Bence değildir. Kocası için çocuk doğurur bununla millete gururlanır damızlık inek gibi sürekli doğurur ama hiçbirini kaliteli yaşam standartlarında büyütemez.
Ben dayak yemiştim eskiden, allah var beni sevdiler koruyup kolladı ailem birşeyler öğrettiler ama şu da var ki o dayaklar beni kindar ve hırçın biri yaptı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bende küçükken ufak tefek dayak yerdim ama hakkederdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gel çocuk yapalım nasıl olurmuş görsünler znsjfnanjdjehdhhahshdhshshkskeksksjdjd
Şimdi çocukken ağlayıp annenin eteğine yapıştıysan durmuyosan bi tane vurmuş olabilir, ben durduk yere dövenlerden çocuğa devamlı bağıranlardan bahsediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben bağırınca bile içim sızlıyor. Onlar asla anneliği gerçek anlamda tatmamış ve tadamayacak olanlar benim gözümde!
Vay be helal olsun senin gibi anneye♥️
Doğurana anne denir de çocuk döven kişinin ruh Sagligi normal değildir kişisel fikrime gelirsek kisirlastirilsa hiç fena olmaz
Oh be adam gibi konuşan biri. Annedir döver de sever de demiyor
Selam, bence de değildir nefret ediyorum şiddet bağımlısı insanlardan.
Ben dayak yemiştim eskiden, allah var beni sevdiler koruyup kolladı ailem birşeyler öğrettiler ama şu da var ki o dayaklar beni kindar ve hırçın biri yaptı.
Bende küçükken ufak tefek dayak yerdim ama hakkederdim
Gel çocuk yapalım nasıl olurmuş görsünler znsjfnanjdjehdhhahshdhshshkskeksksjdjd
Bırak anneyi kendini insan sanmasın
Biz de dayak yedik çocukken nolmuş yani
Şimdi çocukken ağlayıp annenin eteğine yapıştıysan durmuyosan bi tane vurmuş olabilir, ben durduk yere dövenlerden çocuğa devamlı bağıranlardan bahsediyorum