Erkek olsun. Türkiye'de kadın olmak zor; regl olmaz acısını çekmez, hamilelik zor bir süreç bunu çekmez, Türkiye'de kadına neler neler yapılıyor erkek olur kendini koruyabilir en azından içim rahat eder.
Herkes kendi açısından bakıyor işte olaya halbuki öyle bir durum yok herkesin kendine göre bir derdi vardır erkek olmanın da kadın olmadın da trans olmanın da insan olmanın da hayvan olmanın da herşeyin kendine göre bir zorluğu var bir insan bunu kabullenemeyecek kadar sığ düşünceliyse kişinin kendi sorunudur
Kız olmasını isterdim. İşteyken bir an önce çıkıp eve gidebilme heyecanını yaşatan en büyük sebeptir. Ama önemli olan sağlıklı olması tabii.
Ayrıca illa anne babaya benzemesi gerekmiyor. Bir adamın siyahi çocuğu olmuş ama karı-koca da beyaz. Aldattığını düşünmüş ama meğer kadının çok eski dedesi siyahiymiş. Benim anneannem ile dedem de esmerdi ama annem sarışın mavi gözlü. Dedesinin kuzenleri sarışınmış. Yine orta boylu olmalarına rağmen dayım da 195 cm boya sahip. Çünkü babasının amcaları uzunmuş. Sülalede eskiye doğru sarışın mavi gözlü birisi varsa olma ihtimali var yani. :D
7 tane olsun 5i kız 2i erkek. Kız evlat demek rahmet erkek evlat demek nimettir. Erkeğin hesabı var kız evladın sana rahmet rahmetin kesabı yok. Hem eşimin yıpranmaması
5-6 baba öncesinden bugüne kadar bizim sülalede - akrabada ilk çocuğu erkek olan hiç olmadı. O yüzden garanti olarak kız diyorum , erkek olsa ailede ilk olur.