Bebeğimle ilgili her konuda çok hassasım. Tüm bakımlarını yaparken kendime güveniyorum ancak konu banyo yaptırmaya gelince çok korkuyorum. Kayınvalidem veya annemin yanımda olmasını istiyorum. Onlar beni cesaretlendiriyorlar tek yaptırmam için ama nafile. Düşürüp canını yakacakmışım gibi geliyor. Geçen kimse yoktu yanımda üstüne kustu diye yıkamak zorunda kaldım. Girdiğim stresi size anlatamam. Sonra da onu uyutup ağladım. İlk doğduğunda rüyamda düştüğünü görmüştüm. Sanırım o korkuyu hala üstümden atamadım.
Bebeğime banyo yaptırırken onu düşürmekten korkuyorum. Bunu nasıl aşabilirim?
Bunu sorunu ablam da yaşadı ilk çocuğunda çok fazla korktu ilk yikamalarinda yardımcı olmak adına ben gittim ama daha sonrasında kendi tek başına yıkamayı öğrendi. Sorun için fileli küvet kullanabilirsin bizde gerek kalmadı ama siz rahat edecekseniz kullanın derim
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bebeğini yıkarken yere yakın ol yumuşak çarşaf yatır leğenin içine düşmez düşse bile incinmez. Yerle mesafeyi çok aza indir korkun geçene kadar. Korkarsan elin titrer korkma önlemleri al korkun geçer için rahat olunca. Rabbim korusun hayırlı evlat olsun inşaAllah.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ya anne merhameti ne güzel bir şey. Tatlım bebek küvetleri var ve onların üzerine takılan minik brandası var. Bebeği brandanın üzerine yatırıp yıkıyorsun. Alışana kadar böyle yap. Sonra alışırsın zaten.
Oku kendini birakma ole ruya de gec bebek küvetlerinde yikama fileleri var yatir nazik nazik yika mis gibi zaten cok ugrasma kolay gelsin Korkularını anlıyorum bende yaşadım gözü capaklandi diye kör olmustur diye acile gidip acili birbirine kattığım gunler geldi aklima🤣