AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
En doğal hakkın çocuğunu istediğin yerde emzirmek. İnsanların beyinleri aç olunca çocuğunu emziren anneye bile ne gözle bakıyolar.
Ulu orta yerde memeni açıp emziriyorsan tabii ki utanılacak bir şey. Ya evden çıkmadan önce mamasını hazırlayacaksın. İllaki dışarı emzirmek istiyorsan emzirme örtüleri var ondan alıp kullan. O şekilde utanılacak bir durumdan kurtulmuş olursun.
emzirme örtüleri var onu kullanırsan bence iki taraf da mutlu olur. Ne kimse seni yargılar ne de yargıyorlar diye mutsuz olursun
Ne yapacaksın bebek aç mı kalsın aw ama süt pompası alıp sütünü sağıp biberonla içirebilirsin
Bir kadının düşünmeyip erkeğin dusunebildigi konu demekki isteyen istediği çözümü bulur tebrikler 👏
İltifat mı ettin laf mı soktun anlamadım
Her şeyin adabını sihtiniz zatenOnu yapsan ne yapmasan ne
şu ayıp diyen kadınları anne oldukları zaman görürüm inşallah
emzirme ortusu var onunla ola bilir gogusler gorunmucek sekilde ama hep hayalimdir evlenirsem esimi emzirirden izlemek istiyorum uzunca
Bu gibi durumlar için emzirme örtüleri var, onları kullanarak bebeğinizi emzirebilirsiniz.
Bebegiini biberonla neden parkta beslemiyorsunda emziriyorsun? Tabiki millet bu ne yapıyor der yaptığın normal degilki
Evet sert vurdum çünkü 😀
Bırak arkadaşların yobaz kalsın sen doğru olanı yapıyorsun..
En büyük yobaz sensin. 🙂
Çocuğunun karnını doyuruyorsun arkadaşların sana laf ediyor yobaz ben oluyorum böyle beynin ben ta a... M...:K yani bravo 👍👍👍👍
Daha insanlar ile nasıl diyalog kuracagını bilmiyorsun 🙂diyecek bir şeyi olmayan ve haksız olan insanlar genellikle muhteşem acizligini sergileyip küfrün arkasına saklanır, ailesinden terbiye, onur, ahlak, görgü ve toplum kuralları bahşedilmeyen insan örnegisin.
Bebeginin karnını doyurması konu degil konu pandemi sürecinde çocuğunu topluma ait olan bir alanda bebegini açık seçik emzirmesidir. Batı kültürünü medeniyet sanmakla arap kültürünü din sanmak aynı şeydir.
Sende fazla batıcılık oynayıp bunu medeni birşey sanıyorsun 😏
Yobazlık gericilige ait olan bir kavram değildir başkasının haklarını zorla ihlal eden herkes yobazdır, bu zihniyet insanlık dışarıda çıplak gezsin ne olacakta der eminim bir kaç yıl sonra 😂😂😂
Kendini tanımlayıp seni tanımamda yardımcı olduğun için teşekkür ederim 🙏👍
Hahaha 😂😂yazacak bir şey bulamayınca sen. 😂😂
Toplumun egitilmesi lazim bunu bu sekilde yotumlayan insandan suphr duymak lazim
Böyle Amerikan özentisi hareketlerden hiç haz etmiyorum. yaptığın da doğru değil bana kalırsa
Emzirme örtüsü kullanırsan normal elbette. Fakat diğer türlü bizim insanlarımız gelişmediği için herhangi bir örtü olmadan bebeğini emzirmek anormal kaçar.
Bunun gelişmekle ne alakası var, annen seni memesi açık şekilde herkesin içinde mi emzirmiş sor bakalım, o zaman senin annen ve nenelerimiz de gelişmemiş, bunun toplum ahlakı ile inançlarla alakası var, siz memeniz açık emzirirsiniz, eşinizin mezhebi geniş ise de ses çıkarmaz, siz memesi açık şekilde emzirmeyi doğru bulmayan insanlara gelişmemiş derseniz bende size kendi kafasına göre teşhis koyan g.. zekalı yakıştırmasında bulunurum. Çünki hayatımda böyle bir gerizekalıca bir teşhis daha duymadım. İnsanların inançlarına saygı duyun, emziriyorsa emzirsin ben saygı duyarım ama göğüs açık emzirene de gelişmemiş diyemezsiniz bayan hippi
Ne kadar gereksiz bir durum değil mi? İnsanların yaptığı her şeye karışıyoruz.
Ulu ortada açık şaçık olmaz tabi üzerine örterek emzdir
Toplumun olumsuz baktığı her şey gerçekten de olumsuz değildir.
Bunda bir şey yok hatta ben gördüm banka da metro da cafe de lokanta da hep emziriyorlar
Yok değilde dışarda olman garip yani covid var bebeğinle parka gidip emzirmen
Metroda bile emziren var. Mahrem yerin saklandıktan sonra sıkıntı yok bence. Ama yinede toplum içinde olmaması gerek
En dogru olani yapiyorsunuz baskalari ne diyor diye dusunmeyin. Sonucta apacik yapmiyorsunuzdur.
O kadar dogal normal bir olay ki kadini dene bu kadar kasiyor seks objesi olarak goruyorsunuz? O zaman parkta yavrunusu emziren hayvanlarada aaa ne kadar ayip gir bakim evine mi diyeceksiniz? Cok sacma su kadinlara yuklenmekten vazgecin artik
kardeşim sünyanın en mübarek görevini yapıyosun ve en güzel mertebelerden annelik ama biliypsunki insanoğlu senin gibi temiz değil sen iğrenç insanlara gram dahi olsa davetiye çıkarma bir insanın o anda sana sadece bakması bile rahatsız etmez mi seni
İğrenç böyle insanlar ne edep var ne haya ört Allah korkusu da mı yok
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Bunlara laf anlatamazsın.
Haklısın canim valla
Emdirebilirsin bilirsin sakıncası yok izin veriyorum
ayıp değil ama toplum abazan kaynadığından kötü bir durumla karşılaşabilirsin
Saçmalamasınlar sonuçta o bebek ve sende onun annesisin ve o bebeğin karnını doyurman gerek bu ayıp bir şey değil insanlar bunu ayıp bir şey olarak görüyorlarsa onları boşver önemli olan bebeğin değil mi boşver onları boş konuşmuşlar
ortalıkta bu kadar sapık varken sizin yaptığınız da doğru değil..
Bacım Burası Türkiye yobaz gerici zihniyet yuvası Araplaşmış Türklerden rahat edemezsin ya takmayacaksın ya da evde emzireceksin yapacak bir şey yok bu Dinci yobazların nesli tükenmesi dileğimle
Bunun dinci yobazlikla alakası yok ki kadın zaten kendi rahatsız olur 😀bir örtü yardımıyla mahremiyeti kapatıp emzirebilir hemen din yobaz deniliyor eğitimse insanda olması gereken bu da bir eğitimdir her yerde her sözün söylenmemesi gibi her yerde her hareket yapılmaz ☺️
Değil ama malesef biz kötüyüz. 3. 4 yaşında çocuğa tecavüz eden insanlar varken hayatımızda sen park ta bence memeni açıp çocuk emzirme yimede annesi🙏🙏🙏
Bence cahil arkadaşların var. Daha kültürlü ve bilinçli insanları arkadaş edinmeni öneririm.
genişlik sayılıyo terbiyesizlik ayip olarak karşılanıyo çünkü Türkiye'nin kültürü ve dininden ötürü bunlar bu toplumda yanlış şeyler olarak karşılanır ki bende doğru bulmuyorum
Bence degil tabiki gayet normal bisey ama bizim insanimiz memeyi cinsel. obje olarak gördüğü icin tuaf karsilaniyor
Kesinlikle utanılacak bi durum değil sırf bu durumu utanılacak bişey olarak gördüğü için çocuğunu aç bırakan anneler utansın...
Üzerini örttüğün sürece sakınca yok. Anne olmayan anlamaz. Hangi an da isteyebileceğini kestiremezsin. Her zaman yanında bi örtü bulundur.
Bravo fatma
Ya canım emzircen tabi de bunu milletin gözüne sokarak mı yapıyon
Açıkçası benim zerre takıldığım bir konu değil.
Rahatsız olan varsa kafasını çevirebilir.
Sen rahatsız oluyorsan o insanlarla buluşma ya da emzirme örtüsü kullan.
Bebegin emzirilmesi utanılacak birsey degil ama senin yaptığın utanılacak birşey. Az bilinçli olsan sözde çağdaş modern ayağına kacmasaniz ulu orta memeni acip cocuk emzirmezsin.
Asla değil ama bebeğinizi emzirirken üstünüze örtün maalesef abazanlar çok
Bu kadarda olmaz yuh
Okurken ben senin yerine utandim
#lanyapraam
Hayır tabi ki de. Bu toplumsal cinsiyet rolleri ile alakalı bir durum. bebeğini her yerde emzirmek en özgür hakkın.
Çocuk süt istiyor ağlar vermezsen ama ulu orta yerde de verme sende kardeşim sapığı ver şerefsizi var
ulu orta bebekmi emzirili😏
Sağma makinası al evden çıkmadan sağıp biberon a koy ve parkta bunu kullanabilirsin
Örtüyle kapatıyorsan tabii ki değil. Sonuçta bebeğin gıdası o engel olamazsın.
Emzir ama normal bir şekilde olsun etraftaki insanların gözü sende olacak kadar açık şekilde emzirme
Ya abla üstünü ört kalabalık ortamda değilsen sorun olmaz benimde eşim Rus hani oda bayan arkadaşlarının yanında emziriyor onlar için sorun yok
Hayır kesinlikle yanlış bişi değildir o bir bebek sonuçta ne zaman nerde acıkabileceği belli değil üzerine bi örtü örtüp doyurabilirsin :)
Valla Türk insanı bu normal olan şeyleri sana çok anormal olarak paslayabilir
Edep haya kalmamış...
Annen ustunde empati kur annen parkta memesini acmis bebek emziriyor nasil hissedersin inann utanir en azindan biberon verebilirsin
Bebeğinizi ebzireceksiniz tabiki ama arkadaşlarınız göğüsünüzü başkaları görür diye öyle demiş olabilirler
Tipik yobaz türk kafası işte..
Bence onlar senin arkadaşın değil.
niye parkta bulusuyon
Karantina
Bir düşün bakalım neden parkta buluşulur. Benden sana düşünmen için 37 saniye süre.
hic bulusmasin cocuklu woman kiro gbi park nw
Evet sana soracaktım cunku
Hayır değil kesinlikle
Emzirme örtüsü kullanmadan mı?
Çocuğu dışarıda yaptıysanız normal bence:)
Bu iyiydi
Bir sürü emzirme Kabini Var Git Orda gör işini.
Beni de emzir lütfen
Szi nasıl insansınız ya? Kadının bir bebeği var ve büyük ihtimalle evlidir kocası görse ne diyeceksin acaba
Midemi bulandırıyorsunuz.
@Pürmüzaşkınaa ikimizide emzirsin ozman
Yürü git sapık.
@Pürmüzaşkınaa TM gidiyorum baysss
Yok yani kapattımı nolcak