merhabalar herkese 7 aylık hamileyim çocuğum erkek, adını küçükken çok sevdiğim bir film olan Harry Potter'daki ana karakter olan Harry'nin ismini vermek istiyorum. Ülkemizde buna izin var mI? Kocamla çok istiyoruz evde dolaşan bir Harry'cik olmasını 🥰
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
çocuğunuz sizin bebeğiniz olduğu kadar bir birey olacağını unutmayın. tüm bu sorunlarla siz iki ay mutlu olacaksınız diye tüm hayatı boyunca bu ismi taşımasını istemeniz büyük bencillik
502 Yorumla- +1 yıl
Aradığım yorum 👏
En İyi Cevaplar
Eğer Harry Potter hayranlığınız varsa ve sırf bu yüzden çocuğunuza bu ismi verirseniz, yanlış bir davranış yaptığınızı düşünürüm. İleride, okulda sıkıntı çeker. Türkçe isimler ne çabuk tükendi de yabancı isimlere yöneldik?
297 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar katılıyorum.
- +1 yıl
Kesinlikle 👌
- +1 yıl
@Hocahanım öncelikle dilimizi bilseydiniz benim bilimin ne anlama geldiğini bilirdiniz
Benim milim Osmanlıcada suvari anlamına geliyor.
Ben de Kürt kükenli olduğum için kendi dilime Sıwar olarak geçmiş. Yani anlıyacağınız ben hem geçmişime hem de öz dilime bağlı biriyim. Ana dilim de Türkçedir. - +1 yıl
@Hocahanım Öncelikle saçmalamışsiniz çünkü bu bir nick, kimsenin hayatı boyunca taşıyacağı bir isim değil ve kişinin tercihi isterse istediği kadar saçmalar. ama o isim düşüncesizce konduğunda çocuk hayatı boyunca onu taşıyacak ve çocuk tercih edecek olsa muhtemelen seçmeyecegi abuk sabuk bir isim olacak 🤷 ama kim ne koymak isterse koysun tabi, ceremesini çekecek olan benim çocuğum değil neticede, insanlar burda görüşünü belirtiyor sadece.
Senin fikrin senin kararın kime ne istiyorsan koy. ister taş koyarsın ister toprak hiç kimseyi ırgalamaz, çocuğun büyüdüğünde beğenmezse zaten gider değiştirir. istediğini yap boşver sen milleti.
70 Yorumla
+1 yılSadece büyüdüğünde bunu sorgulayacak, başka bir şey olacağını düşünmüyorum. Bence isim koyarken iyice düşünmelisiniz çünkü bu çocuğun ömrümün sonuna dek taşıyacağı bir şey.
80 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126
Cevap
106Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılÖnemli sizin ne düşündüğünüz insanların ne düşündüğü değil. Harry bence çok güzel ve orijinal bir isim özel olduğunu düşünüyorum 🥰
02 Yorumla- +1 yıl
@LAKSKA Benim için orijinal dedim yani sana orijinal gelmeyebilir bana orijinal yani umarım anlamışsındır.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 987 cevap paylaştı.
+1 yılGün geçmiyor ki bu sitede gülme krizine girmeyeyim 😂😂
330 Yorumla
+1 yılBence koymasanız çok iyi olur. Çocuğunuz ismiyle dalga geçen çok olur ve cocugunuz ileride ismini değiştirme ihtimali çok yüksek. Cevremde ismini beğenmeyen çok kişi var. Bunlardan biri de babaannem. Annesi babaanneme Hikmet adını vermiş. Hikmet erkek ismi. Babaannem isminin erkek ismi verildiği için ismini sevmiyor. Anlamı güzel olabilir ama erkek ismi genelde. Gelelim sizinkisine açıkçası bu isimden kesinlikle etkilenecek. Bence evcil hayvan alıp ona sevdiğiniz karakterlerin isimlerini verin. Çocuğunuzun ismini ileride sorun olmayacağı ve sevebileceği isim verseniz çok iyi olur. İsimler çok önemli.
21 Yorumla
Soran+1 yılülkemizde bu kadar çok arap isimli insan varken ingiliz isminin konmasını anlamıyorum harry de sıkıntı varda adem, aykut, asuman gibi isimlerde yok mu?
ikinci isim de koyacağız bu yüzden sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum zaten çocuğumu ingilterede doğuracağım ilk 5 ay orda kalacağız Platform 9¾'i gezdiririm ona ravenclaw atkısı alırım :) ülkemize geri dönünce de sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum ikinci adı ile seslenirler olur biter benim asıl sormak istediğim ülkemizde bu isme izin verilip verilmediği
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim annem babam sirf nenemin inadindan ismimi farkli koymus yani normal bir isim degil malesef
Ben bunu yillarca cektim herkes dalga gecti her okul degistirdigimde dua ediyordum lütfen dalga gecilmeyeyim diye
Yetiskinler bunu anlamayabilir ama cocuk dünyasi cok acimasizdir unutmayin
Cocukken alinan darbeler gelecegimize yansir ve psikolojik gelismemizi etkiler
Bende özgüven bu yüzden yok malesef halbuki dis gorunus olarak gayet güzel birisiyim ama özguven olmayinca güzelligim arka planda kaliyor
Bence takma ad olarak kalabilir evde söylersiniz ama toplum icine cikabilecegi bir isim secin lütfen30 YorumlaUlkemizde yasak yok bence koyabilirsiniz. Cocuk buyuyp yurt disina falan cikinca da sorun yasamaz. Asagidaki yorumlarda bencillik olur vs yazanlar var onlari hic kafaya takmayin cunku cocugun ismi be oursa olsun bu anne babanin bencilligi oluyor zaten ayse fatma da olsa abuzittdin de olsa anne baba kouiyor ismi. Sanki bebekler seciyor. Cok sacma horumlar yapmislaf. Bence koyun emin olun mutlu olavaksiniz ben destekliyorum kesinlikle. Guzel bir isim.
10 Yorumla
+1 yılBen yadırgamam. Zira o kadar arap isim konuluyor iken ve hatta tanıdığım insanların %97 sinin ismi arapça iken İngiliz ismi konulmasında bir sakınca yok bana göre. Çocuğunuza vereceğiniz isim kimseyi ilgilendirmez. Çocuk büyüdüğünde ismini hoş karşılamazsa değiştirirsiniz olur biter.
10 Yorumla
+1 yılSiz adını hayri koyun, harry diye seslenirsiniz, olur biter.
Yadırganmadan ziyade çok sıkıntı yaşar.
Memleketin neresi? İzmir.
E adın Hayri?
Ya Harry potter filmini çok severdi bizimkiler, bana da Harry adını vermişler.
:/
Çocuk o ismi ömür boyu taşıyacak. O yüzden taşıyabileceği bir isim verin.
cut.10 Yorumla
+1 yılElbette kimsenin kimseye karışma hakkı yok. Lâkin, her okuduğunuz kitap ya da seyrettiğiniz bir film karakterinin adını çocuğunuza vermek istediğiniz vakit, ileride onun yaşayacağı sıkıntılar ne olacak? Hangi Ingiliz, bir Türk ismini vermeye kalkmış? Mete? Atilla? Çağatay? Cengizhan? Epey de tarihe mal olmuş isimler.. Yine siz bilirsiniz ama sonra mahkemelik olup, isim değişmek zorunda kalacaksınız maalesef..
22 Yorumla
Soran+1 yılsanmıyorum yurt dışında doğuracağım ve ikinci bir ad koyacağım
- +1 yıl
O zaman sorunuz anlamsız olmuş olmadı mı?
+1 yılAilem böyle bir şey yapmış olsa kızardım. Türkiye’de farklı dillerden kullanılan isimler var özellikle Arapça ama bunlar artık yerleşmiş ve kimse yadırgamıyor. Oysa çocuğunuz okula gittiğinde insanlar merak edecek annesi ya da babası yabancı mı diye ama değil. Saçma bi durum onun yerine Hayri var olmaz mı
14 Yorumla- +1 yıl
İnanmıyorum :D Harry yerine hayri hahahahshsbhwshhw
- +1 yıl
@dreaminthesky olur bence😄
- +1 yıl
Olur olur, mantığına hayran kaldım 😅
Soran+1 yılyurt dışında doğurmaya karar verdim ikinci isim de koyunca sorun çıkaracaklarını sanmıyorum
Bence Severus koyun. Hem çok yetenekli, hem asil kan taşıdığı için Slyhterin olur. Hem de sevdasına sahip çıkar. Sevdimi gerçekten sever. Melez Prens olur : )))
Şaka şaka. Yabancı isme karşıyım. Tarihimizde o kadar değerli şahsiyetler varken...
Alper Tunga, Oğuz Kaan, Teoman, Mete, Kiok Han, Çiçi Han, Kutluk Şad, İlteriş Kaan, Bilge Tonyukuk, Bilge Kaan, Kültigin, Alparslan, Selim falan koyabilirsiniz.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumkarı okudum da sanırsın kadın çocugu evlatlık vermiş😂 Sen sevdiysen Harry koy. İlla Ahmet Mehmet Berke mi olacak? Ben de küçükken Harry e aşıktım. Hiç aklıma gelmemişti ama ileride çocuhum olursa ben de koyabilirim😊
11 Yorumla
Soran+1 yılne güzel :)
+1 yılİsim çok önemli hayatı boyunca taşıyacak anlamı güzel olan bir isim koymak en uygunu.
Çocuklar isimden etkilenir. Okulda dalga konusu olabilir, çocuk ismini hiç sevmeyebilir yani seviyorsanız eve sipariş verin bir şeyler kendiniz eğlenin ama bence çocuğu karıştırmayın10 Yorumla
+1 yılBende Harry Potter filmlerine hayran birisiyim lakin çocuğuma sırf kendim filmi sevdiğim için vermek o çocuğa hakaret olur. Neden mi?
Çocuğum okulda arkadaşları tarafından " Gavur musunuz siz " diye lafı duymak beni çok üzer.
Çocuğum yine sapma tiplemeler tarafından hakarete ve fiziksel hakarete uğraması kalbimi ağrıtır. Yine seyretsin o filmini, okusun kitabını lakin böyle bir isim vermek bir ebevyne yakışmaz. Bunun da yobazlıkla ve geri kafalılıkla alakası yok.10 Yorumla
+1 yılSizin çocuğunuz olacak istediğiniz ismi koyabilirsiniz sonuçta bu çocuk milletin değil sizin ama bana fikrimi soracak olursanız bence ileride sıkıntı yaşar okulda vb onu söyleyeyim dalga geçerler bende harry Potter'ı severim ama çocuğuma bu ismi koymam çocuğunuzu düşünüyorsanız bence bu ismi takmayın.
11 Yorumla- +1 yıl
Ve ayrıca bu çocuk sırf ailesinin harry Potter fanatikliği yüzünden bu ismi aldığını öğrenince çok üzülecek yavrucak o yüzden bu ismi koymayın eğer Türkiyede yaşıyorsanız çok sıkıntı çeker. Çocuk dünyasını eğer azıcık tanıyorsanız çocuğa bu işkenceyi yapmayın ama sonuçta sizin kararınız ebeveynleri sizsiniz.
+1 yılBenim bir öğrencim vardı ve annesi çocuğa "Caren" ismini koymuştu.Çocuğa Karen diyen vardı, Kerın diyen vardı. Annesi babası bir Karolin diyordu bir Karolayn (okunuşları ile yazıyorum 😁) Çocuk için gerçekten işkenceydi resmen. Eğer sizde insanların böyle farklı hitapları sorun olmaz benim için derseniz ve dini olarak da katı değilim diyorsanız koyabilirsiniz çünkü dinen de çocuğa güzel bir isim vermek anne babanın görevidir.
10 Yorumla
+1 yılOnemli olan milletin dusuncesi degil senin dini inancin. Eger musluman isen, cocugun haklarindan biri de, ona guzel bir isim koymaktir. Guzel ismin ölçüsü de kulağa hoş gelmesi degil, guzel bir anlaminin olmasidir. Dine uygun olmasidir.
20 Yorumla
+1 yılBurası ortadogulu yobazlar ile doludur. Elbette yadırganacak. Çevreniz modern ve saygılı insanlar ile dolu olsa da onlar yadirgamasa da çocuğunuzun okul ve iş hayatında elbette bazı mallar salakça konuşacaktir. Ama şunu da demek isterim sizi tebrik ediyorum ve tepkileri önemsemeden kararınızı uygulamanızı dilerim mahalle baskısına kapılıp onlar gibi yobaz olmamaliyiz
00 Yorumlaİleride sorun yaşar çocuğunuz ama havalı da olur hani kızlar falan bayılır harry harry harry expeliarmus sersemlet awada kedavra falan güzel bir hayal bu kararı siz kendiniz verseniz daha iyi olur bir harry potter fanıyım fakat ben vermezdim şahsen küçükken biraz hayal kırıklığı olabilir
00 YorumlaOkullarda cocuklar cok acımasız olur haryy ısmı bır cok yere cekılebılcek bır ısım bu tarz seylerı hesap edınız ulkemızde ınsanlar lakap vs seyler ile çağırmayı cok severler bu yuzden bence cok mantıklı olmayabılır bu ısım eger ıllakı ılgınc ısım olsun dersenız benım ısmımı dusunmenızıde tavsıye ederım cok nadır ve oturaklı ısımlerdendır '' KORMAN'';)
https://www.youtube.com/embed/NglR3YAW_u400 Yorumla
+1 yılYorumlari okudumm burda nasil guluyorsa orda da gulecekler siz ne istiorsaniz onu koyun baskalarinin dusuncesini o kadar takmayin derim her isme bir lakab buluyorlar zatenn haa bu araadaa insallah hayirli bir evlat olure 😍♥️
23 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yurt dışında doğurcam ikinci adı da türkçe olacak
- +1 yıl
Merakk ettimmm 😊 ikinci isminii
Soran+1 yılkaan diye düşünüyoruz harry ile uyumlu biraz
+1 yılBende evlendim de soyadımı değiştirip ayrı bir soyad olarak skywalker koyacam
Çocuğumun soyadı da skywalker olacak
Erkek olursa da Luke olacak ismi10 YorumlaHukuki olarak AB uyum yasasına göre 2003ten beri çocuğunuza istediğiniz ismi verme hakkınız var. Fakat bağlı bulunduğunuz nüfus müdürlüğü iki Türk vatandaşın çocuğuna Harry ismini koymasına müsade etmez. Uzun bi süre sıkıntı çekebilirsiniz...
12 Yorumla
Soran+1 yılyurt dışında doğurmaya karar verdim az kaldı zaten doğuma falan
+1 yılEğer anlamı güzelse neden olmasın zaten Türkiye'de Türkçe isim neredeyse yok hepsi Arapça Farsça herkes zaten yabancı isim koyuyor bir zahmet bunuda yadırgamadınlar başta farklı gelir ama zamanla alışırlar eşiniz ve çocuğunuzla sağlıklı mutlu ömürler dilerim
10 YorumlaDedeleri ebeleri Hayri diyecek, senin bir tık üstün çocuğa heeeri neymiş gıı falan derler, kendi akran grubunda bunu kabullenir. Aslında çekici bir isim ama siz yine de iki isim falan düşünün.
10 Yorumla
+1 yılöncelikle hayırlı olsun diyim allah analı babalı büyütsün bence normal karşılanır sonuçta sizin çocuğunuz bence benim fikrim güzel bir isim koyabilirsiniz izin var mı bilemem ama her aile istediği ismi koyuyor doğal hakkınız bence havalı bir isim koyun derim
10 YorumlaKendinizi düşünmeyin bu çocuk ileride büyüyecek isminden dolayı dalga geçilmesini istermisiniz
Türkçede gayet güzel isimler var lütfen kendi kültürümüze sahip çıkalım
Harry olmayabilir ama hayri güzel secim 😉😉20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir türk e yakısmaz alman ismi koymamanizi tavsiye ederim illede koymak isterseniz buna bir mani yok yalan rüzgarini seven babasi sayesinde ismi suelin olan arkadasim var acikcasi ve okul zamani bayagi bir linc edildi akran linci de derler buna arastirmani tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yıl2 tane isim koy
Harry hasan
Harry mahmut
Harry ali
Harry emre
Bla bla bla...30 Yorumla
+1 yılNe istiyorsan onu koy ayrıca yorumlarda salak saçma yabancı isim vs diyenleri de umursama yarısının ismi Arapça :D bence çok güzel isim
10 Yorumla
+1 yılBende olunca oğluma Porsche, Ferrari ya da lamburjini ismini koymak istiyorum...çok hızlı atik bir çocuk olsun diye ama Cavur arabası ve ne yazıkki yadırganır en iyisi Murat, Şahin, Doğan falan koymak 😀
10 YorumlaSizin büyüyememiş olmanızın bedelini çocuğun ödemek zorunda değil
48 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😂
Soran+1 yılbir kitap serisine hayranlık duymak ne zamandan beri çocukluk olarak adlandırılıyor?
- +1 yıl
Kendisi hayranlık duymuş, çocuk sevmeyecek bile belki ne belli? Hayranlık duymak çocukluk değil çocuğun hayatı boyunca taşıyacağı bir ismi geçici bir heves için düşüncesizce koymak. Yani kendini düşünüyor, çocuğu değil, bencillik
Soran+1 yıl@Rose7berry saçmalamayın napalım çocuğumuz belli bir yaşa gelince kendi mi koysun adını o kadar arap isim var onlara bir şey yokta harry ismine mi var? benim sorduğum şey koymak serbest mi
Soran+1 yılçocuğumuzun iknci bir adı da olacak
- +1 yıl
Serbest mi derken, yasal mı mı?
Soran+1 yıl@Rose7berry aynen
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de cocuklugumdan beri Harry Potter izleyerek büyüdüm fakat bu bir evcil hayvan değil sonuçta. Sadece Harry Potter hayranligindan dolayıysa ve yurtdisinda yaşama planınız olmayacaksa mantıksız olur çocuğunuz için.
21 Yorumla
Soran+1 yılyurt dışında doğuracağım ikinci adı da türkçe olacak
+1 yılNiye yadırgansın sonuçta sizin çocuğunuz eğer kocanla ortak bi kararsa ne güzel işte
20 Yorumla
u +1 yılKoyarlar koyanlar var, Leon, Mia, Maria nerde gavur ismi koyun aferin size.. kaç senedir Almanya’da yaşıyorum biri de kızına Ayşe veya oğluna Ali diyelim demedi 👏🏻👏🏻
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇocuk müslüman olacaksa uygun değil ama müslüman olmayacaksa sorun değil
Selamun aleykum hery..00 YorumlaKoymanız için bir engel yok diye biliyorum, eğer ortamınız müsaitse, yabancı arkadaşları va olacaksa olabilir ama şunu düşünmeyi ihmal etmeyin, büyüklerinizin düşünceleri ve arkadaş grubunun gelecekte ona nasıl sesleneceği.
00 Yorumlasaçmalık bi film izlenip o filmdeki çocugun ismi konması.
annesi veya babası yabancı olsa veya yabancı ülkede yaşasanız anlıyıcamda durduk yere ingiliz isim koymak nedir.
çocuga diyicekler sen nerelisin ismin niye böyle , çocuk hayattan bıkıcak00 Yorumla
+1 yılkısa bir mutluluk için çocuğun hayatını karartmayın
20 Yorumla
+1 yılÇocuğuna isim verirken lütfen sadece ‘onu’ düşünün. Çocukken izleyip sevdiğin bir karakterin ismini vermek bana çok bencilce geliyor. Birine isim vermek bu kadar fıs bir mevzudan geliyor olmamalı ya.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum 👍
Niye izin olmasın pek çoğumuzun ismi Arapça ya da Farsça kökenli. Türkçe ismi olan az var.
10 Yorumla
+1 yıl
o da küçük hayri olsun :D :D :D 10 Yorumla
+1 yılbende kızımın adını Hermine koyucam evlendirelim beraber çocukları olursa adını dobbi koyarlar
41 Yorumla- +1 yıl
Sağdıçları da Ron olsun
+1 yılİleride okul çağında geldiği zaman çocuğunuzla dalga geçerler, ismini yanlış söyleyenler olur. Bence çocuğunuza türkçe bir isim koyun derim
20 Yorumla
+1 yılOğlanı hristiyan zannedecekler belki okulda alay edecekler niye kültüre yabancı isler yapıp kendi hırslarınızı çocuklara yüklüyorsunuz
20 Yorumla
+1 yılTürkçe anlamı güzel bir isim koyman daha iyi olur. Çocuğa koyulan isimler, çocuk için aynı zamanda ona bir hitaptır. İsimlerin anlamlarının çocuğun kişiliğinin gelişmesinde önemli bir yeri vardır. İsimle ilgili duygusal çağrışımlar, çocuklar üzerinde etiketlendirme etkisi oluşturur
00 Yorumla
+1 yılİlk tepkiler şunlar olur o neymiş öyle benim dilim dönmez hayri derim ben derler hayri der herkes kabul ediyorsanız bu durumu çocuk sizin iatediğiniz ismi koyun tabi ki
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSiz millete harry dersiniz hayri anlarlar benden söylemesi 😂😂😂
30 Yorumla
+1 yılGöbek adını harry koy 😂
Bence çocuğuna yazık olur. Onun sevebileceği, yormayan, anlamlı ad koymalısın.10 YorumlaOnun yerine git köpek al kendine adını Sirius koy ya da patiayak
11 Yorumla
Soran+1 yılvar zaten crookshanks (:
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenin kararın tabikide sadece benim fikrim yanına bi tanede türkçe isim koy muhammet harry falan apşsqğaşaşğa şak şaka gül diye 😜 ve dinin ne bilmiyorum ama müslümansan isim koymanın önemini biliyosundur diye düşünüyordum bi araştır bence 🤗
10 Yorumla
+1 yılharika bir düşünce ama yıllar sonra bu fikrini sorgulaman gerekecek diye düşünüyorum cunku etrafımda cocuklarına futbolcu isimleri koyan insanlar var. o futbolcular eskidiginde populerlikleri yok oldugunda isimleri manasız oluyor.
10 YorumlaKocanıda Harry Potterin film galasında mı tanıdın yoksa?
Bu arada hayırlı olsun analı babalı büyüsün küçük bücür ❤️10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYadırgamaz ünlüler ne tuhaf isimler koyuyor onlar yadırganmıyor senin ne eksiğin var ben de elizabet koymak istiyorum kızıma oğluma da eliyas
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYalnız türkçe kurallara uygun olarak koyabilirsin heri ya da herri diye yoksa öbür türlü olmaz
Cevap sahibi+1 yılYalnız soyadı çok troll be abla harryyi sen bi gözden geçir ömer koy en iyisi sen
+1 yılBen olsam koymazdim ki çocukta ilerde değiştirmek isteyecektir ismini. Onun yerine evcil hayvan sahiplenip ismini Harry koysan daha iyi olur.🙃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuk ileride anne ve babasının bir özenti sonucu kendisine bu ismi koyduğunu öğrenecek. Harry isminin anlamı neymiş? Çocuklara güzel, anlamlı isimler koyun.
20 YorumlaYa çocuk filmi izleyince Harry den nefret edip Voldemort hayranı olursa?
20 Yorumla
+1 yılSen Harry dersin ama nüfus memuru Hayri anlayıp Hayri yazar. Ayrıca böyle özentilikler yapmayın.
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 428 cevap paylaştı. Hayri derler sıkıntı yok çocuğun ileri de eminim değiştirir adını 😊
20 Yorumla
+1 yılHerseyi yadırgayan bir ülkede yaşıyoruz tabiki yadırgarlar belki çocuğun büyüdüğünde o bile yadırgar. Bence Türkçe bir isim koymanız daha doğru olur.
00 YorumlaYazıldığı gibi okunan isim bul. Git Sirius koy yıldız ismi zaten en kötü oradan kurtarır dkgkdk
01 Yorumla
Soran+1 yılron da olabilir (:
- Devamını Gör (172)
Devamını Gör(217)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Çocuğuma Harry ismini koymak istiyorum, ülkemizde yadırganır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler