ilk oğlumda bunu bende çok yaşadım.. bırakmalısınız usya kendileri alışmalı.. önce aykaları değöeli mesela.. suyun yanında ya da oyuncaklarda güzel seçenek..
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
ya banyoya zateb girmez hala bebek kuvetinde yıkıyorum ama komşular yardım ediyor çocuğa birşey oluyor suyu görünce kaçıyor
sabırlı olmanız gerekir maalesef deiğim gibi ilk ayağını soksun içinede birkaç oyuncak atabilirsiniz.. adınız kadar emin olun tuvalet eğitimi çok daha zor olacak:)
Kullandığınız çocuk küvetinin veya leğenin içine havlu benzeri bir şey koyun. Belki canını acıtan bir şey var. Yıkarken yüzü ve önü yere baksın. Genellikle anneler yüzü yukarı yıkar ve genzine su gittiğinde çocuk çok ağlar ve huysuzlanır. Bir de suyun sıcaklığını parmakla değil dirsekle kontrol edin.
Benim abimiz de kızım da kahvaltı etmiyor gülüm kahvaltı alışkanlığımız yok maalesef ki herşeyi konuşuyor erken konuştu cadı baya dilli ama gıda konusunda sıkıntılıyım bende ama suyu kışın sevmiyorlar ben banyoya kaydırak havuz koyarak yendim o korkuyu
normal kahvaltı tabagi hazırlıyorum ama mincik yapıyor kırk yılda bir birazcık yiyor bende bazen hazır kahvaltı mamalarindan veriyorum zormuş ya çok zor bi de tek bakiyorum ben
Bende tek bakıyorum senelerce terör bölgesinde idik şimdi batıdayız yine yalnızım doktor zorlamayın canı isterse yer dedi bende öyle yapıyorum zor günler ama geçecek nasıl büyüttük vay be diyeceğiz sabredelim 🌼🙏