Kızlar sorum size. İlerde bir erkekle evlenip hamile kaldiginizi düşündünüz mü hiç? Boyle karnı burnunda tatlis tatlis. Diyelim ki erkek oldu. Adini ne koyardiniz? Veya kız olsa ne olurdu adı? Erkekler de cevap verebilirler.
Ben kız olursa Buğlem koyardim. Anlamı cenneti mujdeleyen melek.
Erkek olursa Poyraz koyardim. Anlamı yön olarak kuzeydoğudan esen rüzgar.
Bu arada mavi veya yeşil gözlü bir adamla evlenicem. Bebegim de renkli gözlü olsun değil mi? 😄
yalnız mavi veya yeşil gözlü bir adamla evlendin diye bebeğin de kesin öyle olacağını sanmıyorsun değil mi :) seninkiler kahverengi ise kahverengi olma ihtimali daha yüksek.
Ah ulan evlat ne güzel birşey :) Daha 20 yaşındayım ben ama hergün ilerde kuracağım yuvanın hayali ile yaşarım.. Ey iyi şekilde eş ve baba olabilmek için çabalarım, kendimi bu konuda geliştirmeye çalışırım (kitap, sosyal medya, bilgili arkadaşlar vb). Ayrıca maddi açıdan iyi bir hayat sunabilmem lazım bunun içinde elimden gelen tüm imkanlarla eğitime devam..
Bebekler ne şeker ne tatlım masumlar 🤗🤗🤗😏😏😏 maşallah ya... önce efendi iyi bir babası olsun Allah nasip ederse bebekte olur 😏😏🤗🤗🤗 adı cinsiyeti önemli değil hayırlı huzurlu olsun yeter 😇😇😇😏