Gerçek ailenizi bulmak için arayışa girer miydiniz?
Yoksa büyütenin yanında mı kalırsınız?
Evlatlık olduğunuzu düşündüğünüz zamanlar oldu mu?

Gerçek ailenizi bulmak için arayışa girer miydiniz?
Yoksa büyütenin yanında mı kalırsınız?
Evlatlık olduğunuzu düşündüğünüz zamanlar oldu mu?

Bu düşünce bir kere bilinç altına kodlanırsa. Bu şüphe hiç bir zaman değişmiyor. Çok kez düşündüm. Yanlarında kalmaz giderdim.
Annemle yıldızım hiçbir zaman barışmadı. Anneme göre hep kusurlu yetersizdim. Çok zor bir kadındı. Hiç anlaşamazdım. Ben fazla akıllıydım. Annem ise fazla inat, varsa yoksa hep onun doğruları… Anlaşmak mümkün olmuyordu. Hiç bir zaman sevgi, şafkat görmedim. Bir anne bu kadar mı çocuğunu sevmez derken, çok sorguladım bu soruyu.
Acaba öyle miyim diye… Çünkü bizde aile dostlarında 2 evlatlık çocuklar vardı. Sonra mantıksal bakınca huylarım babama çok benzeyince bu imkansız derdim.
Beni büyüten aileme teşekkür ederdim ve fakat bu zamana kadar sakladıkları için de içerlerdim.. Gerçek aile meselesine gelince asla peşlerine düşmem.. Beni bırakan kişileri arayıp bulmakla zamanı boşa harcamam..
Kendini bide onların yerine koy sen üzülme diye saklamislaedir
Kim büyütmüşse gerçek ailem onu kabul ederdim. Gerçek ailemi sadece hakkım diye öğrenirdim. İyi evlat ya da faydalı evlat olmak için onlara bir çabada bulunmazdım.
Evlatlık olduğumu öğrendiğimde büyütenin yanında kalırım. Ama gerçek ailem ister istemez karşıma çıktıklarında veya beni büyütenin ailemin yanına geldiklerinde onlarla konuşmam.
Cevap
23Cevap
Ben sevinirdim tabi ki de.. bu yüzden de gerçek aile yi aramaya çıkardım.
Ailemle devam ederim. ne yapacağım gadası bugüne kadar büyütmüş ailemden uzak mı kalacağım
Evlatlık olsam beni seçmezlerdi o yüzden rahatım fksjs
Bana aile olmuş insanlar gözümde daha da değerli hale gelirdi. Biyolojik ailemi araştırır, gidip konuşurdum ama bırakma sebepleri çok ekstrem olmadığı sürece hayatıma dahil olmalarına izin vermezdim.
Allah bunu kimseye vermesin. Öyle bişey olmuş olsa gerçek ailemi bulmaya çalışırım. Ama beni büyüten ailemide asla inkar etmem. Beni büyüten sonsuza dek ailem olmaya devam edecek
Merhaba,
Üzülürdüm ama çok da önemi yok. Çünkü sağlıklı her erkek ve kadın çocuk sahibi olabilir ama her erkek baba her kadında anne olamaz!
Ailemden memnunum! 😅
Bilmem birşeyleri daha iyi anlar onların arkasına sığınma bahanlerim olur sanırım.
Çok kırılırım ya ama bir arayış içine de girmem.
Fazladan evlat bakma hevesi olan bir ailem yok o yüzden rahatım öz çocuğum😂
Buyutenin yanında kalırdım merak bile etmezdim ailemi..
Beni büyüten ailemle bağı kesmem ama kendi gerçek ailemi de bulmak isterim açıkçası
Pek umursamam, kan bağı pek bir anlam ifade etmiyor.
Büyütene asla sırt dönmem asıl ailem onlar ama öz olanı da merak eder araştırırdım. Evlatlık olma sebebime göre de görüşürdüm
Beni büyütüp, bana destek olan, zor günümde yanımda olup beni bırakmayan gerçek ailemdir. Kan bağı bizi aile yapmaz.
🤔🤔 bence her book yediğim halde bana bu kadar sahip çıktıklarını düşününce olduğum yerden memnunum galiba🤔
bu sitede edirneli gördüm ya daha ölsem de gam yemem
Kesin zengin ailenin çocuğuydum kesin😂
Ayy inşallah 🤭😂
ailemi bulmaya calisirdim ama beni buyuten ailemden asla kopmazdim
aileme tekrar yeniden hayran olurum hani insan kendi kanından olmayan birisini nasıl sevebilir
sasiririm sonra çok mutlu olurum sanırım böyle bir ailenin çocuğu olmadığım için.
Biyolojik ailemi arardım sadece nedenini öğrenmek için
Keşke evlatlık olsam. O bahaneyle ailemi terketsem. Biyolojik ailemi de hiç aramam zaten ne ugrascam. Uzaklara giderim rahat rahat takılırım
Çokta bir şey değişmez sanırım hayatımda ^^
Beni bırakan bir aileyi aramam
Kimsenin peşine düşmem
Bişey yapmam devam ederim..
Girmem böyle devam ederim hiçbişi değişmez
Bişey yapmam aynen devam babamı falanda merak etmem
Duymamış olayım şşşşşş 🤫 derdim 😃
Eğer gerçek ailem zenginse...
hic bisi yapmazdım çünkü gayet mutluyum
Arardım ama aulemide birakmazdim
Biliyorduumm diye bağırırım
Annemin kopyası olarak düşünemiyorum 😄