AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
ya boşanmaktan başka ne çaren var baksana annesine bağlı demişssin ama annesiyle hiç bir bağ yok doğurmaktan başka bu nedir ya bende aynı şeyleri çektim büyüdüm yaşım 20 ne anne ne baba şefkati var üzerimde allah aşkına o kızda benim gibi olmasın şimdiden gereği neyse yapın
Eşinizin bu davranışının sebebi, kendi küçüklüğünde annesiyle yaşadıklarının travma olarak kalması ve aslında kendi kızına aynısını yaşatmaktan korkmasından kaynaklanıyor olabilir.
Açık konuşmak gerekirse kadınlardan pek hazetmem ama kız çocuğum olsa onunla bir ömür yaşarım. Çünkü hayalim "kızım olması" ama kızım olmayacak. Çünkü evli değilim.
Çocuğun böyle bir annenin elinde yetişmesindense boşan daha iyi sen yetiştir çocuğunu, çocuğa karşı ne kadar sevgisiz ilgisiz olduğunu söylüyorsunuz ya bir gün sizin görmediğiniz bir yerde ona zarar verirse benim düşüncem ya boşanın ya da eşinizi bir psikiyatriye götürün.
Ben kızım olsun diye can atıyorum bunların yaptığına bak be buna doktar bile yardım edemez
Cocugu uzak tut ve eger bosanrsan zaten kızımı sana verirler cünkü esinin o piskolojisi ile bakamaz zarar bile verebilir.. babannesi baksa daha iyi yani cok uzuluyorum bebeklere..
En doğru olanı boşanman ilerde o da cocuguna öyle davranir vicdansız kadın insan sevmez mi kızını
Bir psikologla görüşün o size yol gösterir bazı psikolog arkadaşlar uzaktan izlem yapıyor bir deneyin eşinizi ikna edemezseniz bu sorunu çözemsiniz
Şu durumda başka bir kadının bile öz anasından daha fazla ilgi gösterip sevebileceğine daha fazla ihtimal veririm. Üvey anne olsa bile merhametsiz olamaz bence.
Kizını neden kendin gibi yapmaya çalısıyorsun de😕yaşamış biri olarak yapmamasi gerekirken yapıyor. Ne kadar boş biri eşin😡
Gitsin tedavi olsun o bebişin suçu ne.. Hem böyle bir durum varsa anne olmasaymış saçma sapan şeyler ya sinir oldum.
Sen kendine iyi bir boşanma avukatı bul, çocuğunu da pedegoga götür. Karın çocuğuna psikolojik ve belki de fiziksel şiddet uyguluyor, iğrenç.
Çocuğuna yapacağın en büyük kötülük onu o kadınla büyütmen olacaktır. Ne yazık ki her doğuran anne olamıyor, bence ayrılmalısın hemde bir an önce.
Eşinin psikolojisi bozulmuş. Tedavi olması şart. Oy bebişe üzüldüm. Allah yardımcın olsun.
Ya cok kötü bir durum, bunun bence ilimle anlatılması gerekebilir. Hayir ve şerrin ne olduğunu anlatmak lazım...
Ver ben büyütürüm bu karılar neden anne oluyorsa...
Psikolog olmadi bosanmak o cocuk buyuyunce psikolojik olarak cok kotu etkilenmis olur
Onu kabullenmeyen bir anne ile de olmak isteyeceğini sanmıyorum. Yol yakinken cocuğunun geleceğini sevgi ile inşa edebilirsin. Yazık üzüldüm çocuğa.
Troll gibi geldi ancak adam değilsin kardeşim. Benim çocuğuma bunu yapacak kadının kemiklerini ufalarım polis demeye fırsatı olmadan.
Gerçekçi gelmedi nedense. Ayrıca vur bakayım hapisten çıkabilir misin lafına iyi güldüm. Troll sanırım. Ya da karın aşırı derecede geriz*kalı
Bunu okurken o kadar üzüldüm ki. Bir kadın nasıl böyle birşey düşünebilir o çocuğun onun sadece sevgisine ihtiyacı var bucok birşey değil ki
Boşanamam yazmışsın. Çocuğuna zulmeden bir kadın ve sen de buna göz yumuyorsun. Ailecek terapi almanız lazım. Sevmiyorsan evlatlık verelim de o zaman o mal karına. Allah be*lasını versin ruh hastası namussuz
Ben şu an çok şaşırdım o nasıl anne öyle bende anneyim yazıklar olsun başkada bişey demiyorum onda annelik duygusu yok bence
Kendisin de kadın cinsiyetine mensup olduğunu ve kadınların da erkekler kadar değerli olduğunu ona gösterebilirsin.
O bebeğin bir suçu yok. Ve o da her ne cinsiyetli olursa olsun onun evladı.. bence bir psikoloğa gitmesini öneririm☺️Ve eşinize ama bunu bence sert anlatmayın yumuşak kibar bir şekilde anlatın bence
boşan demek kolay çocuk çok küçük. psikoloğa götürmeye çalış.
Boşanmalısın boşanman bu çocuğun annesinden aldığı yara kadar yaralamaz onu merak etme
Yanlış düşünüyorsun bir çocuk ölene kadar sevgi görmeyeceğini bilse bile hep annesinden babasından sevgi bekler umutla ayrılmak daha çok yaralar.
Bence eşinizi ikna edip aile danışmanına gitmenizi tavsiye ediyorum
Eşiniz annesinden sevgi görmedi ise kendi çocuğuna bir annenin vereceği sevgiden daha fazla sevgi vermeliydi. Böyle giderse çocuğunuzun psikolojisi iyice bozulur hayatını mahvetmeyin.
hocam boşa gitsin bu nasıl bir karaktersizlik yazık ya
Aklıma oğlu sarışın değil diye onu sevmeyen kadın geldi...
boşanmayacaksan bir aile terapistine veya psikolağa görünmelisiniz 🦆
Boşan kesinlikle sonra kizina iyi bakcak annelik gostercek birini bulup evlensen ne güzel olur
Destek şart.! Bir yolunu bulmalısınız psikolog icin.
Kendisi sevilmemis ve bunun nasıl duygu olduğunu biliyor ve böyle davranıyor. Ppess
Çok kötü :(((
hep bunlar ataerkil toplum dayatması
😢😢😢
eşiniz bir psikoloğa gitmeli
yardım almalı
olmazsa da ayrılın
Ataerkil ile ne alakası var. Nrere duydun böyle örneği.
İnsan çocuğunu sevmez mi ne alaka ataerkil
@forbiddenzone genelkanı olarak toplumda erkek çocuğu söy devamı diye daha çok istenir özellikle baba ve baba ailesi tarafından bu yüzden bu da kadınların üzerinde baskı yaratır asLinda Het kesin erkek doğursa o erkekler kimden soyunu yürütücek her koşulda erkek çocuğu da kız çocuğuna söy devam için onemlidir lakin is soy isim devamına gelince eşler ve aileleri çok baskıcı oluyor ne yazikki
@Sayegece evet bunu kastettim
Hep erkekse Kadın güzelleşir
Kızsa Kadın çirkinleşir
Bu bile ataerkili toplum dayatması
Ne yazıkki evet biz doğuran kadınlar olarak böyle yetiştiriyoruz ama kız olsun erkek olsun yetiştiren biz kadinlariz kendi dusmanlarimizi kendimiz yetistiriyoruz
@Sayegece evet çok üzülüyorum 😢😢
İlerde kesin benimde kızım olacak
Onun acı çekeceği bu toplumda ezileceği düşüncesi beni çok üzüyor
Hayır bu biz kadınların elinde toplum bireylerini bizler yetiştiriyor ve biz bunu degistirmek için çabalamaliyiz
Hayretle okuyorum düşüncelerinizi siz nereee yasiyorsunuz pes
@forbiddenzone asıl soru siz nerede yaşıyorsunuz çünkü bizim yazdıklarımız bu ülkenin en büyük sorunlarından sadece 1 tanesi
@Sayegece Kadın olmak 2. Sınıf vatandaş olmak gibi
bir erkek arkadasım vardı bakire kız arıyordu
Dedim ki sen bekar mısın
Hayır dedi
Ee ne hakla arıyorsun temiz kız
Kadının yapması ile erkeğin yapması bir değil dedi
Valla ilginç
@forbiddenzone bakış açısı işte farklılık gösterebiliyor
@Sayegece evet
Ne deyim bilemedim
Boşanmak neden bir seçenek değil senin için onu anlamadım?
Anaa yazık be kıyamam😒
Bende hep bir kızım olsun istemişimdir
Psikologa gidin. Önce sen git dostum. Sonra karını götür
Böyle bir şımarığı boşamayı geç adını bile anmayacaksın.
Acaba yengem de mi küçükken kendisine kız diye kötü muamele yapıldığı için kızlardan nefret ediyor..😯
Ya sonradan hayatına giren bir çocuk içim eşine el kaldırmak da ne? İyi yapıyor:)
Neyin kafasi bu acaba? sanki cocugu gidip marketten almis.. tabikide kendi canindan olan cocugunu böyle bir kadindan daha cok önemsicek.
Sen neyin kafasını yaşıyorsun gerçekten ya?
Çok zor iş ya bir insan şefkat göstermeyeceği çocuğu niye dünyaya getirir ki?
Boşan acilen bu vicdansız kadından sana ne eş ne de kızına anne olur
Kusura bakmayın da küçücük çocuğun ne suçu var sonra da küçük çocuklara şiddet gibi haberler görüyoruz siz önlemi sert şekilde almalısınız annelik yapamıyorsa yavrucuğa bence tek çare var
Birilerine boşan demeyi sevmem ama bu durumda en iyi yol boşanmak ya eşiniz tedavi olmalı ya da boşanın çocuğa yazık olmasın
Nasıl kızlara on yargılı davranabilir ki, nasıl kızını sevemiyor. Kendisi de bir kadın aynı cinstten. En önemlisi de o çocuk o annenin bir parçası. Nasıl sevemez ya? Vallahi çok garip
Şaçmalık bu yaa annesi öyle yaptı diye kızana böyle yapmadı gerçekden de saçma bu allahın bir sınavı bence oyuzden erkek çocuk olmuyor ama bu çok çok yanlıl bir hareket
Çocuğa çok üzüldüm içim parçalandı rabbim inşallah merhamet versin eşinize diyecek söz bulamıyorum allah yardımcıniz olsun inşallah 🤲
ulan ne insanlar var bende evlenemiyorum diye dert ediniyorum Rabbim kötü eşlerden korusun hiç mi anlamadın eşinin bu yapıda biri olduğunu? :(
Anne olmaya psikolojisi olmayan kadinlar
anne işte... neyse yargılayamam ama bak sürekli guncelliyorsun soruyu yanlış anlama ama burada sana kimse yardım edemez en iyisi bir psikoterapi alın eşinize buradaki insanlar yanlış yönlendirmesin sizi ama sundan eminim ki psikolog bile şunu diyecektir başka çocuğun yapılmaması gerektiğini Rabbim yardımcın olsun eşine de yardım etsin inşallah
yaşadığı şeyden dolayı sarsılmış ama bir anne nasıl çocuğuna merhamet etmez sevmez düşmanın çocuğu olsa insan merhamet gösterir tuhaf psikoloğa gitmeli kesinlikle ayrılık olursa çocuk daha çok etkilenebilir olmazsa başka çare yok ayrıl
Senin karın hasta akıl hastası boşa onu sende kurtul çocukta kurtulsun
Genelde erkeler boyle yapar kiz diye sevmez annenin kendi cocuguna boyle yapmasi cok kotu bisey
Nie erkekler sevmez hiçte oyle değik ikitane dangalak kız çocuğu sevmiyo diye bizdemi sevmiyor olurum
En basit örne biz 4 kardeşiz tek etkeğim 3 tanede kız kardeşim var annem ve babam onların tarafını tutar genelde
Bende ornek verim ben yek kizim annem abimi sever babam beni hic sevmez ve simdide kizim var esim ilk erkek istemisti ama kiz oldu ama seviyor sevmiyor degil
Afedersin ama teyzede o geri kafalılardan.
Ne diyim allah evlat ayrımı yapan annelerden babalardan korusun garipleri
Ne teyzesi ya
Annen ve babana dedim
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Deme ya ne olursa olsun onlar annem ve babam abicim
eşinizin kız çocuğu konusunda büyük bir tramva sı olmuşpsikolojik olarak destek alması gerekiyor allah yardımcınız olsun.
Hic birsey yapamazsin olene kadar ona hayati zehir edicek kendimden biliyorum dogdugumda cirkinmisim sevmemis beni yuzumu yuzumede soyler :)))
Bende kesin çözük psikolog ama eşiniz kızınıza ciddi şekilde psikolojik şiddet uyguluyor. Temennim bunun daha kötü yönlere gitmemesi
Neyse büyük konuşmak istemiyorum.. Psikoloğa gitmeli ve kendi annesiyle arasını yumuşatmalı tamamen psikolojikmen
Onun da kız olduğunu hatırlatın aynısını kendiside yaşamış kendisine ne hissettiğini hatırlatın
en dogrusu onu bir piskologoa götürmek bence kardesim
Ne değişik insanlar var ya biz sokaktaki kedi yavrusuna kıyamıyoruz. Millet çocuğunu sevmiyor.