Çocuk & Ebeveyn Bebek nasıl güldürülür? pinkmom Takip Et FenomenBilge Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Bazı bebekleri güldürmek çok zor. Takma atsan gülmüyorlar. Sizce bebekler nasıl güldürülür? Bebek nasıl güldürülür? Cevapla Bebek Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Etipuffkarışık Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 +1 yıl Bakınız benimki mesela takla atsam gülmez kendisinin göbek adı karagülmez 😂 0 0 Yorumla
tarlabaşıperisi Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 98% +1 yıl Dil çıkartıp boynunu öperim , güler adghd gülmüyorsa annesine veririm, bebeği bozulmuştur afjhsj 3 0 Yorumla
bibakıpgidiyorum Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Getir bana bak nasıl güldürüyorum. Güldüremediğim bebek yok henüz :D eeeebubuasjdıasjdı falan bi yapıyosun yarılıyor gülmekten 1 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Iki fonksiyonlari var zaten. Gülmek ve ağlamak.. Bazısı gerektiginden fazla ciddi olup daha zor gülüyor o kadar :) 0 0 Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl 😂😂😂 önünde abuk subuk hareketler yap, dans et illaki güler 1 0 Yorumla
Mervişşkoo Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Beni bebekler seviyor genelde ya ne yapsam guluyorlar😅🐥 0 0 Yorumla
MamasinMod Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kuzen beybim biri hapşırınca gülüyordu djxjjdjsjxjz 0 0 Yorumla
OturanBoğa11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 47% +1 yıl Ekstra bir şey yapmana gerek yok zaten bebekler genelde güler 0 0 Yorumla
naturwissenschaft Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl yüzünü sakla sonra ceeee yap. buna düşmeyecek bebek yoktur 0 0 Yorumla
TheAysima Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Rahatlatıcı müzikler aç. Sevebileceği bir oyuncak ver eline. En önemlisi tok ve altının temiz olduğundan, gazı olmadığından emin ol. Rahat bir bebek mutlu bir bebektir. Sonra zaten ne yapsan komik gelecektir. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 707 cevap paylaştı. gıdıgıdıgıdııı yap :d 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bakınız benimki mesela takla atsam gülmez kendisinin göbek adı karagülmez 😂
Dil çıkartıp boynunu öperim , güler adghd gülmüyorsa annesine veririm, bebeği bozulmuştur afjhsj
Getir bana bak nasıl güldürüyorum. Güldüremediğim bebek yok henüz :D eeeebubuasjdıasjdı falan bi yapıyosun yarılıyor gülmekten
Iki fonksiyonlari var zaten. Gülmek ve ağlamak.. Bazısı gerektiginden fazla ciddi olup daha zor gülüyor o kadar :)
Böyle güldürülür mü?😅😂
😂😂😂 önünde abuk subuk hareketler yap, dans et illaki güler
Beni bebekler seviyor genelde ya ne yapsam guluyorlar😅🐥
Kuzen beybim biri hapşırınca gülüyordu djxjjdjsjxjz
Ekstra bir şey yapmana gerek yok zaten bebekler genelde güler
yüzünü sakla sonra ceeee yap. buna düşmeyecek bebek yoktur
Rahatlatıcı müzikler aç. Sevebileceği bir oyuncak ver eline. En önemlisi tok ve altının temiz olduğundan, gazı olmadığından emin ol. Rahat bir bebek mutlu bir bebektir. Sonra zaten ne yapsan komik gelecektir.
Mutlu huzurlu ailede...
Gülerek suratlarına bakınca gülüyorlar
gıdıgıdıgıdııı yap :d
Gıdıklayarak
Uçan tekme at
Popolarını ısırınca gülüyorlar nedense
Genelde gıdıklarım
Gıdıklayın 😒
Mizaç meselesi
O iş benim. isim
Agı diye diye