AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Merhaba bence eşinizle sakince konuşun. Kayınvalideniz inatçı birisi ise direk eşinizle konuşun. Daha sonra eşiniz kayınvalideniz oturup konuşun açıklayın ona durumu yapmaz umarım bir daha sizde anne kız güzelce zaman geçirirsiniz❤️
Daha 3 aylikmissin illaki belki guvenmeye bilir bu normal esin arkandaysa emin ol hersey yopuna girer guvendirmen icin biraz zamana ihtiyacin var sadece sabret sabrin sonu selamettir emin ol sen kayinvalindenle iyi olmaya calis oda zamanla alisir
Kıskanıyor büyük ihtimalle. Babaannelerde bu duygu çok var
Haklsin
Ne güzel kızım diyorsunuz 😊 Etrafımızdan gördüğümüz kadarıyla davranışlar iyi olmuyor maleseff😞 Sizin böyle yaklaşmanız çok güzell, eminim kayınvalideniz de bunu yakında anlayacaktırr🙏🏻
Umarim
kayınvalideni karşına al konuş belki seninle ilgili tereddütleri olabilir seninle güven problemi yaşıyor olabilir bu yüzden ilk olarak bu sorunları hallet derim
Eşinle bu durumu konuşabilirsin ama kayın validen bu durumu yalanlaması çok yüksek ihtimal ama sen yine de kocana bildir durumu
Unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
Bence birlikte üçünüz vakit geçirin ve gerçekten nasıl birisiniz kadına gösterin. Onyargili size bence
Cocugu alip parka goturuyorum, kayinvalideme de gel diyorum gitmeyin diyor
Kayınvaliden ya sana güvenmiyor ya da sorunlu bir kadın ne güzel seviyorsunuz işte girmesin aranıza
Surekli kizim ile arama giriyor iste
Belkide daha başlardasınız zamanla daha iyi olur inşallah
Çok ilginç ne güzel bir ilişki kurmuşsun oysa senden korumaya çalışıyor desem çok saçma
Bence kayınvalidenle kızı al yanına beraber takılın bir süre,
sanane lan karııııı de al çocuğu. adamada adamsan şu anana bi laf et de. çocuğada tembih et anneannen beni sevmiyor. seni benden alıyor de
Bence birazcık üste çıkmaya çalış onun hayır demesiyle durma. Eşinin kızıyla böyle bir ilişki kurman çok iyi tebrik ederim.
Yeni gelin olduğundan olabilir zamanla düzelir merak etme
Umarim
Değişir merak etme yeni olduğun için paylaşmak istemiyo
Iyide o babaanne ben ise anneyim
Sen onun öz annesimisin ben tam anlamadım
Kocamin eski esinden olan cocugu
Uvey annesiyim
Olsun ne kadar olsa sen onu öz çocuğun gibi seviyosun ama biraz zaman ver senin duygularını anlasın zaten sana dönüp der yani izin verir merak etme
Üvey değil sen öz annesin çünkü çocuğun gibi sahiplendin bravo sana gerçekten 👏👏
Cok seviyorum ben kizimi
Tamam ozmn bekle sen hep kızını sev sahip çık sorun değil sen kayınvalidene yanlış bi davranıştamı bulundun acaba
Kayınvaliden seni ya da senin tarafını sevmiyor sanırım kızı sizin tarafa ya da sana yakın olmasını istemiyor.
Senin ailende ya da akrabalarında güvenmedigi kişiler olabilir. kızı senden uzak tutarak onlardan uzak tuttugunu hissediyor olabilir gayet normal sen olsan kızını başka bir kadına yakın olmasını istermiydin belki iyi birisin lakin olay sadece seninle bitmiyor kayonvalidenin de haklı yönleri var devir eski devir degil
Eşine once yalan soylemeyeceğini , duzgun bir insan olduğunu ispatla daha sonra kendisiyle durumu konus,
Son zamanlardaki kadınlara ve kız çocuklarina olan tacizlerden dolayı sana güvenmiyor olabilir
Iyidr ben kucucuk bi cocuga ne kotuluk yapabilirim ki, beni aylardir taniyor
Bunun yaşla alakası yok haberlerde izlemiyor musun kac yasındaki cocuklara taciz ediyorlar ve hala devam ediyor daha dun toplu tasimada yasli bi amca terbiyesiz hareketler yapti cocuk olsa gorse etkilenir o bakimdan dusun birde sen el oldugun icin yanlis anlamada , yani babasi olmadigin icin guvenmiyordur
Bir de esinizde size destek cikmasi lazim eger bu kadar iyi anlasiyorsaniz
Esim destek cikiyor tabi
Ozmn esinizle bu durumu yalniz konusun kayinvalideniz sizi cocuktan ayiriyorsa sizde onu evden uzaklastirin ne diyebilirim ki yanii , eşiniz size guveniyorsa yeri geldigi zmn annesine de bi kac cumle soyler
Bence eşinle konuşup anlat oda annen ile konuşur bu saçma bişey zaman geçirmek seninde hakkın sonuçta üveyde olsa
Ben olsam böyle bir şey için bir akşam eşim, kayınvalidem ve çocukla beraber yemek üzere bir akşam yemeği hazırlar açık açık konuşurum.
eşinle konuş veya onu uyar evliliğinin yürümesi için açık konuş
Esim de hemfikir benim ile
Esinde hem fikirse f*ck the madakaynana de al elinden cocugu sankı kaynananın cocugu
Haklisiniz
Hadi güzel kızım sen annesin yaparsın bunu ezdirme kimseye kendini baktın eşin traaş yapıyor boşa gitsin acıma kimseye
Bosandiktan sonra cocugu vermezler ki bana
Yok onu demek istemedim hani cocugu alıp gezdircen sevicen ya eşin izin verdi hani olur da eşin yan çizip annesinin safına gecerse boşa gitsin anlamında dedim
Hi anladim
Acıma sakın kücük duruma düşme ezdirme kendini
Oyle valla
ona bir zarar vermeyeceğini söyle kayınvalidene sana güvenmesini söyle
Anlamiyor kaynanam iste
Amannn boşver o küçük kıza sevgini göster sen gerisi mühim değil. kayınvaliden uzaklaştırsa bile o kiz büyüdükçe anlar olanları.
İleri de kızınla sorun yaşamana engel olur. Bence üçünüz konuşmalısınız.
Esime soyledim zaten
Eşin - Kayınvaliden - Sen üçünüz konuşmalısınız her şeyi bu konuyu
Esim de benimle hemfikir ama zaten yakinda ayri eve tasinacaz
Seninle aynı fikir olması güzel ama bu sorunu üçünüzün bir masada konuşup çözmeniz gerektiğini düşündüm.
Haklisin
Kizimi surekli benden koparmayi calisiyor
İşte bunun nedenini sormalısın.
Ne güzel bir aile olmuşsunuz.
Kızına , kızım diyorsun.
Keşke kayınvaliden bunları fark etse ve böyle yapmasa.
Kizimda bana anne diyor
Evinizi ayırmanız sizin için daha iyi olacaktır.
Aynen oyle
Belkide cok sevdigi icin torununu sende daha yenisin o yuzden sana daha guvenmiyor olabilir
Kayınvaliden harici durumlar çok güzelmiş :)
Oyle
aynı evde yaşamayınnnnnnn
Suanlik yasiyoruz ama yakinda tasinacagiz
Böyle üvey anneler mi varmış 🙄
Kaynanam bana guvenmiyor istw
Eşin anlayışlı biriyse ona bu durumu izah et.
Ona da soyledim
O da durumun farkinda
kizin annesi nerede? kiz kiminle yasiyor normalde
Kiz bizimle yasiyor, oz annesi ile gorusturmuyor esim, kadin da zaten turkiyede degilmis
Senin kizin değil ne kizim deyip duruyon 😂
O sadce benim kizim
O beni benimsedi bende onu benimsedim kizim olarak
sen cok guzel yurekli birisin... gozlerim doldu inan.. senin gibi insanlar var mi... cok buyuk sevap isleme firsati verilmis sana.. o kiz dali dusuk sana siginmaya calisiyor. ama babaanne korkuyor.. zaman ver bence, sen iyi niyetli davrandikca herkes alisir guvenir
Cok haklisin canim
zaten yakinda ayri eve gecince hersey duzelecek
O senin yureginin guzelligi ayrica
Eşine şikayet et bence o konuşsun kendisiyle
Bu konuyu açık bir şekilde eşinle konuş bence,
Senden şüphe duyuyor demek ki
Gene kaynana haberi hiç şaşmadım
O kayinvalideler yok mu aaag agh seytanlar
Kaynananla sert bir üslupla konuş.
Bence durumu eşine anlat
Acaba güvenemiyormu valideniz
Hasta ruhlu kadın işin var
Yaska elma 🤪 al karşına konuş
Eşin pısırık mı annesine bir şey diyemiyor
Aci ama gercek eski gelinini daha cok seviomus
Onu bilemem artik
Kızın annenesi napıyor
Kizin annesi turkiyede degip
ağzına sallıncak kur sallana sallana sıç
Eşinle konuşabilirsin
Kayınvaliden ruh hastası
Oyle
Eşin peki bu durumun farkında değil mi
Farkinda ve bana hak veriyor
O halde 1-0 öndesin, kaynananla hiç takışma akışına bırak eşin biraz uyanıksa çözer bu mevzuyu
Bu durumu eşine anlat o ortak bir yol bulsun
Esimde hemfikir zaten bana hak veriyor ama zaten yakinda baska bi eve gecicez diye az sabret diyor
ee takma o zaman kafana eşin senin yanında ise kaynanada durumu açıkça izah et çekinme o bu şekilde davranarak sana yeteri kadar ayıp ediyor zaten
Kızın annesi nerede?
dostlarıma laik a dostlar
Turkiyede degil Ustelik esim gorussunler istemiyor
Kayinvalideye kafa at.
Eşiniz ile konuşun bence kayınvalide niyeti bozmuş
Bence hiç bulaşma
yerim seni
Eşinle konuş bence, konuşarak çözülür
Taşının.
Açık açık söyle bmyle böyle de
Konus
Karşına al konuş bence
Evlenmiş boşanmış erkekle ne işin var 🤦
Günün birinde sende aynı durunda olursan ağlayım deme.. Seni ne ilgilendiriyor. Kendi işine bak sen
Ayri eve gidin
Yakinda tasiniyoruz zaten
Yaprak dökümü fikret?
Peki benim bu aralar yaprak dokumu seyretmem 😂😂
Hahahahahah kaynanan cevriye değilse sorun yok
Ama ordaki cocuklari fikreti sevmiyorlardi ilk basta
Benim yabrum beni cok seviyor
Yavrum
Esra erol a başvur
Jsnzkxnxkzkznzkskskskjs
Yaş kaç
23
Eşin kaç
33
Ohoo yaş farkı çok
Esim daha once bi evlilik yapmis ama
Skntı orda zaten nye evlendin
Seviyorum cunku, o da beni seviyor
Ozman kocana soyle
Soyledim zatem
Ee sonuç
Yakinda tasiniyoruz
Kayınvalidenden mi
Evet ayri eve gidiyoruz
Ozman kurtardın
Evet ya
Bir kere evlendikten sonra ve yaşım 33e dayandığında, 23 yaşında bir kız gelip bana da seni seviyorum dese bende onu severim.😅😂
Ilk evliligi kotu bitmis esimin
Lütfen dalga geçtiğimi düşünmeyin. Hayatın acı gerçeği şu ki erkekler 30 yaşını geçtikten sonra yaşlanır ve kendinden daha genç kızlara bakar. Siz ondan hoşlanmışsınız o da sizinle evlenmek istemiş. Sizin yaşlarda başka biri de ona seni seviyorum deseydi o adam gene o kadınla da evlenirdi. Yani anlaşabilselerdi evlenirlerdi. Ben sizin durumunuza üzüldüğüm için yazdım bunu ama umarım şu an mutlusunuzdur.