Annem neden beni sevmiyor beni sevsin diye ne yapmalıyım hemen okuyumaya başlayın nolur ne yapmalıyım?

Eskiden bakkala gidiyorum elimde 20TL vardı oda kağıt paraydı elimden düştü sonra rüzgar aldı götürdü annem sokak ortasında yüzüme vurdu gerçekten o an çok utandım eve getirdi azıma acı biber sürdü sonra evi 20 kere baştan aşağı sildirtti çünkü 20 TL kayboldu neyse 2 yıl sonra kardeşim doğdu ben kardeşımle ilgilenmek zorunda kaldım yani altını değiştirdim yedirdim içirdi giydirdim tuvaletini yaptırdım annem bana hep kızıyo bir kere sahura erken kalktım yemek hazırladım ve annemi sesliyecektim annem karşıma çıktı hemen yüzüme vurdu dedik sen neden kalktın be aptal dedi bende şöyle dedim anne yemek hazırladım dedim annem mutfağa gitti baktı bu yemekler yanmış be salak dedi bende özürdilerim dedim annem sonra yemek hazırladı , yemeğe yemeğe başladık Annem sonra yalan söyledi Babama dedi ki bu kız bebeğimizin kafasına vurdu dedi Ben de sonra Anne neden böyle yapıyorsun dedim Annem söyle dedi yalan değil yalan söyleme canım dedi Ben de çok utandım ağlamaya başladım Annem o an saçımı çekti tokat attı ve sofradan ayrıldım Annem neden gidiyorsun dedi ben de duydum dedim ama doymamıştım neyse sonra hemen uyudum Annem beni 3 saat sonra kaldırdı kalksana be dedi bende tm anne dedim annem suratıma vurdu kalp evin yerlerini bulaşıkları camları tozları tuvaletin boyası çıkmış hemen hepsini yap dedi bende sabahın 6 sonda kaltım yaptım bugünde namaz kılıyorum kılarken götüme temke attı ve başörtüyü çıkardı sen napıyosun be dedi bende namaz kılıyorum dedim annem niye ben salak başımıza dertmi Olcan dedi bende o an anne namaz kılmak sevap dedim annem hayır birdaha namaz kılmicaksın dedi bende niye dedim neymiş çok su harciyomuşum ve annem her sabah bana bir küçük bir dilim ekmek yerim kahvaltımı yaparım akşam yemeğinde ise yarım tatlı kaşığı yemek koyar ben gizlice bir şey yapcam 5 saat içeri sokmaz ve evden atmadan önce şalvar ve atletle dışarı koyar bende evin bodrumunda dururum hem 1ayda 1 bonyo oda yarım kova kadar bonya yaparım bu kadar.
Annem neden beni sevmiyor beni sevsin diye ne yapmalıyım hemen okuyumaya başlayın nolur ne yapmalıyım?