Güncellemeler:
Kızlar, Adetim gecikti 10 gün gecikti yaptığım gebelik testleri negatif çıkıyor ama hamile gibi hissediyorum?

Benzer Sorular
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar Ne Diyor (5)
hamile kalmak istediğin için stres yapıyorsun ve bu stres vücuduna regl gecikmesi olarak yansıyor.
hamile gibi hissetmenin nedeni ise vücudun kirli kanı atamadığı icin kendini şişkin ve huzursuz hissetmen, regl gecikmesi yaşadığın için göğüslerin hassaslaşabilir stresten dolayı da duygusal olabilirsin.
idrar testleri yanıltıcı olabiliyor ama 1 tanesi yanılttı 2 tanesi yanılttı hepsi mi yanıltıyor?
büyük ihtimal hamile değilsin sadece stres yapıyorsun
ve sana tavsiyem çocuk istiyorsan ilişkiye girdikten sonra hamile kalacak mıyım? acaba hamile miyim gibi seni strese sokacak düşüncelere yer verme. akışına bırak biraz relax ol inan daha iyi hissedeceksin kendini
Bizim sağlık ocağı iğne de vurmuyor kanda almıyor koronadan dolayi
Normalde düzenli oluyorum ama
Arada olur böyle şeyler
Coronadan dolayı yapmazlar diye düşündüm ama yaparlar mı diyorsun
Yapar canım
Yok gittim hastaneye yapmiyorlar
Evliyim
Sürekli eşiniz ile birlikte okuyorsanız adet gecikmesi bazı durumlarda oluyor adet düzensizliği için çok iyi doktora gidiyorum o demişti zaten 10 gün olmuş gebe olsanız ortaya çıkardı ama Bi hafta sonra yine test yaptırın doktorum bana sık sık olan cinsellik adetin düzensizliğini arttırır dedi o yüzden bunu sordum kusura bakmayın
Yarın kan testi yaptırsam çıkar mı
Evet onu diyecektim kan testi yapın
Kesin sonuç verir mi kan testi
10 gün gecikme oldu
Evet zaten idrar testleri yanlış çıkıyor kan testi en doğrusu