Çocuk & Ebeveyn Oğlumun ismini şevko koymak istiyorum güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor kurtlar vadisinde en sevdiğim karakterdi Güncellemeler+1 yıl Şewkom 5 ay sonra doğacak😼 Oğlumun ismini şevko koymak istiyorum güzel mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Harika bir isim olur gadası 1 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Değil ama koyarsan koy beni ilgilndirmez kürt ismine benziyor. 1 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Kurtlar Vadisi bağımlısısındır ve oğlunun adını şevko koyarsındır. 1 1 Yorumla TheBerto +1 yıl Sen de doğru düzgün isim koymayı öğren (: Yorumla
stpremonitory187 Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl o çocuk aklı erdiği zaman sana bi beddua eder 104 gün seni kaldıramazlar he bide çocuğun milyoner olursa sanada ucunu verir 2 0 Yorumla
xxodoxx Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Güzel ben de fiko koymayı düşünüyordum kiziminkini de Fatoş ya da fadik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl fiko ne ya fino gibi Yorumla xxodoxx +1 yıl Fikretin kısaltılmış hali Yorumla
_LydiaMartin_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Şevket koy bari şevko ne 🤪 2 1 Yorumla Soran +1 yıl şevko daha güzel Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Testere Necmi de hoş gibi sanki. :) :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl o annesini öldürdü olmaz Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Şevko da cami hocasıydı değil mi? Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şevko gibi ömrü kısa olmasın da. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl adamlığı yeter Yorumla
ωιтcнєя Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Oğlun hayata 2-0 geriden gelecek desene.. 3 0 Yorumla
Castameree Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl şevko ne ya başka isim mi bulamadın 2 1 Yorumla karamsssss +1 yıl Harika isim ya bırak koysun 🤣😂🤣 Yorumla
Serentiy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şevket koy şevko diye lakap takarsin 1 0 Yorumla
komando_09 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 5 çocuk daha yaparsan konseyi kurarsın 3 0 Yorumla
karamsssss Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hiç aklımıza gelmedi çok güzel isim Şevko🤣😂🤣😂 0 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Troll soru herhalde 2 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şevko ne ya hiç güzel değil düzgün bir isim koy 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bence çok güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Harika bir isim olur gadası
Değil ama koyarsan koy beni ilgilndirmez kürt ismine benziyor.
Kurtlar Vadisi bağımlısısındır ve oğlunun adını şevko koyarsındır.
Sen de doğru düzgün isim koymayı öğren (:
o çocuk aklı erdiği zaman sana bi beddua eder 104 gün seni kaldıramazlar he bide çocuğun milyoner olursa sanada ucunu verir
Güzel ben de fiko koymayı düşünüyordum kiziminkini de Fatoş ya da fadik
fiko ne ya fino gibi
Fikretin kısaltılmış hali
Şevket koy bari şevko ne 🤪
şevko daha güzel
Testere Necmi de hoş gibi sanki. :) :)
o annesini öldürdü olmaz
Şevko da cami hocasıydı değil mi?
Şevko gibi ömrü kısa olmasın da.
adamlığı yeter
Oğlun hayata 2-0 geriden gelecek desene..
şevko ne ya başka isim mi bulamadın
Harika isim ya bırak koysun 🤣😂🤣
Şevket koy şevko diye lakap takarsin
5 çocuk daha yaparsan konseyi kurarsın
Oğlundan neden nefret ediyorsun?
Hiç aklımıza gelmedi çok güzel isim Şevko🤣😂🤣😂
Şevşenko koy olsun bitsin
Troll soru herhalde
hayır
Hayır hayatını kaydırma çocuğun
Muro koy knk
Güzel isim 😂😂