AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Tedavileri var tup bebek falan baska tedavileri dene hemen ümitsiz lige kapılma.. Dua et Allah nasip eder
dünyanın sonu değil ya , senin gibi kaç tane aile var , sende kendini kocana ada işte
Şükürler olsun ekonomik özgürlüğüm var. Kimseye kendimi adamak zorunda değilim beni kabul edecek de bunu bilip edecek yapacak bir şey yok
bende onu diyorum sana , takma kafana , hayat devam edıyor , sıkma canını , al bir cross motor senle dağlarıı gezelim :)
Micro enjeksiyon araştır bakalım ben İkiz kız annesi yim 11 yıldır
Bu bı kadın için çok zor bidurum ama senin suçun değil üzülme
Teknoloji ilerliyor tıp gelişiyor elbet bir çaresi bulunur. Sıkma canını.
Tek bir şey söyleyebilirim.
vardır bunda da bir hayır
Sevabı çok büyük evlat edinirsin annelik doğurmakla olmuyor biliyorsun
Bu dünyaya yeni bir masumun gelmesine aracı olmayacagin için şanslısın.
Yapacağın bir şey yok. Tıp sürekli gelişiyor. Umarım ileride değişir durum
Bir çocuk doğurmak her şey değildir sakinleş dünyanın sonu değil
Egoları hatta "Süperegoları" bile kenara bırakmak gerek. Genin bencildir ama sen bencil olmamalısın. Doğuran değil büyüten annedir. Aksini iddaa ediyorsan tuvalette çocuk doğurup çöp kutusuna atan da mı anne oluyor?
Benim ailemin de çocukları olmamış ve beni evlatlık büyüttüler.. Ömrüm boyunca hiç bir an sevgilerinden esirgemediler..
Üzücü inşallah bi tedavi yöntemi işinize yarar 🙏🏻
Bence bu kadar üzülmeye hiç gerek yok ben zaten cocuk istemıyorum
Bende olamıycam bir şey yapmaya gerek yok evlatlık alırsın istersen
evet zor bir durum ama canını sıkma evlatlık alırsın ona bakarsın Allah uzun ömür versin öyle deme
Kuzum ya kıyamam tıp çok gelişti Tanrıdan ümit kesilmez
Birsuru yöntem var tüp bebek neden taktinki kafana evlimisin
Allah kerim rabbim kucağına bi evlat almanı nasip etsin
Tıpta çok gelişti
Kafayı yemişsiniz... Bu kafada zaten iyi bi ebeveyn olmazsın sen. Hersey çocuktan ibaret değil hatta mümkünse dünya nüfusu üremesin.
Dünyanın sonu değil fazla da üzülmeyi gerektirmiyor diye düşünüyorum
Kadınlar ın tam aradıgı şey bilerek baglatıyor çogu rahat iş için
Öncelikle probleminizi dinlemek isterim bununla ilgili bir kaç durum paylaşacağım
Zor bir durum Allah sabır versin taktiri ilahi diyip sabredecen başka yapacak bir şey yok.
O zaman daha büyük bir misyonun var demektir.
Annesizlerin annesi olmak
sorun ne ki belki bir mucize olurda çocuğunun olucağını öğrenirsn
Hıc bellı olmaz umutsuz olma :) cocugu olmaz dıyen bı cok kısının cocugu oldu sahıt oladugum ıcın soyluyorum. Umutsuz olmayın :)
Anneliğin biyolojik olarak mı olduğunu düşünüyorsun? Ah, çok yanıldın...
Çok dert ediyorsan para biriktir ya da paran varsa yurt dışına git genle ilgili yapabilecek bir merkez vardır. Araştırdın mi? 😅
Yani böyle düşününce kötü ama belkide bu kimsesi olmayan hayırlı bir bebek veya çocuk için iyi birşeydir belkide o çocuğun sana anne demeye ihtiyacı vardır. Hiçbir şey boş yere olmazmış. Elbet bunun da bir hayrı vardır üzme kendini.
Hayatta hiçbir şeye üzülme tabiki duygusalız bazı şeylere bağlanıyoruz üzülüyoruz robot değiliz hiçbirşeyin sonu olamaz bu dediğin yüzlerce binlerce insan var sıkıntı olacak daha fazla şey var ben john wick virüsü öldürmeye geldim coronayi oldürecem
Allah'tan ümit kesilmez. Dua et. Kaldı ki tıp çok ilerledi olmaz diyen kaç kişinin oldu
. Belki de bir gün evlatlık almak istersen onu çok sever öz evladından ayıramazsın. Bilemezsin ki
Allah’tan umut kesilmez. Her şey de bir hayır vardır.
Umudunu yitirme bugün vermeyen Allah yarın daha güzelini verir inşallah
o belli olmaz, Allah'tan umut kesilmez. belki olabilir
Tedavi ol. Eğer bu olmazsa yetim öKSüz vs çocuklara yardım et. Onlari kendi cocugun gibi sahiplen. Bu dünya imtihan dünyası. Bunu unutma. Allah yardımcın olsun.
Tıp çok gelişti en olumsuzu bile başarıyorlar için rahat olsun önemli olan bunu karşılayacak para
Yapacak bir şey yok annelik doğurmak değil bence büyütüp beslemek de annelik çocuk esirgemeden alabilirsin
Bende 27 yaşındayım 5 sene önce acı gerçeği bende öğrendim o kadar kötü bir hiski birini sevsen bile ona kendini açamıyorsun
Öyle düşünme imtihanın bu demek Allah seni bununla sınıyor olabilir. Üzücü ama üzülmeya bir sürü çift var bu haberi öğrenen sadece siz değilsiniz
senin yumurtan ile eşinin spermini birleştirirler ama çocuğu başkası taşır bu şekilde olabilir mi yoksa yumurtalıkların yok mu hiç
Kaçıncı yüzyıldayız buna da çare bulanacaktır belki de vardır. Hem kadınlarda olan bu sorun çözülüyor diye biliyorum. Erkeklerde daha zor diyorlar
Ayy tavşan gibi çiftleşip çocuk yapamayacak olman ne kadar üzücü. Hele çocukları babasına karşı silah olarak kullanamayacak ve nafaka adı altında kendine aylık maaş bağlatamayacak olmana çok moralim bozuldu şu an. Ağlıyorum...
Rızkımı veren hüdadır kula minnet eylemem hukuk okuyorum güzel kafaymış
Bal gibi de eylersin. Tıpkı şu anda eylediğin gibi.
Boşsun
Mantıken baktığımızda boş olan sensin.
Neye göre kime göre kimin bakış açısına göre? birinin eline bakacak olan kendi geçimini sağlayamayan eşine muhtaç insanlardır bu soruyu sorma nedenim anneliği kendim yaşamak istemem ile alakalı bey efendi konuyu başka yerlere çekiyorsunuz nafaka ya da evlilik ile ilgili bahsettiğim bir kesit göremiyorum Allah akıl fikir versin.
Tamam çocuğu para için yapmak istemiyorsun, içinde çocuk sevgisi var. İnandım oldu mu? Zaten o yüzden hemcinsin doğurup doğurup ya çöpe ya kapının önüne atıyor. İşin ucunda nafaka yoksa asla sevmezsiniz çocukları. Tecrübeyle sabit.
İnsana göre değişir o her insan aynı kişiyi sevebiliyor mu ya da bir insan eti kuşu otu sevmiyor diye diğer insanlar da sevmiyor anlamına mı geliyor? bu kişilik tamamen ayrı bir kavram bakış açısı ve olaylara verilen tepki cinsiyet dil din ırk olarak değişim göstermez insanın kendi vicdan muhasebesidir çocukda aynı şekilde bizim gibi bir bireydir topluma bir birey kazandırmak kolay değildir sorumluluk getirir kendini bilen bir kişi nafaka için vucudundan ya da hayatından fedakarlık etmez tabi istisnalar vardır dediğim gibi kişinin kendi vicdan muhasebesidir o kadar kolay bir varlık değil benim için evlat kıymetini bilene değil de doğurup atanın ya da dediğiniz gibi farklı emellerine alet edenlerin de çocuğu oluyor hayat bu insanı nereden sınayacağı hiç belli olmuyor bu kadar emin konuşmayın yıllar önceki fikrin ile bu gün bir mi? bir diyorsan bir tahtaya çakılı çivi gibi kalmışsın demektir fikirler değişir tutumunuz çok sert ve genelleme yapılacak bir konu üzerine değil
İyi tarafından bak. Partnerin için korunmak zorunda kalmayacaksın. Onu hep mutlu edeceksin. Fedakarlık olarak düşün.
Evlatlıgin neresi kötü kendi cocugun olmayacak ama sevap kazanacaksin hadi onu biraktim kendi cocugun yerine koyarsin
Kötü düşünme, oda senin bir imtihanın.
Veren Allah alan Allah. Kötü düşünme lütfen.
Allah sabır verir inş.
Bununla barışık ol çocuk olmak zorunda değil çocuk olmadan daha az problemin olur
Kimsesiz çocuklara bakabilirsin analık her zaman kutsaldır
Param var demişsin git rahim nakli yaptır.
Üzülme. Ne diyeceğimi bilemedim. 😔💕🌸
Anne olmak istersen evlat edin kendine.
ohh rahat rahat iliskiye girebilirsin artik.. yok kondom muş yok ertesi gün hapiymiş.. bunlarla ugrasmana gerek kalmadi.. olaya iyi yönünden bak.. bye
Benim de olmayacak yeğenim var ona evladım gibi sevgimi vereceğim.
Bu çok üzücü umarım ilerde öğrendiğin şeyin aksi olur
Bende asla baba olamıycam ne yapsam. intihar yakın zaten
Hayat ise uzuldum.. ama yapacak birsey yok
Esin ne diyor?
Evli değilim ben
Bunu baska bir sekilde mi ogrendin
Soyle ki.. eger tumurta uretimin azsa bile alip dondurup gene cocuk sahibi olabiliyorsun. Tam kisir olman biraz zor...
Tasiyici annelik vs de var. Tip gelisiyor, bircok sey olabilir ileride bence bu kadar karamsar olma
bende baba olamayacam aynı durum
😶😔
yapacak birşeyimiz yok
ben hala durumun etkisindeyim seni çok iyi anlıyorum banada aynı şeyleri dediler
Kabul edemiyorum... Sürekli millet acıya acıya bakacak o kadar sene oku kariyer yap daha önceden şansım vardı...
Şimdi zaman onu da benden aldı
aynıyız :(
konuşmak dertleşme istersen yanındayım
Hayda geçmiş olsun çok kötü ☹️
köpek al onlar olsun senin canların.
evlatlik laırsın dert etme
Hayırlısı de. Çok istiyorsan evlatlık edin