AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
valla bende evlenip cocuğum olduğu zaman çocuğuma atiba ismini koyacağım kim ne derse desin umrumda değil
Allah'ını seven defansa koşsun!
Ölünce amel defteri hanrry ile açılıp hesabının senden sorulmasına istiyorsan sıkıntı yok ha hans olmuş ha hanry
Kendi zevkin için koyma bence ileride kendisinin seveceği bir isim koy Türkiyede azıcık sıkıntı yaşar
Biraz garip olmuş ama bende Ezel dizisindeki sekiz karakterine hasta oldum bende sekiz koymayı düşünüyorum.
bence de çok sevimli bir isim fakat hukuki olarak yapılabiliyor mu benim de hep aklımda olan bir şey :D
olur olur bu ülkede yan yürüsen suç göz ucuyla baksanda suç liste uzar gder ne anlarlar nede anlamaya çalısırlar
Tr de bu olmaz arkadaşları kesin dalga geçer yurt dışında falan yaşasaydınız daha güzel durabilir di 😳
Hayri pıtır koy sende eş değer isim muadili böyle malları gördükçe 90lı 80 li yılları özlüyorum ya nasıl bu hale geldi insanlar
Soy isminizle uyumluysa olabilir
Burdan örnek vereyim yalabık soy isimli arkadaşım var
Harry Yalabık olmuyor be
Bence çok güzel. Ama çocuğun büyüdüğü zaman isim bakımından sıkıntı çeker. Bu sefer de size "neden" diye sorar. Onu düşünerekten isim bırakınız
Yok ya onu okulda Hayri, Halil gibi bir şey yaparlar bir tek çekirdek ailesi çocuğa harry der sonrasındaki herkes farklı bir şey söyler zaten 😂
bir çok kişi hıristiyan sanabilir çünkü Türkiye'de yabancı isimli olanların çoğusunun ailesi ve kendisi genelde hıristiyan oluyor
İyice düşünmen lazım sonuçta çocuğun ömrü boyunca onu kullanıcak :/
Bence gayet de güzel bir isim hem kime ne. Ayrıca çocuğun da bir birey olarak kötü bir isimle yaşayacağını düşünmüyorum en azından arkadaşları sorarsa neden diye anlatacak bir hikayesi olur.
Ülkemizde garipsenir ama sonunda alışılır. Mevlana isminde insanlar da var.
Bana gavur ismi koysalardi direk degistirirdim adimi
Gavur ismi mi
Yabanci isim
E gavur ismi ne alaka hahaha
Moruk garry turk ismi mi
Harry*
gavur ne demek biliyor musun
E tamam da her yabancı ismi taşıyan hristiyan ya da dinsiz olmak zorunda mı
Türkçe isim taşıyan dinsiz yok sanki, belki sensin gavur
Mal misiniz a. k gavurdan kastim yabanci isim
Ben ELHAMDULILLAH MUSLUMANIM KARDESIM
gavur demek yabancı isim mi demek zihniyetsiz
Adini sormadim aptal
E tamam işte yabancı isim ile gavurun ne ilgisi var. Her yabancı isimli insan dinsiz mi olmak zorunda
kesin adı arapçadır bunun
“küfür”, Kur’an-ı Kerim’de peygamberlerin din adına tebliğ ettiği hususlara inanmamak, aktarılanları tasdik etmemektir.
Küfür etme de kuran oku müslüman hahahah
Off bi sktr sıktınız
Sen once basini kapat musluman aha aha
Ben sana dinimi söyledim mi ki
Soylemene gerek yok ne bok oldugun belli zaten. d
Bir kere açıp okumamışsın inandığın kitabı, bence bu konuları tartışmayalım 😌
Evet, konuşmamızdan ne olduğumuz belli oluyor az çok
Hahahahaha buna gulerim iste
Ne kadar kaba bir insansın @kmavdfp2
Ay 1 xperler dolustu
E ne yapalım, işimiz gücümüz oluyor. Telefon başında xper peşine düşemedik
Bu hayatta senden bos insan gormedim daga
Teşekkür ederim 😌
Nüfusa Harry diye gidersin, Hayri diye çıkarırlar :D
Nasıl Adam bizde Adem ise, Eva Havva ise, Abraham İbrahim ise, bence Hayri koyman lazım.
Harry bilindik bir isim, farkli degilki koyabilirsin.
bence koy gitsin kimseyi yadırgamaz ilgilendirmez ilerde çocuğun değiştirmek isterse değiştirir bence gayet güzel isim sorumluluk size ait tabi. Lord Voldemort da olur bence lordummmmm
hayri derlerse şaşırma. eskiden olsa nüfus müdürü de direkt hayri yazardı valla. allah sağlık ile mutluluk ile dünyaya gelmesini nasip etsin
Yadırganır. Ermeni veya Yahudi olduğunu düşünürler.
Bence sen Harry potteri fazla kaçırmışsın Harry güzel isim aslında koyulur neden koyulmasın
Hangi dindensiniz ona göre cevap vereyim. Biliyosunuz her dinde koyulması yasak olan isimler vardır. O isimleri koyan anne baba ahirette bunun hesabını veremeyecektir deniliyor.
Bana kalırsa bu isimi kimliğe yansıtmayın evde harry diyebilirsiniz 🤷♀️
Ben Harry'nin hızlı, çevik, ve bol sihirlisini severim.
Türkçüler çıkar türkçe koy diye sen ne hoşuna gidiyorsa onu köy harry ismi de güzel kulağa hoş geliyor ama bu ülkede bu isim yargılanır
Gençlik başta olmak üzere hayatının birçok zamanında dalgası geçilir. Yine de sizin kararınız.
isim koymak için kurallar var diye biliyorum. bu istegin gerceklesmez buyuk ihtimal.
Devlet kabul etmiyor yapamazsin ayrica cokta sacma bir dusunce..
Bende kızıma hypatia ismini koyacağım. İngiliz ismi hary hendry hery
Harry yabancı isim olduğu için olmaz diye biliyorum. Ama sen Hayri yapabilirsin
ergenken izlediği bir film karakterinin ismini çocuğuna vermek. ilginçmiş gerçekten.
Küçük Harry nin suçu ne? Çok dalga geçerler onla okulda falan 🙄
biraz yadırganabilir ama bu senin takıldığın çevreylede alakalı eğer çok istiyor isen koy
Bence güzel isim ama kimlikte okunduüu gibi yazıyorlar diye biliyorum
Büyüyünce sıkıntı olabilir. Arkadaşları dalga geçebilir.
Sen bir dene bakalim yadirganiyormu yadirganmiyormu gör
Koyabilirsin fakat yabancı isimlerle ilgili yasalar var.
O çocuğa şimdiden üzüldüm o çocuk sizin eliniz de düzgüncene büyümeyecek
çoçuğa sürekli ingiliz olup olmadığı sorulur bence hayri koy
Koyma bence o çocuk ömür boyu o isimle yaşayacak.. dalga geçerler Kerem köy 😎
Bende Azrail isterdim ama insanin her istegi olmuyor koyma bence cok dalga geçebilirler
Ne koyarsan koy bana ne bana mı sordunuz yaparken napakk
Hayri koy, evde siz Hary dersiniz dışarda arkadaşları hayri der
buda böylece sorun olmaktan çıkar 😁
Yani genede sen bilirsin ama bizim milletimiz yeniliklere açık olmadığı için yadırgarlar
Çocuk koyulan ismin karakterini alır derler evde süpürgeyle havalanir artık
çocuğa filmden isim verilir mi yahu.. roman kahramanıyım diye mi gezecek ömür boyu, oyuncak mı bu
Unuttnuz birsey var o cocuk büyck bazilari boncuk falan koyuyor ya da mavis o sizin evcil hayvaniniz değil
dinini bilemem ama Hristiyan bir isim bir Müslüman'a günah olur
Ben koydum valla :)))) Herry değil ama yabancı bir isim :)) alışıyorlar sıkıntı yok 😅
evet çünkü bizim milletimiz yobaz sen bir büyüğümüze ismini söylediğinde direk sana söylenilecek şey kuranda bu isim geçmiyor diye söyliycekler ama bence sen istediğini koy ve kimseyi takma
çocukla büyürken sürekli dalga geçecekler bunu da düşünmek lazım açıkçası
Bence çok büyük bir hata yapıyorsun... ne varki güzel türk isimlerinde... bende Harry Potter Filmlerini çok severim ama kızımın adını Hermine koymam çol saçma olurdu 😅😅
yanlış yaparsınız gavur ismi harry. mahmut mehmet gibi güzel isimlerimiz var ken harry neymiş!!!
Kendi kültürüne göre isim daha iyi olur neden yabancıları özeniyorsunuz
Azkaban tutsağı bir kaynanan varsa zor :)
Yok abla ne yadırganması. Biz de zaten Türkiye 'de hep Harry, Cristiano, Jennie falan koyuyoruz. Yani takılma😅
Ha Hayri ha Harry farketmez bence. :D
Ablacım yapma sonra Hayri derler bu ülke de 😂
@Alfakız diyorlar zaten. 😂
@umrumdışı_ çok görmemek lazım haklısın 😂
Soyad ne olcak peki düşünsene HARRY Gündoğdu
Harry Tezcan felan mdmdkdkdkdmd