AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
ikinizin bir parçası olan çocuktan kıskanman normal değil, eşini bir süre rahat bırak ilk defa baba oluyor sonuçta ilgisinin çoğunun kızında olması normal
Kocasinin karaktersizligini kizina ödetiyor. Ablacim senin kocan seni sevmemeye bahane ariyormus cocugun sucu ne. Kalkmis bir de allahinizdan bulun diyor. Yazik cocuga böyle bir annesi olduğu icin.
Cok normal, icinde ki bir takim duygular kizina yonelmis. Biraz zaman ver ustune dusme, birde cocugun sadece sevmesi degil islerinide ona ver. Zamanla duygulari dengelenir, normallesir.
Bence sen eşin sana sahip çıktığı içiiçin ona çok baglisin. Ve kızından kıskanacak kadar da. Önceden takılmadığın seylere takiliyor olabilirsin. Bir anne kızı indan daha çok sevilsin istemez mi? Bence atlatırsın yakında ama kızın bunları hissederse hayat boyu içinden çıkmaz dikkatli davran. Hassassın biraz sadece. Bencillik ettiğini düşünmüyorum ama yanlış davranıyorsun biraz. Empati yapmaya çalıştım. Ama lütfen kızına yapma bunu.
Kızını senden daha çok sevmesi çok normal. Büyük ihtimalle senin baban da annenden daha çok seni seviyordur. Tam tersi olması tuhaf olurdu zaten. Aslında senin de kocandan çok evladını sevmen gerekirdi. Evlat başka bir şeydir. Bence bu konuya bu kadar takma.
Evlatın eşten daha çok sevilmesi gayet doğaldır, normaldir.
Kalan her şey ikinizin ilişkisiyle alakalıyken eşinin ilgisizliği yüzünden bir meleği suçlu bulup ondan soğuman ise normal olmayandır, üstelik o senin evladınken.
Sana yaptıkları kabul edilemez hiç hos laflar değil itmesi beni biri sarılacakken itecek birine hayatta sarılmam
İnsan eşinden soğur ama çocuğundan soğumaz!
Yemişim ilgiyi veya sevgiyi. Sen bu hisleri yaşayarak çoktan kaybetmişsin. Kendine gelir misin bilemem ama o ufaklığa umarım böyle duygularla annelik yapmazsın. :):
bir terapiste gitmeni tavsiye ederim en iyi aklı o verir ağzı olan konuşuyor burda
eşinin sana böyle davranması kızına olan duyguları örtmüş bence sen soğumuş hissediyorsundur ana yüreği kızına bişey olduğunu duysan eşinden çok sen üzülürsün en mantıklısı eşinle bir terapiste gitmeniz ama hastanede çalışan terapistlere değil de özeller daha iyi anlaşılıyor
Teşekkür ederim 🙏🏻
ne demek inşallah duzelirsiniz
Ohooo abla sen aşmışsın ya bu kadarda olmaz ama insan eşi kızını seviyo diye kıskanırmı ya sen sorunlusun bence tedavi gör
@sona_ramak_kala hay ağzın bal yesin 👍
Çocuğun ne günahı var vijdansız kızınımı kıskanıyorsun? Kızım olsa bende ona düşkün olurum herkesten çok severim.
Psikolojin bozulmuş bir uzmana danışmanı öneririm. Çünkü o senin de kızın kocandan daha değersiz görmen çok garip.
Erkekler baba olunca duygularında kayma olur ama bu geçici bir durum zamanla tek vaZgecilmeZi sen olduğunu anlayacak
yorumlarda da olduğu gibi bir terapiste gitmenizi öneririm çünkü ne olursa olsun evladınızdan soğumanız alaksız, saçma.
Çocuk doğduktan sonra erkeklerin çoğu karısını artık cinsel çekiciliği olan bir dişiden daha çok anne gibi gördüğü için bu tarz şeyler olabiliyor
Onun yerine kızına ilgi göster, senin de onu sevdiğini görürse belki de ısınırsız birbirinize tekrar. Umarım öyle olur...
çoçuğunu kıskanan ve sevmeyen anneden ne ana olur ne de hayır gelir.
Sen nasıl bir ruh hastasısın? Türünün tek örneği psikomanyak
Psikolojik destek al seni anliuorum cok iyi ama yakinda kizindan daha nefret edeceksin. Mutlaka psikologa git 💖
Baska bir probleminiz yoksa babalar herzaman kizlarini cok sever gozu gibi bakar sebep budur kiskançlik edip adama iskence edip kendinizden soğutmayın.
Yazık cidden de yazık bir anne savunmasız bir bebeğe nefret besliyor ama kocanın da yaptığı yanlış
İkinizde saçmalamışsınız. Bu evlilik uzun sürmez bu kafayla
Geçici bir durumda olabilir, çocuk bazen bazi seyleri değiştiriyor sakin bir zamanda konuşmayi dene.
seni geri plana atması iyi olmamış sen olmasan zaten o olmazdı
Allah yardımcın olsun ama ümidini kesme düzelir inşallah
Babalar kızlarına aşiri derece düşgün dür bende öyleyim evladın için oyle dusunmen çok yanlıs ya psıkolaga git ya da al karsına eşini konus merak etme bende de durum hemen hemen aynı
Başka biri olabilir mi onun hayatında? Aklıma daha normal bir açıklama gelmiyor çünkü
cocuk olunca seks azaliyor kadinlarda tam tersi asiri istek olur doyurman gerek kendini
Empati yapsamda bu kiskancligini anlamiyorum, o kizi sen dogurdun, senin kizin o, nasil boyle bir sebebten bunu dersin
Bu gayet normal bir durum. Evlendiğinde çocuğuna eşinden fazla değer göstermeyeceksin. Bu psikolojik bir kuraldır. Ama yok ben çocuğuma eşimden fazla sevgi gösteririm dersen ilişki çatırdar ve o büyümekte olan çocuk şımarık, kendini bilmez birisi olur. Bir babanın çocuklarına yapabileceği en büyük iyilik annelerini sevmek olur.
Bir baba çocuklarının annesine sevgisini göstermezse o çocuklar ileride kadınları seks objesi olarak görür. Vajinayı boşalacak bir kutu gibi görür ondan sonra ağlarsınız.
belki böyle şeyler izlemiş etkilenmiş olabilir.
yani çocuklugunuz nasıl bir anne ile geçti? ondan kaynaklı olabilir
Benim annem aynen burdaki gibiydi..
Hicbirseyimizlede ilgilenmezdi..
Allah doğru yolu bulmani sağlasın inşallah o senin kızın
sayın soruyu soran arkadaşım erkeği elinden tutmak senin işin bence soğumak yerine daha çok sarıl bir kaç taktik al büyük bu işi bilen genç ablalarından bence
Şunu Söylemek istiyorum. Eşinin söylediği çok ağır olmuş. Ama senin söylediğin de laf değil maalesef. Bunu söyleyerek belki adamın hiç düşünmediği, söylemeyeceği bişeyi söyletmişsin. Git güzelce konuş bence.
Sende lohusalık sendromu daha bitmemiş
Derhal ailecek terapiste gidin
ergenlikten çıkınca düzelirsin
umarım eşinin sabrı vardır
Çok bencilsin 3 yaşında ufacık bebeği kıskanıp tribe girmen hata
Hastasın... Bursada böyle bir adam geçenlerde çocuğunu öldürdü futbolcu. Evladın o senin ya evladını mı kıskanıyorsun
Öyle düşünme. Kızını sevecek ancak seni de ihmal etmemesi gerekir. Biraz sabırlı ol zamanla her şey yoluna giriyor.
Belki kızınizi ve sizi aynı kefeye koyuyordur. Yani sizi de kızı gibi görüyor olabilir, kız babası erkeklerde böyle bir durum gozlenebiliyormus. Araştırmaların yalancısıyım.
Vay hanzo vay böyle tipler bile evlenmiş biz bekar kaldık ameke
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun
Allah razı olsun teşekkür ederim güzel kardeşim benim
Takma buradaki yorumlara yaşamayan bilemez ağzı olan konuşuyor
Çok ağıe geliyor artık kimse anlamıyor beni
Eşinin annesine falan söylesen o konuşsa bir de oğluyla
Konuşmaz ki, sevmez pek fazla beni. Haklı olsam da eşimi korur
Ne yapmayı düşünüyorsun peki 😔
Bilmiyorum..
Hayattan soğuttular beni. Analı oğullu.
Sustum eşimle huzurlu olayım diye ama eşim değişti bu sefer.
Ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim şey çok çaresiz olduğum.
Beraber bir ilişki terapistine gitseniz kabul etmez mi
Etmez ki kuzum, ben ona ne desem tersliyor beni bu konu hakkında.
Nasıl bu hale gelmiş çok şaşırıyor insan
Bilmiyorum... hamileliğimde bile böyle değildi çok ilgilenirdi. Ne zaman doğum yaptım sonra böyle oldu işte.
Ondan sonra da hiç karısı gibi olmadım, itti kaktı hiç ilgilenmedi. Çok yorum sildim, dalga geçenlerden tut linç edenlere kadar. Umarım hepsi ayno şeyi yaşarlar
İnan ne dicegimi bilemiyorum
Bazı annelerde görülen problem.. Yalnız evladından bir insanın soğumasını anlayamıyorum.. Nasıl bir ruh halidir..
Yapmayın böyle şeyler ya bir anne evladını nasıl sevmez
Küçük kizin ne günahı var kocan kendini baya kaptırmış sevsin kizini gecede seni sevsin
Eşin sevmiyor diye kızından soğumak mı abi neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya
Üç yaşında evladı olan biri olarak sizi kınıyorum
Bence uzak dur o herifin burnu çok havalı.
Bu defa ayrı bir sorun çıkacak. Boşver sende kızını kıskanma.
Bunda kızının ne günahı var kızınmı babasına annemi sevme ilgi gösterme diyor
Ne olursa olsun insan kızını sevmez mi senin gibilerde anne oluyor işte.
Hastalık bu başka bir şey değil
Aynen.
canım bı kocan varmış ne demek öyle çocuğu doğuran sensin
Deli deli olma... sende ona ilgi goster... vahsi ol disi ol
Zamanla duzelir merak etme hırsını kizindan da cikarma onun ne sucu varki?
Depresyonda olabilirsin
Ya deli karı insan çocugunu kıskanırmı yat uyu
Böyle yaparak beni kırıyorsun de
Umarım çocuğa zarar vermiyorsunuzdur
Kızının bunda bir suçu yok kocan öküzün tekiymis.
Bence adamın yaptığı yanlış
İnsan çocuğunuda sevemeyecek mi
Bişeyleri değiştirebilirsin mesela