Şanslı annenin ilk çocuğu kız olur derler. Kız evlat her zaman hayırlıdır. Anneye babaya daha düşkündür. Tabii istisnalar da yok değil. Üç kızı olan bir arkadaşım, hacca gidecek bir arkadaşa "Bana da dua et de bir oğlum olsun" demişti. O da: "Allah sana hayırlı evlat versin." dedi. "Biz hep hayırlısı olsun dedik, hayırlısını isteyince kız oluyor, sen oğlu olsun de." dedi. :D Siz ilk çocuğunuzun kız mı erkek mi olmasını istersiniz?
Ben ikiz olsun isterim bir kız bir erkek toptan kurtulursun Halamın bir kız bir erkek ikizi oldu amcam ve diğer halam ikizler o ikiz olan halam ikiz kız doğurdu amcam dört çocuğu var büyükleri erkek küçükleri kız ben en büyük amcamın torunu ikizdi biri kız biri erkek baba tarafında var umarım ben de de olur bir kız bir erkek ikiz istiyorum
Rabbimden hep hayırlısını istedim. Şöyle bir düşüncem vardı; İki kızım olursa iki damadım olur oğlum yerine geçer, iki oğlum olursa iki gelinim olur kızım yerine geçer dedim. Rabbim ilkini erkek, ikincisini kız verdi çok şükür iyi ki varlar.
Kız çocuğu candır aşktır ya o bıcır bıcır konuşmaları o gülüşleri narinlikleri miss kokuları sayamadığım bir sürü özellik bir tane kızım olsun inşallah olur dünya sizin olsun 😊
Yok ya yesinler derken o manada değil oynasınlar yani. Hayvanları ve cocuklarımı severim ben. Adam bası 2 köpek düşer beraber gezdiririz işte. Dua edin ya bana ...4 üz istiyorum...
Erkek evlatta çok güzel ama kız evlat bambaşka. Oğlumu çok seviyorum ilkgöz agrım o benim ama kızım cilveleriyle oyunlarıyla kendisine hayran bırakıyor😊 Babannem ikinci çocuğuma hamile kalınca yok saydı bebeğimi çok kızdı ne acelesi varmışta yapmış ikinciyi diye ama bebegin kız olduğunu duyunca iyiki yapmış ikinciyi dedi kız bambaşka
Hayırlısı olsun, sağlık sıhahtli olsun demek lazım önce. Benden bir parça olacaksa cinsiyetinin pek bir önemi yok. Rabbim neyi nasip ederse başımızın üstüne
Allah hayırlısını nasip etsin ama kız olursa, belli bir yaş farkı da varsa, kız çocuk ikinci bebekte erkekten daha çok ilgileniyor kardeşiyle, anneye bir soluk oluyor.
Tek çocuğum olsun kız olsun. Kız çoçuğu merhametlidir vicdanlıdır. Ileride yuva kurduğunda Anne olduğunda vatana millete hayırlı evlat yetiştirsin. Kız çocuğu aslında berekettir.
Tabikide kiz bir annenin buyuttugu bir erkek olarak anneye en yakin sey abladir yarin kardesine onculuk yapar gerci boyle pis bir dunyaya benim prensesim fazla🖒
Seni de anlayabiliyorum ve gerçekten hak veriyorum. Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin tabi. Sonuçta herşey karşılıklı. Sevgi bile karşılıklı. Ama hiçbir zaman tam anlamıyla sevildiğini hissetmen çok zor. Sana biri ihanet etti diye tüm erkeklere kin gütmen ne kadar doğru.
En İyi Cevaplar