Riskli birkaç durum vardı, komplikasyonlar gelişebilir dedi doktorum normal doğum sırasında. Zaten hamile kalışım ve hamileliği sürdürüşüm de riskliydi, çok şükür atlattık ama sezaryen doğum yapmak durumunda kaldım. Sezaryen doğurdum diye neymiş yarım anneymişim önceden normal doğum yapıp kadınlar tarla sürmeye gidermiş asıl annelik oymuş falan anlamıyorum dediğini. Oğlum 6 aylık oldu 6 aydır aynı şeyleri duyuyorum. Ne bu yarım annelik ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Normal doğum yapmadin diye yine bir kadının böyle demesi. .. Ne denilebilir ki. Sonra bir şeylerin değişmesini bekle...
Kadın çıkar başka kadının rahminden;
Hayata ilk çığlığını atar;
Sessizliği işitir..
Babasının gözlerindeki hayal kırıklığı;
İlk yaşadığı şaşkınlık olur.
’Sessizlik oldu mu kız doğarmış’ sözünü öğrenir.
Susar!
Kadın çocuk olur;
Gülmesi, oynaması,
Daldan dala koşması hor görülür;
Engellenir..
’Kız kısmı ağır başlı olmalı’ sözünü öğrenir.
Susar!
Kadın okula gider;
Okuma yazma öğreneceği kadar,
Kadın olmasına yetecek kadar.
Nedenini anlayamaz;
’Okuyup da ne olacaksın, okumuş ev kadını mı?’sözünü öğrenir.
Susar!
Kadın ergen olur;
Ayıplanır, saklanır.
Kadınlığın saklanması gerektiğini öğrenir.
Susar!
Kadın genç olur;
Gezmesi, tozması, konuşulur.
Laf gelmesin diye, camdan dışarı bakmaz.
’Kötü kadın’ ne demekmiş öğrenir.
Susar!
Kadın evlenecek yaşa gelir;
Eş seçmez;
Seçilir.
’Kız kısmını boş bırakırsan ya davulcuya ya zurnacıya sözünü’ öğrenir.
Susar!
Kadın evlenir,
Eş olmaz ’karı’ olur.
Evde hizmetçi,
Mutfakta ahçı,
Kocasının yanında cilveli olur.
’Yuvayı dişi kuş yapar’ sözünü öğrenir..
Susar!
Kadın aşağılanır, sözü dinlenmez,
Dayak yer;
‘Kocanın vurduğu yerde, gül biter’ sözünü öğrenir
Susar!
Kadın anne olur,
’Koca’nın çocuğunun annesi olur.
Erkek doğurmadan da
Ne kadınlığını, ne anneliğini ispatlar.
Erkek doğurur,
İlk kez alkışlanır… ki;
Yine de koca övülür.
’Erkek adamın erkek çocuğu olur’sözünü öğrenir;
Susar!
Kadın yaşlanır ’ana’ olur;
Saygıyı o yaşında görür.
Konuşmak ister;
Vakit geç’tir..
Göçer gider..
Velhasıl;
Kadın doğar,
Büyür,
Yaşar,
Ölür,
Ve
Susar!!!471 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten içim sızladı. Elinize sağlık.
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaynanan boş boğazlık yapmış gadası. O seni rencide etmek için öyle söylüyor. Belli ki senden pek haz etmiyor. Sen eşini elinde tutmaya bak bir an önce.
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
116
Cevap
60Cevap
Söylenenlere kulak asmamak senin açından daha iyi olur. Muhtemelen sezaryen doğum hakkında yeterince bilgisi yoktur, sanıyor ki çocuk ağrısız sızısız çıkıyor oradan. Laf duymak kötü bir şey ama o çocuk onun torunu, sen de onun annesisin. Bu gerçek değişmez.
32 Yorumla
Soran+1 yılYani her şeyi eskisi gibi bekliyorlar, önceden birçok kadın bilgisizlikten doğumda ölüyordu bile benim de mi ölmemi bekliyordu bilemedim
Kadın kadının kurdudur diye bir söz vardır ya. Bazı kadınları gerçekten anlamıyorum. Kaynananın psikolojik sorunları var bence. Geçmişte kendisi kaynanasının psikolojik şiddetine falan mı maruz kalmış acaba? Bu kadar çirkin düşünce tarzının altında yatan sebepleri bilmek lazım. Sevgisiz büyümüş ya da...
30 YorumlaSenin kaynanam harbi geri zekali..
Şükür etmesi gerekir, ikinizde sağlıklisiniz diye...
Bende 2 defa sezerjan ile dogum yaptim...
Ne yani anne degilmiyim.. .
Bos ver takma gülüm..
Senin ve bebeginin sagligi icin oyle gerekiyormuş... sagliginiz önemli..
Oyle boş konuşanlar ule bence hic ugrasmada kafana bile takma...30 Yorumla
+1 yılBi tek doğurmakla annelik oluyosa verseydim de 9 ay sen karnında taşısaydın çocuk ne olursa olsun benim çocuğum en azından normal doğumda ölü bi çocuk doğurup eski zaman kadınları gibi utanç sayılmadım benim kocam beni sevdiği için benden çocuk yaptı kabul et ya da etme oğlun artık kendi ailesini kendi istediği gibi ortak uzlaşmamızla yürütüyo eski zamanda değiliz artık de
30 Yorumla
+1 yılAnnelik doğum sadece doğum yapmak ile olmaz sen o bebeği 9 ay karnında taşımışsın ağlayınca ağlıyorsun gülünce gülüyorsun bir yeri acıyınca hasta olunca için sızlıyor tek derdi nasıl doğum yaptığınmıymış normal doğumda sezaryen doğum da zor kayınvalideni umursama he he de geç kusura bakmada boş konuşmuş. Onun bahsettiği yıllar 80 li 90 lı yıllar sene 2020 olmuş tarla marla kalmadı.😀
30 Yorumla
+1 yılBebeğim bak benimde 7 aylık bebegim var. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı. Sen canını hiç sıkma senin kaynanam popon önde gidenlerinden bellii. Sırf seni üzmek için yaptıgı AP açık ortada. Diyosun ki 6 aydır böyle bikere lousa birine böyle bişi söylenmez. İnsan olan söylemez en azından. Ama senin ki Tamamen seni üzmek morelinini bozmak için yapıyor. Sennn hiç o güzel canını o mall için yorma. Üzülme ki sütün etkilenmesin. Sen evladını düşün kocanla mutlu ol. Kaynanan da konussun dursun. Kenarda biyerde kendi bokuyla oynasın.
20 Yorumla
+1 yılYerinde olsam once o kaynananin agzinin ortasina bir tane cakardim sonrada kapi disari ederdim. Hadsiz!!! Insanlar dogurmadiklarina bile annelik yapiyorlar sen sezaryan olmussunda ne olmus yani sen tasimadin mi o cocugu allah adkina 9 ay susmayin lutfen cvp verin size biri boyle bisey dediginde
21 Yorumla
+1 yılKaynanan zır cahil olduğu için önemseme derim. Asıl sezeryan normal doğumdan daha ağır. 3 sene o kesiğin olduğu yer sızlayacak, psikolojik sıkıntısı bambaşka sezeryanın. Kaynanan kıskanıyor çekemiyor çünkü gerçekten "annelik" ten anlayan biri bu sözleri sarfetmez. Laf olsun diye konuşup duruyor
20 Yorumla
+1 yılHayatımda duyduğum en saçma şey.
Çok cahilce.
Anne olmanın doğurmakla bile ilgisi yokken, nasıl doğurduğunla değerlendiriliyor olmasını çok ahmakça buluyorum.20 Yorumla
+1 yılKüfretmek istemiyorum ya gerçekten, bunların hepsini toplayıp yakmak istiyorum iyi olanları da başıma taç etmek istiyorum varsa tabi 😁😁 Kafana takma eşin eğer anlayışlı annesine tepkisini koyabilecek biriyse ona anlat sen kötü olmadan o çözsün bu işi eğer o da cozemezse sen noktayı koy laf mı söylersin tepkinle mi belli edersin et ezdirme kendini laf söyletme belki de dünyanın en iyi en güzel annesisin lütfen üzme kendini dünya sen ve çocuğunun etrafinda dönüyor unutma gerisi yalan...
20 YorumlaTatlım insanların senin için ne söyledikleri değil senin ne hissettiğin önemli. O durumu yaşamadığı için eleştirmek çok kolay. Sen bunları kafana takma. Yahu eskiden her şey doğaldı suni şeyler bukadar etrafta değildi insanlar doğal besleniyordu geçmişteki kadınların genetik yapılarıyla şimdiki kadinalrin genetik yapısı çok farklı insanlar bunu neden anlamak istemiyor ki?
Benim arkadaşımı normal doğuma zorladilar kız az kalsın ölüyordu ki bebekte öyle sağlık daha önemli yoksa normal doğummuş sezeryanmis bi önemi yok10 Yorumla
+1 yılT*rbiyesize bak aa. Sanki annelik sadece doğum. 9 ay karnında taşıyorsun, bulantısını, sancısını sıkıntısını sen çekiyosun sonrasında zaten bütün sorumluluğu sana ve eşine ait. İlk aylar daha çok sana zaten emzirme dönemi falan. bir de gelip bunu mu diyor? hem doktorun söylemiş. Kaldı ki kendi tercihin bile olsa yine bir şey demeye hakkı yok. hangi devirde yaşıyoruz ya
10 Yorumla
+1 yılSana merhamet göstermek yerine kırmayı seçmiş onuda onun vicdanıni allah havale et
Ona bi torun değil kocana bi çocuk verdin buda böyle olsun
Seni sevmeyeni sende sevme
Guzel gelinim bana bi torun bi evlat vermiş diyeceği yerde yarim anne diyor allah böylelerini ıslah etsin inşallah
Tebrikler bu arada en güzel anne 🤲🤗10 Yorumla
+1 yılYarım anne ne demek ya ne kadar çirkin sözler söylüyor bu insanlar sanki nasıl doğurduğuna göre annelik oluyo çocuğu doğurdun bitti demek sanki ya yıllarca verilen emek hiç ona göre demek ki ne saçma düşünce tarzı var ne cahil bir kadın bu hayattaki tek başarısı normal doğum yapmış olmak demek ki
10 Yorumla
+1 yılAnneliğime Dokunma: Annelere Yapılan Baskılar!
malesef eski düşünce insanları bencemi okursanız anlarsınız lütfen canınızı sıkmayın. Allah analı babalı büyütsün inşallah10 Yorumla
+1 yılallah oyle kaynanalari bildigi gibi yapsin ıslah eylesin benim annem ise de bunlar bi geline soylenecek sozler mi yani o senin oglunun esi namusun senin hem ne dogum yapacagin senden baskasini ilgilendirmez ki ablacim yani kendisi şu an hayatindaki herseyi dogumu yapip tarlaya gittigi zamanki gibi mi yasiyormus sanki
00 Yorumlaya geri kafalıların uydurduğu saçma salak bi tabir yarım annelik sonuçta sağlık problemlerin varmış sezeryan yapmak zorundaymışsın bu seni yarım anne yapmaz çocuğuyla ilgilenmeyen sevmeyen anneler yarım annedir sen takma kimseyi :))
50 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 428 cevap paylaştı. Normal doğum bebekler için aşırı faydalı kaynanan sen normal de doğursan sana saldıracak başka konu bulurdu benim anneliğime laf edecek birinin bir daha yüzüne bakmazdım ben
32 Yorumla
Soran+1 yılNormal doğum aslında anne için de çocuk için de daha faydalı hem fiziksel hem psikolojik olarak ama işte bazen olmayınca olmuyor :/
- +1 yıl
Biliyorum canım doktorların şerefsizliği eskiden doktorlar normal doğum için çok çabalardı başarırlardı da şimdi ki tembellerin işine geliyor karnı yarıp bebeği çıkarmak anca devletten maaş alıp böbürlensinler sağ da sol da doktorum diye günümüz de sezeryan niye arttı doktorların vurdumduymazlıkları beceriksizlikleri yüzünden
cahil cahil konuşmasın. evlat edinenler ne olacak o zaman? annelik onunla mı ölçülür merhametle ölçülür lohusa kadının kalbini kıran tam anne olacğına yarım anne olmak daha iyi
30 Yorumla
+1 yılGeri zeka li imiş kaynanan sen çok güzel bir annesin kudursun dursun oğlunu aldın evladını da doğurdun ya. 💐
32 Yorumla
Soran+1 yıl<3
- +1 yıl
Öpüyorum minigi kendini üzme bizde oğuzlarımızı paylaşmak istemeyeceğiz ama bu kadar da vasat kaynana olmayacağız 💐❤
+1 yılNormal doğum yapınca vajina dan sinyal gidiyor (burayı tam olarak açıklayamıyacağım hatırlamıyorum) süt salgılanma ve annelik ile ilgili hormon lar son buluyor yani tamamiyen anne oluyorsun (pek anlayamadım kusura bakma ) buraya değinmiş ola bilir
10 Yorumla
+1 yılSezaryen doğurdum diye neymiş yarım anneymişim önceden normal doğum yapıp kadınlar tarla sürmeye gidermiş asıl annelik oymuş falan anlamıyorum dediğini.
Şu cümlenin sacmalığına bak anlmaman normal zaten. Sen bosver hatta konuşma onunla.10 Yorumla
+1 yılNe alaka ya hayatımda duyduğum en saçma şeylerden biri öyle bir şey mi var modunu düşürmesine izin verme bilerek demiş sen gül geç
40 Yorumla
+1 yılOğlunun karısına, torununun annesine, hemcinsine bunu diyen yarım annedir asıl de.
Çekinme ben olsam yüzüne söylerim41 Yorumla- +1 yıl
Bunu kesin demelisin güzel laf sokma olur hxksısmsuzsnusn de sonra da yaz bakalım ne diycek o kıt aklıyla
sor bakalım kaynana dikiş acısı yaşamış mı diye ;) hiç oturup kalkarken dikişler açılacak diye korkmuş mu
unutma cahillik kadar kötü bir şey yok20 Yorumla
+1 yılAlma bi daha eve falan cenazesine bile gitme artık senin bir kaynanan yok kocana da söyle bana sataşıyor annen bir daha bu eve girmeyecek de. Ha , kaynanan özür dilerse sen bilirsin
20 Yorumla
+1 yılOysa insanlar doğurmadan da tam bir anne olabiliyor, oysa bazı kadınlar normal doğurup bebeği sokağa da atabiliyor. O, cahil kalmış kesimin anneliğe atfettiği kavram. Kendi at gözlüklerinden baktıkları kadarıyla geçerli. Sakın üzülme, sen annesin tamı yarımı yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar akıllı bir yorum
+1 yılHala bu tarz salak insanların var olması beni sinirlendiriyor ya. Doğumun normali anormali olmaz klitoral, sezaryen ve suya doğum çeşitleri vardır. Annelikle hiç bir alakası yok bunların.
23 Yorumla- +1 yıl
@cllyp klitoral insanların normal doğum diye bahsettiği şey işte halbuki o da bir doğum çeşidi sadece
+1 yılSırf kaynana derdi çekmemek için evlenmeyeceğim ben duymazdan gelemem sende boşver gitsin sonuçta annesin anne nasıl doğurduğunun zerre önemi yok önemli olan çocuğuna layıkıyla annelik yapabilmen
20 YorumlaAptal bunak sen onun dediğini boşver hep çok bilmişlik yaparlar zaten...
50 Yorumla
+1 yılYarım annelik diye bi sey yok g! tünden uyduruyor kaynanan, sırf sana laf atmak için diyo. Bilişim çağındayız 4 milyar kadın tarlada işe mi girsin anne olmak için. Bi bok bilmiyo😠
10 Yorumla
+1 yılBelli ki kaynanan da yarım insan. Risk nedir bilmez. Çocuğunu düşürsen bir çocuğu doğuramadın der böyle insan müsvetteleri. İnşallah rahiminde bir rahatsızlık oluşur da sana böyle sözlü eziyet etmenin cezasını bulur. Böylelerinin soyunun tükenmesi dileğiyle.
10 Yorumla
+1 yılsende ay götüm ölmemi istiyordun? çocuk yarım mı çıktı rahimden deseydin. ne kadar geri kafalı akılsız insanlar var cidden. millet çağ atlamaya çalışır bizde geri gidiyoruz :S
10 Yorumla
+1 yılKaynanalara yaranılmıyor aslında anlayamıyorum kendi zamanında çekti diye gelinine anlayışla bir anne gibi yaklaşması gerekir böyle sözler hiç yakışmıyor
10 Yorumla
+1 yılAy canım ya bu kadar gerikafalılık olmaz kocanla konuş annesini uyarsın bir daha böyle salakça şeyler söylemesin aptal ya sinirlendim Allah böyle kaynanadan uzak tutsun
10 Yorumla
+1 yılKocana anlat durumu, rahatsızlığını dile getir uygun bir dille söylesin. Fakat senin söylediğini değil “kendim duydum hiç hoş değil yapma” desin. Düpedüz halsizlik etmiş...
10 Yorumla
+1 yılO doğumda kendi canından, bebeğinin canından olabilirdin. Allah korumuş ve ikiniz de iyisiniz. Saygıyı aşmadan kayınvalidene bunu biraz sert bir dille anlat. Umarım eşin de senin tarafını tutar.
10 Yorumla
+1 yılSende ona yarım babaannesin anca çenen çalışıyor de susar
40 YorumlaAy sen tam annesin de neye yarıyor şırfıntı karıya bak ya sinirlerim bozuldu. Salak sey
40 YorumlaAnnelik doğurmakla olsaydı doğurup bebeği çöpe atan kadınlar benden iyi anne olurdu.. Diye cevap ver
40 YorumlaNe kadar şere*siz bir kaynanan var mış Allah ssbır versin
40 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 668 cevap paylaştı. Yarım annelik ;
seninkisi gibi yarım akıllı, vicdan fukarası kaynanaların g*tlerinden uydurduklari aptalca bir ifadedir.20 Yorumla
+1 yılYazik zihniyetine yarim anne ne demek. Inanamiyorum cidden. Dogurmasan dahi bakıyorsan annesindir takma su cahilleri
20 Yorumla
+1 yılBu ne büyük bir cehalettir. Böyle birine yarım anne diyenin kendisi, bırakın yarımı çeyrek insan bile etmez.
20 Yorumla
+1 yılKalan yarısını sana tamamlatmayacağım nasılsa vıdı vıdı etme kaynanana de geç amaaan
30 Yorumla
+1 yılÇık git evimden demeden nasıl durdun.. kocanin annesi değil kim olursa olsun nasıl tahammül ediyorsunuz gerçekten anlamak zor kim o ya kim 😀
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılKayınvaliden kıt akıllı tam anne olmak için cocugun illa vajinadan mi cikması lazımmıs he he de gec
30 Yorumla
+1 yılSöylenenlere aldırmayın. Eşim de aynı yollardan geçti. 2 düşükten sonra yatarak hamilelik geçirdi. Sezeryen doğumla oğlumuzu dünyaya getirdi. Sezeryen doğum riskli gebeliklerede tercih ediliyor. Sizi kutlarım. Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin çok sağ olun, Allah çco0uklarınızı da size bağışlasın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kulağından girsin diğerinden çıksın. Sende yarım annesin böyle annelik mi olur de ona. Bu çocuk doğdu mu sonuçta doğdu. Yarım mı doğmuş torunu tövbe est.
30 YorumlaAlakası yok tabi ki. Tamamen cahillik işte. Ne kötü. Aldırış etme evet de geç bu zihniyetteki insanlara ne yapsan yaranamazsın zaten
10 YorumlaEsin buna sessiz kaliyorsa sorun var demektir ayrica yarim annelik ne terbiyesizce hadsizce bi soz kendi kizi olsa boyle yapar mi acaba
10 YorumlaBence o kadınla yanyana fazla gelmemelisin, akıl sağlığını ve çocuğunun psikolojisini çok olumsuz etkiler. Allah kolaylık versin
10 Yorumla
+1 yılKaynanan cahil ve eski kafalı sanırsam. Öyle yobazlarla fazla muhatap olma, kayda alma söylediklerini.
10 YorumlaKaynanan halt etmiş boşver umursama bile kendisi anne olmanın farkında olsa bu cümleyi kurmaz sana baştan sona cahillik abidesi kaynanan...
10 Yorumla
+1 yılBazı kadınlar normal doğuma takık oluyor evladım. Cahillikten hepsi. Sen moralini bozma.
20 YorumlaBence saçmalamış 9 ay o taşimadı karnında boş ver sallama
20 Yorumla
+1 yılGerçekten bi bitmediler. Bi bitmediler yani. Pes, ne denebilir ki. Asla aldırma, cevabını da ver
20 YorumlaSanki çok kolaymış gibi ne varr yani sezaryen olduysa sende diyorsun riskliydi doktorum istedi diye
20 YorumlaBoşver benm anneme de kaynanası diyordu şimdi bütün kızları sezeryan doğum yaptı babannemn.
20 Yorumla
+1 yılBu kaynanalar ne çok biliyorlar yahu. Atsana evden onu. Valla ben dayanamam kovardım
20 Yorumla- Devamını Gör (116)
Devamını Gör(161)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Normal doğum yapmadığım için kaynanam bana "sen zaten yarım annesin" dedi. Yarım annelik de ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler