Çocuk & Ebeveyn 17 yaşındaki kızıma bakıcı tutmalı mıyım? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Eşimle ben bir nedenden dolayı kızımı evde bırakacağız. Sizce 17 yaşındaki kızıma bakıcı tutmalı mıyız?Sizce lise sona geçen bir kız için 1 haftalığına bakıcı tutmak mantıklı mı? Güncellemeler+1 yıl Evde bırakmaya karar verdik. 17 yaşındaki kızıma bakıcı tutmalı mıyım? Cevapla Lise Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
morpiksel Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Kime guveneceksin ki? Ortam pislik kaynıyor. yok mu akraba birşey ona emanet edersiniz gidip gelir kontrol eder arada. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef akrabalar uzakta bayağı. Onlar doğuda biz batıda :/ Yorumla
Yenibirisiyimben Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gerek yok ben o yaştayken dedem vefat etmişti. Apar topar gittiler tek başıma kaldım 1 hafta kapısını bacası kitlesin hiçbir şey olmaz 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
mylove0 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Koca kıza ne bakıcısı ya. Kendi kendine bakacak yasa gelmiş saçmalamayn isterseniz bebek mi bu 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Reşit olmadığı için endişelendim daha 9 ayı var reşit olmasına Yorumla mylove0 +1 yıl Bak reşit olmasına 9 ay var diosun yani çocukluktan çıkalı çok olmuş 8 9 yaşında olur tamam ama koca kıza ne bakıcısı kendi başının çaresine bakar Yorumla
edaaatx Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl çocuk değil artık ne bakıcısı şaka mı bu 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Senden 2 yaş küçük Yorumla edaaatx +1 yıl tek kalır bence ya gerek yok Yorumla
iSTaNBLux Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl knk evde tek değilde akraba falan yok mu kız onla birlikte kalsalar daha iyi 1 0 Yorumla
Dünyalıbağyan Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Ne bakıcısı biraz daha küçültünde cep boyu olsun 1 0 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl artık kendin ideare etmeli ama 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bakalım kendisine sorcam Yorumla kanka35 +1 yıl ama komşuların takip etsin kimse istismar etmesin onu Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 313 cevap paylaştı. koca kız ya kendi başın çağresine bakar 1 0 Yorumla
svllvs Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Yok artık 🙄 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Senden 1 yaş küçük ama endişeliyim biraz Yorumla svllvs +1 yıl Saçmalık öyle şey mi olur kocaman kız Yorumla Soran +1 yıl Sanırım haklısın kendisi de evde kalırım diyor fazla korumacı olmamak lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kime guveneceksin ki? Ortam pislik kaynıyor. yok mu akraba birşey ona emanet edersiniz gidip gelir kontrol eder arada.
Maalesef akrabalar uzakta bayağı. Onlar doğuda biz batıda :/
Gerek yok ben o yaştayken dedem vefat etmişti. Apar topar gittiler tek başıma kaldım 1 hafta kapısını bacası kitlesin hiçbir şey olmaz
Teşekkürler
Koca kıza ne bakıcısı ya. Kendi kendine bakacak yasa gelmiş saçmalamayn isterseniz bebek mi bu
Reşit olmadığı için endişelendim daha 9 ayı var reşit olmasına
Bak reşit olmasına 9 ay var diosun yani çocukluktan çıkalı çok olmuş 8 9 yaşında olur tamam ama koca kıza ne bakıcısı kendi başının çaresine bakar
çocuk değil artık ne bakıcısı şaka mı bu
Senden 2 yaş küçük
tek kalır bence ya gerek yok
knk evde tek değilde akraba falan yok mu kız onla birlikte kalsalar daha iyi
Ne bakıcısı biraz daha küçültünde cep boyu olsun
artık kendin ideare etmeli ama
Bakalım kendisine sorcam
ama komşuların takip etsin kimse istismar etmesin onu
Büyümüş artık o gerek yokki
koca kız ya kendi başın çağresine bakar
Sacmalamayin
Mantıksız