Bu sırılar covid dolayısıyla arkadaşlarımla nadir de olsa parkta buluşuyoruz. Ve ben de zaman zaman bebeğimi emziriyorum. Bebek yani acıkıyor. Arkadaşlarım ne yapıyorsun falan diyor sürekli. En nihayetinde beslenme değil mi bu, utanılması gereken bir şey mi ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEmzirmek utanılması, herkesten gizli yapılması gereken bir şey değildir. Sonuçta çocuğunun karnını doyuruyorsun. Hem emzirme olayı sadece doyurmak değil, anne ile bebeği arasındaki duygusal bir bağdır. Bebekler korktukları zaman, mutlu oldukları zaman, ağladıkları zaman emmek isterler. Konuşana kadar anneyle arasındaki tek iletişim yoludur, özeldir.
bebeğin ve annenin rahat olması gerekmektedir. Pis kokan yerlerde yapılması bence rahatsız eder, ya da yaz sıcağında bile bebeğin başına örtü koyulması filan işte.
siz hiç kimseyi dinlemeyin, bebeğinizi dilediğiniz gibi emzirin. Rahatsız olan varsa, bakmasın..90 Yorumla
En İyi Cevaplar
Utanılacak bir şey değil ama toplum içinde de olduğunda emzirilmeye çok talip çıkma ihtimali var. Riskli. Daha kapalı ortamlarda emzirmeni tavsiye ederim 😂
Muhtemel trol soru sahibine sevgiler 😂100 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
80
Cevap
65Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılaşırı rahat davranmamak lazım emzirmek tamam ama usulunce adabınca yani bazen çok olumsuz görüntülerde oluyor emziren de biraz dikkat ettiği sürece kimsenin laf edecek bir seyi olamaz
10 Yorumla Senin küçük bebeğin varken bu dönem dışarda ne işin var hele ki parkta? Hadi onu geçelim.. Herkes her ihtiyacını gidersin uluorta sonra da ne var ki bu insanlığın doğal döngüsü desin o zaman. Anne bebek arasındaki ÖZEL bağı umuma açman gerekmez. Sonra da erkekler bakıyor olur. Açarsan bakarlar. Her bir haltı normalleştirmeye çalışmayın, normalleşmeyecekler..
95 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler
- +1 yıl
Eskiden edep vardı, uluorta bebek emzirilmezdi ve nazar bile alırdı. Zihniyet değişti nazardan başka şey düşünür oldular evet ama bu her zaman saçma gelmiştir. Bu tür ortamlarda bulunduğum zaman ailem şiddetle dışarı atardı ya bunlar ne diyor 😂
- +1 yıl
@Psişik_Kedicik2834 ben kadın halimle hala bile biri yanımda çocuk emziriyorsa arkamı dönüyorum. Ki ablama bile kızardım neden salonda emziriyorsun git odada emzir diye. Halbuki o tek bizim yanımızda emziriyordu ama millet uluorta emzirmeye o kadar hevesli ki.. Her gelen neslin iyice arsızlaşmasının nedeni bu hareketler işte.. Çocuk edeple doğduğunda tanışır, tanıştırılır..
- +1 yıl
O kadar haklısın ki 😔
Hayır normal değil. Göğüs tam anlamıyla gözüküyor. Göğsümü tam olarak görmesi gereken birisi varsa o da sadece kocamdır. Dışarıda bir sürü erkek geçiyor, it kopuk veya efendi her türlü kişi var. Onların yanında utanmadan nasıl gösteriyorsunuz hayret. Burası Türkiye ve Türk adet gelenek ve göreneklerine göre Müslümanlığa göre kadın bedenini kocasına ya da çok mecbur olursa erkek doktora gösterebilir ancak. Diyelim ki dini, adeti her şeyi yok saydık. Akıl ve mantığa göre de bu böyle. Ben çocuksuz sapasağlam bekar gencecik birisiyim daha ihtiyaçları almak dışında kaç aydır doğru düzgün dışarı çıkmadım. Covid 19 Türkiyede az daha milyonlarca hasta olacak. Ne işiniz var dışarıda bebekli bu hastalık döneminde. Hadi yaz olsa yaz sıcağında sıkıldık bunaldık diyelim kışın ortasında ne yapacaksınız parkta? En kalabalık yerlerden biri parktır.
61 Yorumla- +1 yıl
Soru gerçek değil ki. Amacı edepli insanları alaya almak.
+1 yılAnnenin bebeğini emzirmesi saklanacak birşey değil elbette sadece özel bolgelerimizi saklamamiz gerekiyor bunun için battaniyeler kullanılabilir , emzirme örtüleri bile mevcut ben özel bölgelerin toplum açısından ve çocuklara kötü örnek olmama açısından saklanması kapatılması taraftarıyım...
30 Yorumla
+1 yılEdep ve adap kuralları yazılı değildir, ahlaki ve insani değerlerle bezenerek kişiden kişiye, toplumdan topluma göre bile değişebilir.
O zaman size göre madem bu bir ihtiyaç, insanlar parklarda, metroda yahut awm'lerde cima etsin. Uygun düşer mi?
Bebeğin ihtiyacı varsa, usturuba uygun, edebe uygun şekilde yapılır bu.
Cinsi organları ulu orta teşhir ederek değil.
Söylediklerimi düşünmeniz dileğiyle.
Allah analı babalı büyütsün.10 YorumlaOlur istersen bide adamların karşısında aç çocuğuna ver hem çocuğun doysun hem adamlar izlerken doysun , ay gerçekten anne misin sende ya ulu orta öyle şeyler yapılır mı git sessiz kimsenin olmadığı yerde emzir.
60 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 669 cevap paylaştı. Sokakta memeler fora neden gezmiyorsanız o yüzden memeleriniz görünecek şekilde bebek emzirmemelisiniz. Sonuçta birkaç erkek bundan etkilenip karşınıza geçip sizi izlediklerinde nasıl tepki vereceksiniz? İmdat sapık var diye bağıracak mısınız? Her şeyin bir adabı usulü vardır. Tabii ki acil bir durumda bebek emzirmeye herkes belli koşullarda saygı gösterecektir.. Ama dediğim gibi "belli koşullarda"
00 Yorumla
+1 yılBen bunu desteklemiyorum abi.
Valla benim emziren kadin gorunce midem bulaniyor oyle boyle degil. ozgurluk baskalarini rahatsiz ettigi yerde sonlanir.
Benim gibilerin olduguna eminim.617 Yorumla- +1 yıl
Ya aslında bu sorununun çok basit bir çözümü var o da bakmamak. Çünkü soruyu soran parkta yaptığını söylemiş yani açık bir alan ve bunu yapabilirsin. Özgürlük sen eğer bir çözüm bulamıyorsan ve o kişi yapmaya devam ediyorsa kısıtlanır. Yoksa bu mantıkla bakacak olursak bir sürü şey özgürlüğünü engelliyor olabilir. Bunu bir düşün derim.
- +1 yıl
Bakmamak derken? Sence oturup dakikalarca emzirmesinin bitmesini mi kasdettim? Gozumun ozel bir algi secme yetenegi yok ki gormeden once uyari versin o tarafa donme diye.
- +1 yıl
Peki o kadın napsın söylesene. Bebeği acıkmış ve emzirmesi gerekiyor napacak bu kadın eve varana kadar aç mı bekletecek bebeğini? Bunun dışında sen ne sanıyorsun ki kadın parkta iki memesini de sonuna kadar açıp emziriyor mu sanıyorsun bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum sizi. Bebeği için beslenme kaynağı olan bir şeyi cinsellikle bağdaştıran ve sizin gibi bu konuda yanlış şeyler düşünen insanlar dışında bu durumu sorun edecek bir insan olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
Bakılmaması insiyatiftir haklısın ama görüntü bakımından en azından kapatmak adına hicbir sey yapmiyor oluşu bence oldukca anormal o bakmadi bu bakmadi sonuc olarak bakan birileri illaki olacak. Bu gorunmesinden kadinin rahatsizlik duymadiginin gostergesi anormal gordugum bu benim
- +1 yıl
- +1 yıl
Ben cinsellikle bagdastirdigimi soylemedim bu bir. once okudugunu anla sonra karsilik ver. 2. Si ortalikta cocugunu emziren daragacina gitmeli demedim. ama olabildigince yapilmamali. 3. Su kadin olan benim nasil emzirilir senden daha cok sahit oldum nasil oluyor daha iyi biliyorum dert etme.
@New-Speedster
- +1 yıl
Sen hic sahit olmadin herhalde boyle konusuyorsun memesi yere kadar sarkmis kadin lap diye cikarip gozunun onunde cocugunun agzina versin de goreyim. abi cinsellikle sifir alaka algila neyden bahsettigimi.
- +1 yıl
Bence sizin okumakta ve bunu anlamakta sorunlarınız var. Ben o cümlede bunu cinsellikle bağdaştıran ve sizin gibi yanlış düşünen insanlar olmak üzere ikiye ayırdım. İkincisi benim kastettiğim şey soruyu soranın durumu gibi açık alanda olan şeylerdi ve zaten size karşı kötü bir tutum da sergilemedim. Bunun dışında gayet de bu durumu yakından tanık olduğum çok durum oldu çünkü yengemin aralarında 1 yaş bulunan 2 çocuğu oldu ve ben uzun süreler onların yanında kaldım. İnsanların yazdıklarını okuyabildiğiniz ve düzgün bir şekilde kavrayabildiğiniz zaman bu tür şeylerle ilgili konuşmaya bile tenezzül edeceğinizi sanmıyorum. Ha tabi bilmeden yorum yapmak da bunların yanında.
- +1 yıl
Zorunami gitti soylediklerim? Durup durup bana benim agzimla cevap vermissin. ne dusunuyorsan dusun aga. ama gelip yorumuma cevap yazacaksan da kavga usluplu yazma.
- +1 yıl
Senle mi ugrasicam
- +1 yıl
Ve işte beklediğim cahil bir insanın vereceği tepki de geldi. Zaman kaybı oldu benim için bir tık neyse artık.
- +1 yıl
Tamam sen haklisin he
- +1 yıl
Iste bir akil sende var naparsin secilmis insan sfsfa
- +1 yıl
Ben bir sey kinamiyorum. hosuma gitmek zorunda da degil. sende bos yapacaksan bastan soyleyim valla hicbirinize crvap veremem daha fazla. sizde bildirim yapmayin
Yaptığın eylem bebeğini beslemek de olsa bunu mahrem yerini açarak yapıyorsun elbette ulu orta yapılması anormal
70 Yorumla
+1 yılÇat diye çikarip memeni emziyorsan haklilar. Ama bi emzirme ortun falan vardir heralde.. Nerde olursan ol bebegini beslemek zorundasin tabi.
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBana utanılması gereken bir şey söyler misin?
Parkta çişimi yaptım utanmalı mıyım? Sonuçta çiş sıkıştım yani ne olacak ki?
Parkta seviştik utanmalı mıyım.. Sonuçta sevgilim ne olacak ki?
Hırsızlık yaptım utanmalı mıyım? Sonuçta ihiyacım vardı?
Böyle böyle,,, sahi utanılacak bir şey bıraktınız mı?
Erdem, onur, hilm, iffet, edeb, gibi kelimeler nasıl da unutuluyor...20 Yorumla
+1 yılÜzerine örtü örtüp emzirebilirsin. Benim bir arkadaşımın çocuğu var. Bir gün birlikte ortak arkadaşımıza giderken minibüste ulu orta açıp emzirdi onun adına ben utandım yani minibüs şoförü de aynadan bakıyordu ben uyardım en sonunda bişey ört diye. Dünya artık iğrenç insanlarla dolu, ne düşündüklerini bilemezsin.
50 Yorumla
+1 yılMemeni ulu orta yerde açarsan herkes ne yapıyor bu kadın diye bön bön bakar. Bebek emzirmek son derece normal ama memeni birden bire açarsan garip olur. Ve namahrem... Ya cidden bazı kadınlar çok tuhaf.
30 YorumlaUlu orta bebek emzirilmez bebek dışarıya çıkarıldıgı zaman mama hazırlanır ve mama içirilir toplum böyle nereye gidiyor anlamış degilim bide bunu bir şey olmaz diye savunanlar var yazık.
50 Yorumla
+1 yılÖrt üstünü emzir. İlla memenizi milletin gözüne sokmanıza gerek yok ki. Tamam bebeği doyurmak normal ama memeyi göstere göstere doyurmak anormal.
60 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılAfedersiniz de tuvalet ihtiyacı da doğal bir şey her insanın her gün yaptığı bir şey. Biri lazimlik çıkarıp karşında sicsa aman nolcak doğal bişi dermisin? Abartmayın ya
35 Yorumla- +1 yıl
Yakında onu da yaparlar 😀
- +1 yıl
@bitirim_05 Abi çok net yani. Doğal bişey doğal bişey emzirme işi kadınlara has. emme işi de bebeklere has. Ama sıçma işi tüm canlıların ortak özelliği. Hepimiz yanımızda poşetle gezip istediğimiz yerde sıçalım kimse de yadırgamasın.
- +1 yıl
@Liimony Edep eski bir masal olmuş artık. Kendilerini bir şey sanıyorlar aykırı davranarak. Aykırılık özgürlükmüş bunlara göre.
- +1 yıl
@bitirim_05 👍🏻👏🏻👏🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen olayı yanlış anlamışsın saklamam gereken şey bebeğini emzirmen değil. Açtığın yerleri saklamalısın
82 Yorumla- +1 yıl
Geldik yine memeye bebek önemli değil önemli olan bir çift meme
+1 yılToplum yobaz, toplumun halledemediği o kadar şey varken bu çok büyük bir şey maalesef. Siz acıktığınızda illa ki eve gitmiyorsunuz, evladı için anne de böyle bir şey. Saygı duyuyorum, ama arkadaşını değiştir.
10 YorumlaYaptığın son derece normal bir davranış, lakin bu topraklarda ki medeniyet seviyesi henüz Ortaçağ'a bile ulaşabilmiş değil, o yüzden bu yaptığına kötü gözle bakanlar olabilir.
Bence gayet normal ve sağlıklı bir şey yaptığın.10 YorumlaKusura bakma ama arkadaşların bencil, yobaz ve ahlaksızmış. En nihayetinde bu bir bebek acıkacak haliyle, büyük insanlar gibi açlığa dayanamaz ki tabiikide acıktığı an park vs. Emzireceksiniz.
Not: o pislik arkadaşlarından kurtul.10 YorumlaEmzirme onlukleri var kullanmıyor musunuz
Emzirmek tuhaf bişey değil ama biz toplum olarak o işi yanlız ve kimsenin görmediği yerlerde yaptığımız için çoğu kişiye tuhaf geliyor olabilir bence dikkat edersen sorun olmaz10 Yorumlaböyle emzirme örtüleri var bundan alıp kullan ulu orta açmaktan arkadaşların değil sen rahatsız olmalısın bence
11 YorumlaEvet saklanacak bişey herkesin yanında emzirmen doğru değil sonuçta senin göğsünü görüyorlar ayıp diye birşey var gizli sakin biryerde emirilmesi gerek
90 Yorumla
+1 yılAnnenin çocuğunu emzirmesinden daha doğal bir şey yok. Bunu kötü bir şey oalrak algılayan da sapıktır net.
44 Yorumla- +1 yıl
Olarak*
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Utanilıcak bişey değil ama parkta emzirmem biraz saçma en azından evde sütünü bir biberona felan koyup götürebilirsin
40 YorumlaBebeğinin sana ihtiyacı var ve bebek acıktığı anda onu doyurmak en doğal hakkın. Seni yargılayanlar da örümcek kafalarını bacaklarının arasına soksunlar.
20 Yorumla
+1 yıl‘elalem ne der’ hapishanesinden çıktığımız gün normal ad edilecek bir davranış şekli.
ilk 6 ay anne sütünü düzenli almış bireylerin tepki göstermeyeceği harekettir.21 YorumlaOoof aga bu çok hassas bir konu :D Bence normal tabii de türk toplumu o kadar normal görmüyor. Biraz da topluma da ayak uydurmak gerek az da olsa, çok sivrilmemek için
20 YorumlaEmzirme örtüleri var.
Kapattığın sürece sorun yok.50 Yorumlaemzirmek için örtüler var onla ise kimsenin bir şey demesine hakkı yok bakanda suc cocuk bu ac olur yanı artık topluımsal olarak bunlara degılde ekonomıye kafa yorsak daha ıyı olacak ama ınsanlar ılla yargılayacak @soran
00 Yorumla
+1 yılbence arkadaşlarını gözden geçirmelisin örtülü ya da örtüsüz fark etmez bebeğini tabikide emzireceksin aç mı duracak eve gidene kadar böyle şey olur mu ya?
20 YorumlaUtanılması gereken bı şey değil istediğin her yerde emzirebilirsin , sonuçta erkekler çıplak geziyor değilmi meme kavramı kadınların namusu olarak geçmemeli. Bebeğini bol bol sev benim yerime kesinlikle çok iyi bı annesin ❤️
10 Yorumla
+1 yılOmzunuza bişey atıp kapatabilirsiniz bunu normal karşılarım. Madem her seferinde acıkabileceğini biliyorsanız evden çıkmadan önce sağıp öyle besleyebilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılIyy yok artık ya özgürlük diye diye parkta tuvaletini de yap istersen
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParta tualetin gelince oranı da açıp işiyor musun? Bazı şeylerin adabı vardır. Parkta bebeğini emzirmek için illa memeni sergilemene gerek yok. Araştır biraz...
40 YorumlaGayet normal arkadaşım kim ne derse desin sen bi annesin... Evlatlarımız için herseyi yapıyoruz bu anneliğin doğası
20 YorumlaBir tülbentle ört bence. Evet bebeğini emzirmek zorundasın ama herkese göstere göstere de olmaz yani. Bir tülbentle ört ne olacak ki?
20 Yorumlabir arkadaş emzirme örtüsü demiş
bir gün çocuğum olursa ben onu kullanarak her yerde rahatça gerçekleştiririm bu eylemi20 YorumlaNormal olsa sormazdın zaten.. bebeğin varsa ona göre ayarla kendini.. ya da kimsenin görmeyeceği biryer seç.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıkma sen de dışarı? Virüs kaptıracaksın 2nize de. Bu ne sorumsuzluk! Ayrıca sende memeni açma isteği var demek ki. Evde hazırlayıp dışarıda da içirebilirdin. Böyle şeyler olduğu için verici/gösterici gibi algılanman normal
21 YorumlaGöğsün görünmedi sürece sıkıntı olmaz. Emzirirken ince bir örtüyle gögsünü kamufle ettikten sonra emzirmen de bir sakınca yok.
20 YorumlaBencede hiç sorun edilecek bir şey değil ama işte malum.. burası Türkiye. İnsanlar tepki gösteriyor. Erkeklerimiz daha ahlaklı olsaydı kabul etmesi daha kolay olurdu belki
00 Yorumla
+1 yılBence de gayet normal, sonuç olarak siz keyfi olarak birşey yapmıyorsunuz ki. Bebeğinizin temel bir ihtiyacı bu. Bence arkadaşlarınız biraz dar görüşlü bu konuda üzerlerinde toplum baskısı var.
00 Yorumla
+1 yılErkekler memelerini istedikleri hibi sergiliyorsa sende bebeğini emzirme amaçlı yapıyorsun zaten ama erkeklerde bunu heryerde uluorta herkezin içinde yapmıyor o yüzden biraz dikkat etmeniz lazım bu bazı insanlarım midesini bulandırabilir bazılarınıda her ne kadar amaç bebek emzirmek olsada sapıkları çekici olabilir
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 707 cevap paylaştı. eğer üzerini örtmeden lap diye çıkarıyorsan memeni bende yadırgarım :d
örtü kullan..30 Yorumla
+1 yıllaaak diye çıkarıp çoçuğun ağzına vermiyor sundur umarım kapalı şekilde yapıyor sundur ha öyle değilsen de hatırlatmam gerekiyor ki burası Türkiye
10 YorumlaSıkıntılı bence evden tok çıkarılıp dışarıda meyve püresi, yoğurt ya da biberon maması kullanılabilir
10 Yorumlamemelerini millete karşı çıkarıp emziriyorsan çocuğu pekte hoş bir gküçücük çocuğu bu havada ve bu virüs belası kol gezerkende dışarı çıkarman ayrı bir muamma.örüntü vermez
00 YorumlaEğer üzerine bir palto vs bir şey atıyorsan bence bir normal bir durum ama dikkatsizce yapılması beni ilgilendirmese de hoş buluyorum diyemem.
10 Yorumla
+1 yılUtanılması gereken bebek emzirme değil, normalde devamlı örttüğünüz, gözükmesin diye çabaladığınız memeleriniz.
10 Yorumla
+1 yılŞu mantıkla bakarsak olaya bizde o zaman sıkıştık tuvalette yok yakında cıkaralım ortaya işeyelim ihtiyac nihayetinde
10 Yorumla
+1 yılTabiat insan ya da canlının bebeğini emzirmesini hep doğal karşılamıştır kim ne derse desin anne tanrıça gibidir herzaman kutsaldır yadirgamayanlar kendi annelerini yadirgasinlar önce
10 Yorumla
+1 yılBirincisi Korona var maske-mesafe-temizlik ikincisi adaba uygun değil haram ve mahrem yerini başkalarının görmesi caiz değildir!
10 Yorumla
+1 yılHerseyğn Bi Oluru var. Annenin benegğni çıkarken göstermesi o bu. Sence etikmi emzir ama sergilemek zorunda mısın
10 YorumlaBunun için önlükler var takmalı. Onlarsız bence de hoş değil
22 Yorumla
+1 yılAslında değil ama burası Türkiye ve insanlar iğrenç.
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılMeme görünmedikten sonra sıkıntı yok, ha göstermemek için çok yırtınmaya, çok manevra yapmaya da gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılEğer üstünü örtüyorsun kapalı bir şekilde yapıyorsan sakıncası yok Bir de çok kalabalık ortamda değilsen olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmzirme örtüsü kullanırsan normal tabiki, ya da emzirme odaları olur, bencede dışarıda topluma açık yerlerde emzirmeyi doğru bulmuyorum şahsen, tercih meselesi emzireni yadırgamam ama hoş bakılan bir durum da değil tabi.Örtü almalısınız bence.
03 YorumlaParklar pis yerler o yüzden sıkıntı.
Bir sürü mikrop var sen veya bebek kapabilirsin ablacım o esnada00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Parkta bebeğimi emzirdiğim için arkadaşlarım beni yadırgıyor. Annenin bebeğini emzirmesi saklanacak bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler