• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Özel Günler & Hijyen

Erken menopoz nasıl önlenir , menopoz korkunç bir şey mi?

Tesettürlübirkız
Tesettürlübirkız Takip Et
Guru Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
21
Yapay Zekaya Sor
Erken menopoz nasıl önlenir erken menopoza giren kadın ne yapmalı ve bir daha hiç anne olamaz mı?
Erken menopoz nasıl önlenir , menopoz korkunç bir şey mi?
Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erken menopoz nasıl önlenir? Erken menopoz sağlıklı yaşam ile önlenebilir. Eğer genetik olarak erken menopoza girme durumu var ise pek önlenemez.

Erken menopoza giren kadın ne yapmalı? Bişey yapmasına gerek yoktur, çocuk isteyip de menopoza girmiş ise geçmiş olsun 😐

Bir daha hiç anne olamaz mı?
    Erken ve ya geç farketmiyor menopoza girmiş kadının anne olması mümkün değildir. Eğer menopoza girmeden önce yumurtalıklarını dondurduysa tüp bebek yolu ile hamile kalabilir.

0
    37 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Haksızlık bu

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

32 yaşında menopoza girersen ne yaparsın? 30 yaşında olduğun zaman menopoza yaklaştığını düşünür müsün? Menopoza giren kadının yaşamı nadıl olur?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haksızlık bu derken insan vücudunun işleyişi bu. Kusuruma bakma ama çok garip sorular soruyorsun.

32 yaşında menopoza girersen ne yaparsın?
      32 yaşta menopoz nadiren görülür. Eğer sağlıksız yaşam ve başka bir hastalık var ise bunun olması mümkündür.

30 yaşında olduğun zaman menopoza yaklaştığını düşünür müsün?
      Menopoza yaklaştığımı düşünmek değil de, eğer çocuk yapmayı planlıyor isem ki zaten planlıyorum o zaman o yaşa kadar zaten çocuk yapmaya başlamak lazım demektir.
      Çünkü 35 yaş üzeri gebelikle ilgili problemler artıyor. Hem anne hem de çocukta risklerin düşük olması için 35-40 yaşa kadar doğurmuş olmalı.

Menopoza giren kadının yaşamı nasıl olur?
      Yaşamı nasıl olur derken menopoza girmiş kadında duygu durum değişikleri, hormon değişiklikleri olur.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Erkek gibimi oluyoruz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dalga falan mı geçiyorsun? Erkek gibi oluyoruz ne demek?

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Hormon nasıl değişir resmen erken menopoza giren kadınları gömdünüz hiç mi olumlu tarafı yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hormonal değişim derken menopoza girdiği ilk dönemlerde vücut ısısı yükselir, başı ağrır, kendini sinirli hissede bilir, biraz gergin olur.
      Ama sonra geçer bu durum. Vücut artık yumurtlamayı durdurmuşdur çünkü.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

İlaçla hamile kalamaz mı yaşlı gibi mi olur cinsellik biter mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır ilaçla falan hamile kalamaz. Sana başta dedim ya ancak yumurtalıklarını dondurmuş ise hamile kalabilir.
      Yazdıklarımı okumuyor musun?
      Cinsellik bitmez anne olma ihtimali biter. Anla artık şunu.
      Kaç yaşındasın sen? Okul falan okumadın mi?

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

26 yaşındayım okul da okudum erken menopozdan korkuyorum.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Anne olma ihtimalim 0

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Durduk yere bunu düşünmezsin bunu düşünmene sebep ne?

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Menopozlı kadın asla hamile kalmaz dediniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet kalmaz ama yaşın daha 26. Eğer aşırı kilolu değilsen, düzenli adet görüyor isen, başka bir hastalığın falan yok ve de ailede erken menopoza girmiş birileri yok ise henüz menopoza girmezsin.

Bu kadar çok endişeli isen kadın doğum uzmanına görün. Seni detaylı kontrol etsin. O sana daha detaylı bilgi verir. Ayrıca çocuk düşünüyor isen 35 olmadan yapmaya bak.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

38 yaşında da anne olma hakkım gitsin istemiyorum anne olmam da imkansız Kocamın bana olan sevgisi bitecek.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Yaşlı gibi hissediyorum kendimi 30 ramak kaldı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ya sen yazılarını kafan almıyor ya da dalga falan geçiyorsun.

Senin menopoza ne zaman gireceğini burada kimse bilemez. Bu kadar endişeleniyor ise git kadın doğum uzmanına anlat bunu. O da sana kontroller yapsın. Rahmin ve doğurganlığın hakkında daha detaylı bilgi verir.

Kadın var 30 unda menopoza girer, kadın var 40 ında kadın var 50sinde girer. Biz nereden bilelim sen kaç yaşında menopoza gireceksin diye.

Sen 26 yaşında bu kafayla anne olma zaten. Biraz oku öğren ondan sonra.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Sen kendine bak biliyorum her kadının farklı yaşlarda menopoza gireceğini ama 30 yaşında girmek çok kötü bunu demek istiyorum 40 ta kötü ve İmkansız değil.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Bu kafayla 26 yaşında anne olma derken anneliği i ve kdınlığımı kafamı sorgulamak sana mı kaldı bilinçli bireyim ki düşünüp araştırıyorum.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Öyle diyon ama belki sende 30 küsür yaşında menopoza girersin imkansız diye bir şey yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben zaten kendime bakıyorum. 30 yaşında girmek tabii ki kötü erken oluyor. Ben de diyorum ki, bu kadar takıntı yapıyor ve emin olmak istiyor isen doktora gözük kontrollerini yap.
      Bilinçli bireyim ki düşünüp araştırıyorum diyorsun da burası o konuda bilinçleneceğin bir yer değil. Kim ne yazarsa yazsın senin vücudunda neler olacağını kim nereden bilebilir ki?

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Kendine bakan kadın menopoza girmez mi ben akrabalarımın girmesini de istemiyorum yaşlı gibi hissediyorum kendimi.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Mesele ben değil tüm 30 luklar başkasının girmesi kötü kısırlıktanda bile beter. Ben zaten kısırım ve ömür boyu da anne olamıcam sağlığına nasıl dikkat ediyorsun? Birden bire menopoza giren gwnç kadınlar var hem ben o yüzden sordum. Menopoza Ayşe giriyorsa bende girebilirim diye.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Baştan söylesene ben kısırım diye.
      Erken menopoza giren kadınlarında şu durumlar var; ya aşırı kiloludur, ya da başka hastalığı vardır, bunlara bağlı erken menopoza girmiştir. Ama bunlar geçince regl düzeni geri gele bilir.
      Bazı kadınlarda ise genetik olarak erken menopoz vardır.

Kısırlıktdan daha beter demişsin ama bu durum öyle değil. Kısırlık daha beter. Çünkü hiçbir zaman anne olamayacağını bilirisin. Ama erken menopozda ise şans mutlaka vardır. Yani diyelim 100 erken menopozlu kadından 70-i 30 undan önce hamile kalmış ve doğurmuş. O zaman çocuk düşünen bir kadına pek de koymaz bu durum çünkü zaten çocuğu vardır.

Menopoza Ayşe giriyorsa ben de girebilirim diye düşünür bunu takıntı edersen sadece kendini yıpratmış. Belki sen 47 yaşında menopoza gireceksin bunu bilemeyiz ki.

Ayrıca kısır birisi menopoza ha erken girmiş ha geç girmiş pek birşey farketmiyor.
      Bırak da bunu Ayşe düşünsün Nazlı düşünsün Ayça düşünsün.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Eee bilmiyorsa erken menopoza gireceğini ve çocuğu yoksa.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O artık onun sağlık sorunu kendisi bilir. Bırak da o düşünsün bunu 😀

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Sen girsen ne yapardın? Erkeklerin bakışı da değişir bize 45 yaşındaki erkek bile 30 beğenmez böyle olursa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben doğurgan birisiyim merak etme beni sen 😄 Ayrıca ben zaten çok geç olmadan bebek düşünüyorum yaş artınca anne olmak çocuğun sağlığını etkiliyor. O yüzden 35 den önce anne olmak daha sağlıklı.

Erkeklerin bakışı değişir derken kimin bana nasıl baktığı umurumda olmayan birisiyim ben. Sen kendi doğurganlık probleminle ilgilenmen daha iyi. Yorma kendini başka kadınların menopozuyla. 😉

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Nerde biliyorsun test mi yaptın hem imkansızı diye bir şey yok başka bir kadın da bi tek ben öyleyim bizim ailede yok dedi peki neden oldun dedim bilmiyorum dedi. Hem benimle yaşıt birinin girmesi bile benim için yaşlılık demek keşke 19 dan sonra ilerlemeseydi yaşım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bak canım ben tam 3 kez hamile kaldım hem de ilk ikisi sadece bir kere içeri boşalma ile oldu. Henüz çocuk planlanlamadığım için hiçbirisini doğurmadim aldırdım. Yani düşün benim nasıl doğurgan olduğumu.
      Ben cinsel ilişkiye girerken iyice korunuyorum dikkat ediyorum hamile kalmayayim diye. Ödüm kopuyor hamile kalacağım diye. Çünkü henüz evli değilim. Çocuk da düşünmüyorum henüz.
      Ne zaman ki, çocuk doğurmayı düşünürüm o zaman hamile kalırım. Benim hamile kalıp kalmayacağım da beni ilgilendirir.

Ama görünen o ki, sen hamile kalamiyorsun diye psikolojin bozulmuş başka kadınları kendine dert eder olmuşsun.
      Bu anca sana zarar verir seni daha da yıpratır. Topla kendini biraz.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Sen daha 20 lerin başındasın belki daha da küçüksün hele bi 29 olda bak nasıl korkuyorsun benim gibi yaşlanmaktan. Ben de sevmiyorum çocuk sadece kocama yetebilmek istiyorum o kadar menopozun da bitiş olmasını kabullenemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Herkes bi gün yaşlanacak zaten. Herkes de bı gün ölecek. Buna göre şimdiki hayatı zehir etmek yerine ben her anımdan nasıl keyif ve zevk alırım buna bakıyorum.
      Ben de sevmiyorum çocuk yazmışsın da ben çocuk sevmiyorum demedim sadece şu an hazır değilim dedim.
      Ayrıca eğer sen çocuk istemiyor sırf kocana yete bilmek istiyorum diyorsan bu evlilik çok yanlış bı yolda o zaman. Çocuk yapmak sırf taraflardan biri istiyor diye olmaz her iki taraf da istemeli bunu. Ama görünüşe göre senin kocan çocuk istiyor ama sen istemiyorsun zaten kısırım diyorsun o zaman istesen de olamaz. Eşin seni ya böyle kabul etmeli çocuk konusunu açmamalı, ya yurttan başkasının çocuğunu almalısınız, ya da boşanıp herkes yoluna bakmalı.
      Artık ne gibi bir son olacağı size kalmış bı durum.
      Hem kısırım diyorsun hem de menopozun bitiş olmasını kabullenemiyorum diyorsun. Kısır olan birisi için menopoz fazla önem taşımamalı zaten.

Iyi günler.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Benim meselem doğurganlığın gençlik gibi algılanması kısır olsam bile iyi bir kadınım hem herkes çocuk isteyecek diye bir şey yok. Menopozunda yaşlılık gibi algılanmasını ve erkeklerin bakış açısının değişmesini sevmiyorum ve menopozlu kadının anne ol ası imkansızmışmya istese bile olamayacak 60 yaşında gibi aynı meselem bu

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Menopoza yaşlılık diyolar kocamın başka kadına ihtiyaç duymasını istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu sadece kadınlar için geçerli değil. Erkekler de andropoza giriyor. Onların da hormonlari ve istekleri değişiyor, cinsel performansları azalıyor. Sperm sayıları ve kalitesi düşüyor. Yani bu yaş alma olayı sadece kadınlara değil erkeklere etki ediyor.
      Doğamız böyle. Her iki cins için de geçerli.

Kocamın başka kadına ihtiyaç duymasını istemiyorum konusuna da gelecek olursak. Yaş farketmiyor eşin başka kadına ihtiyaç duyacağı varsa duyar zaten.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Menopoz yaşlılık mı değil mi onu anlamadım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kimin ne zaman menopoza girdiğine bağlı bir durum.
      Örnek 43 yaşında menopoza giren kadın yaşlı değildir ama genç de değildir.
      Erken menopoz konusuna yine dönersek eğer bu nadiren oluyor ve doktora gözükmek gerekiyor. Yani 100 sağlıklı kadından 1-i 2-si erken menopoza girer. Bu durum da o kadının sağlık sorunu olduğunu gösterir.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erken menopoz yaşam şeklinden dolayı etkilenir. Genetik dedikleri şey yani nesilden gelen yanlış yaşama şekli demek. Hayat şeklini değişirsen genetikanı önlersin.
    Bi de bir yerde okumuştum erkekler erkeklerle, kızlar kızlarla vakit geçirince hormonal salgı sayesinde yumurtlama ve üretkenlik birbirini tetikler. O yüzden kız çoçukları birlikte vakit geçirince sağlıklı büyür adet döngüleri hemen hemen aynı gün olur ya da birbirilerini takip eder, aynısı erkek çocukları için geçerli.

0
    0 Yorumla
  • Madame_la_Reine
    Madame_la_Reine Takip Et
    FenomenBilge Yaş: 31
    +1 yıl

Prematür over yetmezliği olarak adlandırılan erken menopoz gerçek menopozlardan biraz farklı olmaktadır. Menopoza beklenen yaşta giren birisinin doğurganlığı kaybolurken prematür over yetmezliği durumunda sorunun altta yatan nedenleri bulunabilirse kadın hamile kalabilir. Erken menopoz hamileliğe engel olmayabilir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kızlar Ne Diyor

6
  • yaz_üçgeni
    yaz_üçgeni Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Menopozla birlikte kadınlar yaşlanamaya da girer yani adet döngüsü biz kadınlar için sağlığımızı dinç tutmada çok öbemli bir etkendir. Normal dışı sürede gerçekleşen her sey zararlıdır.

0
    5 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Nasıl yaşlanır ya 31 yaşındaki kadın yeni olgunlaşmıştır çok cahilce

Yorumla
    • yaz_üçgeni
      yaz_üçgeni
      +1 yıl

Bi anda çöker mi dedim ne dedim cahil olan sizlersiniz ben bunu bi tarafimdan uydurmuyorum. Mektebini okuduk hanımefendi mensturuasyon döngüsü yaşlanmanın etkilerini azaltır bu kadar.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Ya 30 yaşında menopoza girersen.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Yani emekli mi olur kadınlıktan mı çıkar?

Yorumla
    • yaz_üçgeni
      yaz_üçgeni
      +1 yıl

Ay hayır tabiki de böyle bir sonuca nasıl vardınız oraya yazdığımdan yola çıkarak? Pes doğrusu sadece diyorum ki bizim yaşlanmamızı geciktirir yani yaşlanmanın etkilerini azaltır. Tanım olarak ele aldığım bir husudtu sadece yani sonuç odaklı size böyle bir geri dönüşü akabinde olmaz.

Yorumla
  • dmlasuman
    dmlasuman Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Anne olamaz doğal olarak ama en erken 40 vs olsa zaten anne olması riskli.

0
    4 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

40 ta genç bir yaş bence hem 30 35 te olanda var

Yorumla
    • dmlasuman
      dmlasuman
      +1 yıl

30 baya baya erken ama.

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Giren var

Yorumla
    • dmlasuman
      dmlasuman
      +1 yıl

Çok kötü bişey ya

Yorumla
  • _BeBeRuhii_
    _BeBeRuhii_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl
    Özel Günler & Hijyen konusunda 422 cevap paylaştı.

Canım o genetik anneye çeker kızlar doktora danışman iyidir

0
    0 Yorumla
  • Eskidenkayıtolanbiri
    Eskidenkayıtolanbiri Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Olamaz sanırım bebeğim yaa

1
    2 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

6 yıl sonra menopoza girersen ne yaparsın?

Yorumla
    • Eskidenkayıtolanbiri
      Eskidenkayıtolanbiri
      +1 yıl

Henüz çok erken menepoz için ama sorun olmaz benim için

Yorumla
  • mışgibihayatlar
    mışgibihayatlar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 106 , eic 100%
    +1 yıl

Önlenir Polat Dursun hocaya ulasabilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • aylin4433
    aylin4433 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 68%
    +1 yıl

tek korkum

1
    3 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • aylin4433
      aylin4433
      +1 yıl

40 yaşında menopoza giren bir arkadaşım var benimde yaşım 31 ve çocuğum yok aynı şey başıma gelir diye korkuyorum

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Hiç mi anne olunmaz menopozda kısırlıktanda mı kötü?

Yorumla

Erkekler Ne Diyor

5
  • doğrulukyadacesaret
    doğrulukyadacesaret Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Menopoz ovulasyonun durması demektir ki, döllenecek yumurta yoksa gebelikte olmaz,,, ancak erken menopoz yani prematüre over yetmezlik söz konusuysa durum biraz daha farklı

0
    0 Yorumla
  • ölMÜşSünAQ
    ölMÜşSünAQ Takip Et
    Guru Yaş: 120 , eic 98%
    +1 yıl

olamaz erken menopoz ortalama kaç yaşlarında oluyor

0
    0 Yorumla
  • SeviyorSanSev
    SeviyorSanSev Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl

Benim bildiğim ilişkiye az girenler erken menopoza giriyor

0
    0 Yorumla
  • yakuphan0
    yakuphan0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Erken Menopoz Belirtileri
    Novafertil kendi internet sitesinde konu hakkında detaylı açıklama yapmış. Oradan okuyup daha sonra bir uzmana başvurabilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • kronos_23
    kronos_23 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

22 yaşındasın bunu niye şimdiden düşünüyorsun

0
    21 Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

26 yaşındayım

Yorumla
    • kronos_23
      kronos_23
      +1 yıl

Yine de düşünmene gerek yok erken yaşta çok gençsin

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

4 5 sene sonra girersem diye.

Yorumla
    • kronos_23
      kronos_23
      +1 yıl

Girmezsin 🤗 en kötüsünü düşünme ve 20 unda hic menapoza girmis kadin gormedik

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

20 değilim 4 sene sonra 30 um.

Yorumla
    • kronos_23
      kronos_23
      +1 yıl

Tamam olabilir 30 genc bir yaş

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Olan kadın ne yapacak?

Yorumla
    • kronos_23
      kronos_23
      +1 yıl

Herkes cocuk sahibi olacak diye bir sey yok hayatindaki insanda bunu kabullenecek

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Kısırlıktanda da kötü bu.

Yorumla
    • kronos_23
      kronos_23
      +1 yıl

Yoo değil aslinda 🤗 kötü olduğunu düşündüren nedir

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

İlaçla düzelmez mi? Kadınlıktan kesilmek kötü bir şey yoksa adet olmak mesele değil.

Yorumla
    • kronos_23
      kronos_23
      +1 yıl

Sana bunu düşündüren ne

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

30 yaşındasın ve hiç hamile kalamıyorsun daha ne olsun?

Yorumla
    • kronos_23
      kronos_23
      +1 yıl

Tamamda sen 30 yaşında değilsin neden o moda girdin 30 unda mi evlenmeyi düşünüyorsun

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

3.5 senem kaldı evliyim 2 aylık.

Yorumla
    • kronos_23
      kronos_23
      +1 yıl

Hayırlı olsun sanırım eşin şu an çocuk istemiyor ve sen en kötü durumda beni suclar mi ya da evliligim zarar görür mü die düşünüyorsun

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

Evet hem eşim istiyor ben doğuramıyorum.

Yorumla
    • kronos_23
      kronos_23
      +1 yıl

Doguramiyorum derken? Daha iki ay olmuş hemen olmaz

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

2 sene

Yorumla
    • Tesettürlübirkız
      Tesettürlübirkız
      +1 yıl

2 ay yazmışım 2 senelik.

Yorumla
    • kronos_23
      kronos_23
      +1 yıl

Doktor ne diyor peki

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Erken menopoz nasıl önlenir , menopoz korkunç bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erken menopoz zararlı mı? 12 cevap verildi
Erken menopoz korkulacak bir şey midir? 18 cevap verildi
Erken menopoza girmek, erken öldürür mü? 7 cevap verildi
Erken yaşta menopoz belirtileri nasıl azaltılır doktor var mı? 4 cevap verildi
Erken yaşta gelen menopoz sendromu? 13 cevap verildi
Hanımefendiler menopoz bunalması neden olur ve ne iyi gelir? 1 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨