+1 yılHatunun sevgiye ihtiyacı var. Biri ona sarılsın sevsin hasbihal etsin istiyor. Adam belki yorgunluktan belki bıkkınlıktan hatun nazlayacak durumda değil ama kızını seviyor. Seni biraz boş ve bencil buldum açıkçası bebeğim. Benim de vardı bir sevgilim saat başı arardı ona benzettim hatta biraz. Merak ediyorum ne yapıyım diyodu böyle ama kontrol etmek niyeti. Muhabbeti tatsızdı. Abuk subuk tripleri vardı. Sevişelim deyince hiç yok demezdi ama bir arkadaşımla çıkınca olay çıkarıyordu. Sonuç itibariyle aptallığı beni bıktırdı bir yerden sonra ayrıldık. Sonra güven problemi olduğunu söyledi. Dedimki anamla babamla tanıştın evimi gördün yaşantım belli karakterim belli daha güvenmen için ne yapmam gerek? Tabi mesele güven değil kukla istiyor hatun ve istiyorki hep misyoner takılalım. Uysal olayım. Her dediğine tamam diyeyim ama netice de onun başı yastıkta gömülü oluyordu. Hesapları da bu ödüyordu. Bilmem anlatabildim mi? Sonra baktım bir geleceğimiz yok bir gün çat diye ayrıldım. Eşinin kıymetini bil bebeğim. Haline de şükret evin var kızın var mis gibi millet sokaklarda sürünüyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar cahil olmayın lütfen, bakın sakın yanlış anlamayın kötü bir şey söylemiyorum :) gerçekten kötü bir şey değil. Tamam cahil kelimesi kötü gibi ama niyetim kötülemek tüü kaka şeklinde değil. Kendini geliştirmen için kamçılamak 👍
Gelelim soruna; Bir kadın hamile kalıp doğumu yaklaştıkça kocasının testesteron hormonu düşer. Özellikle hamileliğin son haftalarında testesteron dip yapar. Doğum gerçekleştikten sonra belli bir süre bu şekilde devam eder. Nasıl ki bir kadın lohusa iken sevilmek istemezse erkeğinde testesteronu düşünce sevişmek istemez. Kadın nasıl ki bebeğini koruyup kollamak için canını verirse erkektede hormonal değişiklikler olur. Bu aşamada kadın olarak bir an önce Doğum kilolarını verip gerekirse spora başlayıp erkeği yoldan çıkarmak testesteronunu yükseltmek için gerekeni yapacaksın.. Bu arada bebeği kesinlikle babasının yanında emzirme çünkü o halini görünce seni dişisi olarak görmeyip bebeğin annesi olarak görebilir. Buda sana olan iştahını baltalar, şehveti yüksek olan erkeklerde bu tür şeyler sıkıntı olur. Sabırlı olup bekleyin ve araştırın birde bol bol şehvet istek artırıcı şeyler yedirin eşinize ;)00 Yorumla
+1 yılSen de tam tersine ona değil kızına ilgi göster havalanmış benim karı öyle aynı senin herif gibi ben öyle yapıyorum çocuklarım la ilgileniyorum onun canı cehenneme sende öyle yap gereğinden fazla değer soytarı yı kral eder çocuğun bize daha çok ihtiyacı var gelecek de sana bakacak olan kızın kızını çok sev
00 Yorumla
Anlıyorum seni. yeni ve genç bir annesin. daha evvel gördüğün ilgi alakaya aslında evvelden değil şimdi ihtiyacın var. ozellikle çok sevdiği evladının anasını çok sevmeli. bana böyle güzel bir evlat dogurdugun beni baba ettiğin için minnettarım seni seviyorum demeli. bu bir ego değil simariklik hiç değil. cunku hormonları allak bullak olan ve ilk yıllar mukemmel olmaya çalışan herşeye yetebilirse mükemmel olacagina inanıp kendini yıpratan anne ilgi tabiki ister. ama bu bir gerçek herşeye yetemez. ne kadar güçlü ve sabirli olsa da anne yine yorulur hemde çok yorulur. sadece bebeğini emzirmek bile yorucu bir aşama. baba dan biraz yardım ve ilgi şefkat kadına yeter de artar tekrar güç alırda dünya yi sırtına alır gerekirse. sana tavsiyem arkadaşım. kendini bebeğinin guzelligine masumiyetine teslim et. ofke duyma onun sana ihtiyacı var. bende çok yipraniyorum. kiziyorum bazen bebeğim ağlarken kalkıp bakmak istemiyorum babası orada homurdanip dünya umrunda değilken. ama bebeğim korunmak istiyor guvenebilecegi annesini çağırıyor. hemen şefkatle ona sarılıyorum. lutfen bebeğini sefkwtinden mahrum etme. dilerim herşey yoluna girer.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
+1 yılonu senden çok sevmesi çok normal. Seninde onu eşinden çok sevmemi beklerdim hatta. Ortak mutluluk o çocuk sonuçta
20 Yorumla
+1 yılŞöyle bir yorumlara bakayım dedim bazı kadınların beyinlerini kullanmadan yazabildiğine bir kere daha şahit oldum boşuna demiyorlar kadın kadının düşmanıdır diye her neyse ben sorunuza şöyle yanıt vereyim öncelikle eşinizin tavrı hiç hoş değil bunda kesinim evlat sevgisi ayrıdır eş sevgisi ayrıdır sizin bu buhrana düşmeniz oldukça doğru tek sevgi beklediğiniz kişi eşiniz haliyle burada eşinizle teraptiste gitmeniz en doğru yol olucaktır çocuğunu sevdiğine eminim sadece bıktın bu durumdan ondan öyle bir cümle sarfettiğini düşünüyorum. Her şeyin düzelmesi dileği ile burada ağzıları çöplük olanların sözlerine aldırma.
31 Yorumla
Soran+1 yılAllah sizden razı olsun çok teşekkür ederim beni anladığınız için.
Evet saçma bir bakışaçısı ama dengesiz erkekler böyle düşünebiliyor. Geçen gün oğlum, baba annemi mi seviyorsun beni mi diye sordu.. dedi ki oğlum annen elin kızı, sen benim oğlumsun tabii ki seni seviyorum dedi. Gülüştük. . dedim ki o elin kızı olmasaydı şu an çocuğunda olamazdı canım. Oğlum tekrar sorduğunda, ikinizi de seviyorum dedi.
Yani aptalca düşünceler, sözler. Kafana takma. Ayrıca çocuğun büyüdüğünde anne düşkünü olacak buna emin ol. Seni karşılıksız sevecek. Ama koca öyle mi? Bugün tartış hemen ağlatır ve her lafı da sayar.
Senden tek ricam çocuğun için eşine kötü sözler deme, yarın öbürgün başına kalkmasın.
Ayrıca bu hayatta ne kalıcı ki? Ölüm olan bir hayatta eşin sevgisi mi kalıcı olacak, bırak Allah aşkına.40 Yorumla
+1 yılBenim annem babam da yok eşim de , böyle durumda olsam kızımdan da sogumam eşimden de sogumam, diyelim ki illa birinden soguyacagim eşimden sogurum. Başıma gelmedi ama bir olayı yorumlayabilmek için kesinlikle başımıza gelmesi gerekmiyor. Sizin kendi parçanız kızınız , sorununuz varsa " eşim benimle ilgilenmiyor." Şeklinde soru sorarsınız , insan kendi bebeğinden soğur mu? Sevmeyebilir mi? Bu durum böyle devam ederse o minik ileride büyüdüğünde , çok degil 6-7 yaşında anlamaya başlar , ne hissedecek acaba? Bir anne kızıyla ilgili eşine " Onu benden daha çok sev diye dogurmadim" dememeli bence , eşinizin ilgisizliği kötü ama bunun faturasını masum bir yavrucaga kesmeniz hiç doğru değil. Sorunlarınızı konuşun kızınızı sevmemek yerine.
22 Yorumla
Soran+1 yılEşim de bana sen el kızısın demeyecek o zaman hanımefendi. Evet anlamanız için eşinizin bunu demesi lazım :)
- +1 yıl
O zaman eşinizden soğumalısınız, el kadar bebeden değil.
Nasıl bir kadınsin ya sen o senin evladın sen doğurdun onu 9ay karnında sen taşıdın başkası değil sen nasıl bir vicdansızlik bu herkes anne olmayı bunu bir kez daha anladım eşinin sana dediği cümleye de zerre katılmıyorum ne demek sen başkasının kizisin o benim öz kızım esin maalesef akla karayı ayiramayacak kadar aptal bide bunu niye bize yaziyorsun biz ne yapabiliriz kardeşim evlatlık mi vereceksin bunun yolunu mu yapıyorsun sana benden tavsiye kızına sıkı sarıl bir erkek için kızına sırt dönme o senin kanın canın
30 Yorumla
+1 yılA çok berbat bir haldesin yani bu severek evlenmeler evliliğin ne kadar bozuk olacağının zaten başlı başına sebebi olduğu için bu zihniyette sen başkasının kızısın diyr seni kendi kızından daha çok veya bunu karşılaştırma yapacak biriyse ki başta hata sende onla evlendiğin için bn olsam Allah korusun ama kendime bakardım güzelliğime bakımıma özen gösterirdim anca o şekilde sever eğer sevgisini istiosan bırak o sana gelsin ya sakın alttan alma derim sinir oldum ya
12 Yorumla
Soran+1 yılBir siz linç etmediniz teşekkür ederim.
- +1 yıl
Tatlım kararını sen vermişsin bn dürüst yaklaştım sana güzel şeyler yazıp seni kandırsa mıydım dua et bakalım
+1 yılEşinin sana olan ilgisini yitirip üzülmen konusunda haklısın. Böyle yapması yanlış bence de sonuçta evladın sevgisi ayrı eşin sevgisi ayrıdır. Elbette evlat daha çok sevilir ama bu eşlerin birbirine ilgisinin sevgisinin biteceğini anlamına gelmemeli sonuçta evlilik devam ediyor. Burda sana hak veriyorum ama bir anne olarak kızımı hiç sevmiyorum demen çok yanlış. Eşin seni sevmese de sen kızını sevmelisin çünkü sen annesin. Sen de eşine karşı ilgisiz davran o sana nasıl davranıyorsa sen de ona öyle davran. Bütün ilgini kızına ver. Belki kendine gelir bu şekilde davranırsan.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakın insan ilşikileri üzerine çok çalışma ve değerlendirme yaptım.
Sorun şu; Siz ve büyük çoğunluğunuz yanlış evlilik yapıyorsunuz. Siz aslında sevgililik zamanınds erkekleri yola getirdiğinizi veya peşinden koşturduğunuzu sanıyorsunuz ama asıl onlar sizi kandırıyor. O imza atılılıp max 2 sene sonra başlıyor gerçekler. Sonra tabii iş işten geçmiş oluyor. Ben bunu anlattığım zaman bekarlık zamanında yanlış anlayan çok oldu ama evlenince gerçekleri gördüler. Çok azda olsa çok iyi niyetli adamlar var ama onların değeri bilinmez, emin ol karşına çıksa şanş bile vermezdin
Neyse çoğu senin durumun gibi az çok. Kimse belli etmiyor sadece.20 YorumlaSeni hiç yadırgamadım. Yeni annelerin de psikolojileri yıpranıyor ilgiye ve sevgiye ihtiyaçları oluyor. Eşinizin dengeyi sağlaması lazım üslubu çok yanlış. Sizin de kızınızı sevmediğinizi sanmıyorum burda suçlamışlar ama. Sadece sebep olarak onu görüyorsunuz o yüzden böyle bir düşünceye itmişsiniz. Eşiniz size gerekli sevgi ve ilgiyi gösterse böyle olmazdı.
21 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun beni anlayan sayılı kişilerdensiniz, yaşamayan anlamıyor..
Sen bunların yorumlarını görmezden gel. Bunlar bu durumlarda mantıklı yorum yapabilecek seviyede değiller. Öncelikle sana şöyle söyleyeyim; bu duruma gelmen tamamen kocanın hatası. Özellikle yeni doğum yapan bir kadının duygularında çok ani değişimler olur, bu süreçte kadına ilgi göz ardı edilmemeli. şu an büyük ihtimalle kocan seninle sadece çocuk yapmak için evlenmiş, amacına ulaşmış ve seninle işi kalmamış gibi düşünüyorsun. Bu duruma gelmenizin sebebi kızın olarak düşünüyorsun ama böyle düşünme. Bu durumda kesinlikle kocan hatalı.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam olarak böyle, Allah razı olsun anlamışsınız beni
+1 yılKadın sevildikçe güzelleşir. Annelik makamına eriştiğinde zaten nirvanadadır. Cennet ayakları altındadır artık. 25 yaşında bekarım. İster istemez evlilik hayali kuruyor insan. Severek evlendiğim biri olsa hayatımda ve bana nur topu gibi evlat verecek ben kafayı yerim sevinçten. Sana olan sevgisi ilgisi artması lazımdı. Ki bu olması gereken budur. seni ne kadar anlamaya çalışsam da anlattıklarını senin gibi anlayamam. Umarım tez zamanda düzelir eşin. Sen yine güzel yemekler yap evini aşkla temizle. Elbet o da anlar hatasını. 🙏🙏
10 Yorumla
+1 yılEşinin bunu dillendirmesi yanlış eşin bu konuda net hatalı. Ama empati kuramıyorum. Yaşadığın ilgisizlik zor ve acı veren bişey onu anlayabiliyorum. Ama bende anneyim her ne kadar eşimle bu sorunları yaşamasamda oğlumu eşimden daha çok sevdiğim gerçeğini değiştirmez. Eşimde öyle resmen oğluna aşık. Ama bu beni mutlu ediyor kıskanmıyorum. Eşin yeri ayrı çocuğun yeri ayrıdır. Eşte değerlidir ama evlat dünyadaki herşeyden daha değerlidir. Ve bir annenin çocuğunu kıskanmasını, kıskandığı için sevmemesini anlayamıyorum çok çok saçma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecenin 3.54 de yazıyorum bu satırları.. Yaşamış olduğunuz durumunuzu okudum, empati yapıyorum tabii kötü bir durum.. Evvela şu düşünceyi aklınızdan silin ve böyle şey düşünmeyin.. Kızınız sizin kiziniz ve evladiniz. Sevmeme gibi bir durum olmaması lazım si anasiniz.. ve kızınızın en büyük destekçisi.. Eğer böyle bir durum varsa aileler araya girmesi gerekiyor... Aklınıza boşanma gibi bir şey getirmeyin sakin.. Durumunuzu buradaki insanlara değilde.. size şah damarı kızdan daha yakın Yaratıcıya, Mevlamiza yonelmeni.. ne sıkıntın varsa seni duyan seni işiten yaratanimiza paylaşmani tavsiye ederim. Bu plartform değişik.. sana sağlıklı bilgi veremiyebilir.. Sen duaya yapış.. Tevbe istiğfar et.. namazlarını kil.. gece kalk dua et.. düzelecek inşeallah.. mevlam kalbine sevgiyi koyar.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMevlamiz, bizi içiren, doyuran, bizi yoktan var eden Mevlamiz.. Her derde deva vermiş.. yeterki devayi isteyeceğimiz kapıyı bilelim ve o kapıya yapışıp o kapıdan isteyelim... sen bu söylentilerinin yerini ibadet, dua ve birkaç damla gözyaşı na bırakacaksın.. mevlam çocuğunun hürmetine belki mutluluk huzur ve bereket verekcek... Umut kesmek yok..
Ağlayın, su yükselsin!
Belki kurtulur gemi.
Anne, seccaden gelsin;
Bize dua et, emi!
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmeyeceksen o akılsız kocanı sevme.
Saçma sapan konuşanda, ilgisizleşende, soğuk davrananda hertürlü haltı yapanda o.
O küçücük günahsız bebeğin hiçbir suçu yok senin kocan m'al.
Sana bunları yapan hödükten soğumak varken kendi canın kanın olan bebeğinden soğumanda senin cahilliğin.
Ayrıca bu yargısız infaz filanda değil bir tek eşim var sahip çıkan demişsin sana el kızı deyip ayrı tutan adam mı sahip çıkıyo sana Allah aşkına. O kadar çok istiyosan kocanı çocuğuna ilgi göster hatta tüm ilgini çocuğuna ver o sana nasıl davranıyosa sende ona öyle davran koy tavrını o zaman tıpış tıpış ayağına gelir seninle ilgilenmeye başlar. Ha akıllanmasa bile farkeder mi o sana el kızı diyosa sende ona el oğlu dersin böyle bir hödük kendi canın kanın olan bebeğinden değerli olmamalı ne demek la kendi kızına sevmiyorum demek saçmalama bir kendine gel10 Yorumla
+1 yılbence eşiniz sizi aldatıyor..
ve sadece kızınıza sarılarak bunu gösteriyor..
çünkü bir erkek bazı şeyleri yaşamadan duramaz..61 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten olabilir mi yanş
Bence sen de onu umursama kzıına ver ilginii bak nasıl değişiyor
52 Yorumla
Soran+1 yılAma çok zoruma gidiyor abla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba, öncelikle zor bir durum eşinden ilgi görmemek üzücü tabiki ama minik tatlı kızın bir suçu yok burada onu sevmeme gibi bir yanılgıya kapılma lütfen. Eşinden kaynaklı bir çözüm bulmalıyız. Evlat tabiki sevilir ama eş ile birlikte sevilir. Eşine neden bu şekilde soğuk davrandığını ve bu şekilde davranmasından ne kadar çok üzgün oldugunu sakin bir zamanınızda güzel bir dille konuşmanı tavsiye ederim.
20 Yorumla
+1 yılÖnce kendini sevmeye çalış ilgi ve sevgi dilenme görmezden gel bir süre sendeki soğukluğu fark edip o gelecektir sana sen kendine ve kızına odaklan önce kendini sonra kızını sev dünyada evlattan öte birşey yok depresyona girmişsin belli ki bireysel terapi alabilirsin psikolog desteği ile toparlayabilirsin ha gidemiyorsan da kendi kendini tedavi etmeyi öğreneceksin mutlu olmaya bak her zaman...
20 YorumlaErkekler çocuk olduktan sonra kadını anne ve kutsal olarak görüyorlarmış. Bu yüzden uzak duran çok bilerek değildir. Fakat tavsiyem özgüvenli ol. Bebeğinle çok ilgilen mutlu neşeli ol ona da hiç laf sokma giyin süslenn pozitif ol her zaman. Eğer buna rağmen aynıysa problemi vardır
20 YorumlaAy inanmıyorum cidden. Çok talihsiz olaylar. Aynılarını yaşamadık senden çok farklı şeyler yaşıyorum ama hissettiğin şeyleri nedense kendimde hissedebildim. Eşine karşı sana tavye veremem ama kızını lütfen sevmeye çalış ona yüm sevgini ver çünkü kocanla aranızdaki tek bağ o. Çocuk büyüdükçe daha çok seveceksin ve eğer onu secersen sizi birleştirebilecek tek kişi de o. Geçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏻
+1 yılSana tavsiyem düşünmeden boşan kizinin velayetini al kendine bir is bul ve ne kadar zorlanirsan zorlan kizini kendin yetistir kocan seni kizina dusman ediyor demek ki bu denli karaktersizmis senin hicbir sucun yok tamamen objektif bakiyorum aenin hicbir sucun yok etrafinda kimse olmasa kocanin senin uzerindeki davranislari senin kisiligini degistirir onun yuzunden kizina besledigin sevgi azaliyor o kizi sen dogurdun bosan kizi kendi velayetine al
10 Yorumla
+1 yılKocanın davranışları yüzünden
neden kızına kızıyorsun
eylemi yapan kocan
bence kızacagın ve tavır alacagın kişi kızın degil onun sana seninde ona ihtiyacın var
kocanın hatalarını kızına yükleme ve kızına sarıl ona hak ettigi sevgiyi ve ilgiyi ver emin ol pişman olmayacaksın10 Yorumla
+1 yıl"onu benden daha çok sev diye doğurmadım dedim." Bu çok ağır bir söz. Hangi anne kendi çocuğu için böyle bir cümle kullanabilir. Ne diye doğurdun yaşlanınca sana hizmet etsin diye mi? Eşin seni daha çok sevsin diye mi? Eşinle oturup konuştun mu bu konuyu özlediğini belli ederek? Onun da verdiği cevap çok yanlış ama sana kızdığı için tepki vermiş de olabilir. Eşin ne kadar istiyor peki haftada kaç kere birlikte oluyorsunuz? Çocuktan dolayı daha çok çalışıp yoruluyor olabilir mi?
10 Yorumla
+1 yılşimdi eşinle durum iyi değil ama kızını düşün o daha 2 yaşına yeni girecek ve senin sevgine çok ihtiyacı var. ileride pişman olursun, neden ben kızıma haksızlık etmişim, diye. eşinin onu senden daha çok sevmesi onun suçu değil. aslında kocanın suçu da değil, üslubu yanlış sen başkasının kızısın falan, sen onun bir tanecik eşisin sonuçta. ayrılmak istediği için yapıtığı bir davranış olabilir mi?
10 YorumlaHayatta hep suna inanmisimdir. kacan kovalaniyor gercekten sen de ona karsi ilgini azalt kizina odaklan bak o zaman sana nasil ilgi gosteriyor belki ters de tepebilir ama zamana birak sakin olmayi dene kizindan da uzaklastirma kendini o daha bir kucuk cocuk yani en cok anne ilgisini beklerken soguman uygun olmaz her yolu deneyip sonuc alamiyorsan bir psikologa gorunun ailecek daha iyi olur.
10 Yorumla
+1 yılseni haklı görenlerden biriyim çünkü yakın çevremde ve iş hayatımda çok karşılaştım bu durumla, hatta boşanmaların çok büyük oranda çocuk olduktan sonra olması da tesadüf değil, bu ülkede evlenmeyi çocuk sahibi olmak için yegane fırsat olarak gören bir zihniyet var, senin yaşadığın durum da onun sonuçlarından biri.
10 YorumlaBende yaşadım senin yaşadıklarını eşin dengeyi saglayamamış cünkü sen lohusasın ve cok duygusal olursun ben burda suçlu esini görüyorum 2 doğum yaptım üst üste aynılarını yaşadım
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelkide eşin senden soğumuştur bebeği bahane ediyordur eğer vücudunda deformasyon olduysa belki eskisi gibi çekici gelmiyor olabilirsin ama yine de çok yanlış davranmış sana bence birlikte psikologa gidin tedavi görün çünkü bebeğini kıskanmanız hep sizin için hemde bebek için sakıncalı birde bazı kadınlar böyle durumlarda depresyona giriyor belki sizde hassas bir dönemdesiniz bazı zamanlar gereksiz alıngan oluyorsunuz herşey olabilir
40 Yorumla
+1 yılAdam cidden boş muhabbet yapmış ya insa kızını da sever karısını da. Sende yanlışı kızından soğumakla yapmışsın o küçücük bir çocuk dünyadan bir haber ondan soğumak doğru mu sence? İyisi mi akışına bırakmakta fayda var daha gençsiniz düzelir
20 YorumlaSoğucağın biri olması gerekiyorsa bu kızın değil eşin olmalı. Eşine ne kadar kırıldığını , onun böyle yapınca üzüldüğünü anlat. Evet eşin çok ağır bir cevap vermiş ama bunu onunla konuş. Bir seferde olmazsa , bir daha dene. Hasta olduğunda, seninle ilgileniyor mu?
20 Yorumla
+1 yılAffedersin ama eşin tam bir DAVAR. Anlamıyorsa trip at
21 Yorumla
Soran+1 yılBunu sizden başka anlayan yok
+1 yıl1.5 yaşındaki yavucağın suçu ne?
O senin de yavrun kafayı mı yedin..
Kocanla arandaki problemi kızına yükleyemezsin.. Kocanla konuş neden öyle davrandığını..
Belki deforme olmuş vücudunu beğenmiyor olabilir..
O da spora gidersin düzelir..
Çoğu evliliklerde olan problemler bunlar..
#Vesselam218 Yorumla- +1 yıl
Sende saçmaladın vücutla ilgili bölüm de. Sevmeyi ilgilenmeyi böyle şeylere bağlamayın. Sevgi aşk hiçbiri bedenle en ufak alakası olan bir şey değil. Bunlar çok basit sevmeyen insanların uydurduğu bahaneler. İsterse vücudu iğrenç olsun seven her şekilde en kötü haliyle de sever.
- +1 yıl
@Happy6161 ihtimal dedim kesin demedim ki
- +1 yıl
@Happy6161 ablacım böyle evliliklerde sorunlar var.. Biraz okuyun araştırın
Ben evli değilim bir yerimden uydurmuyorum - +1 yıl
Ben de duydum zaten ilk defa senden duymuyorum. Benim de dediğim saçma böyle şeyler düşünen sevmiyordur. Sevmeyen adam için de kılımı kıpırdatmam. Ancak kötü davranışlarım varsa sevildiğimi biliyorsam düzelirim bunun haricinde hiçbir şey de kendimi değiştirmezdim olması gereken de bu. Değersizlerle vakit kaybedilmez.
- +1 yıl
@Happy6161 ablacım flörtten bahsetmiyoruz.. Bak çok güzel evlilikleri varmış ama çocuktan sonra adam değişmiş.. Bunun başka izahı yok ki?
O saatten sonra da kusura bakma kimse çekip gidemez kolay kolay - +1 yıl
Neden bahsettiğimiz açıkça orta da. Evlilikten bahsediyorum bende. Evlenmek kadar boşanmakta normaldir. Ben yapım gereği beni sevmeyen saygı göstermeyen kimseye katlanmam olması gereken de budur. Gurur diye bir şey var. Şimdi farzet ki fizikten dolayı bu kadın tekrar güzel olunca adam buna eskisi gibi davransa her şey hallolcak mı? O saatten sonra da ben yüzüne bakmam. Bu ne kadar samimi bir davranış? Gt göbek salmış bir sürü erkek var ama ben hiç görmedim orda burda kadınların erkekler için böyle bahane uydurduklarını. Bunları hep sevmeyen kendi tipine bakmayan erkekler söylüyor. Gerçekçi olalım lütfen. Bir şeyleri değiştirmek ancak hakeden insan için yapılır. Oda böyle fiziksel değil davranış bakımından. Evlilik ciddi kutsal bir müessese evet ama bir zincir de olmamalı. Boşanmak diye bir şey var böyle insanlardan kurtulmak için. Kimse sevilmediği yerde durmasın.
- +1 yıl
@Happy6161 tamam sen haklısın
- +1 yıl
@Happy6161 işte hayat senin pencerenden ibaret değil.. Evlenince sen tek celsede silersin adamı..
Bu zihniyette olanlar evlenmesin mümkünse - +1 yıl
Benim pencerem değil geniş pencereden olaylara bakabiliyorum. İnsanın kendini sevmesi gururunu sevmesi kötü bir şey mi? Ben kendini seven kendine saygısı olan bir kadınım. Sevilmediğim yerde durmam. Öyle insanlar da her zaman değersiz olurlar. Evladımı kendimden çok severim ama böyle bir insanı asla sevmem. Keşke her kadın benim gibi olsa. Erkeklere ezilmeseler kendilerini mutsuz bir yaşamın içine hapsetmeseler. Ama bu toplum alışmış kadınları ezmeye her şeye kadın dayancak. OLDUUUU. Sevmeyen saygısı olmayan yallah cehennemin dibinee...
- +1 yıl
@Happy6161 tamam
- +1 yıl
@Happy6161 sen varya bir tanesin
- +1 yıl
@Happy6161 öyleyiz güzelim 😉😉
- +1 yıl
@Happy6161 evlenince görürüm sizi bekara koca boşamak kolay
- +1 yıl
Siz anlamıyorsunuz galiba zaten bunları evli olduğumu düşünerek yazdım. Empati yapıp o an ki şartları da düşünüp konuşabilme yeteneğine sahibim. Siz sevilmediğiniz ve saygı duyulmadığınız yerde durabilirseniz o sizin sorununuz. Herkes gurursuz, güçsüz vb. Olmak zorunda değil. Bir şeylere seviliyorsanız katlanırsınız. Israrla anlamak istemiyorsunuz. Sevilmemekten saygı duyulmamaktan bahsediyoruz kolay bir şey değil bu. Bu herif bu kadına bu şekil davranamaz. Onunla evliyse onu sevip saygı duymak zorunda yoksa sktrp gitsin. Böylesine çocuk bile göstermem. Çocuğunu bu kadar seviyor da bir çocuğa yapılabilcek en büyük iyilik onun annesini sevmektir. Evliliği de gözünüz de bu kadar büyütmeyin. Is bu asamaya gelmis. Olum kalim meselesi degil. Sevgisizliğin çözümü yoktur. Iyi gecelerrrrrr.
+1 yılİnsanlığın iç güdüsü olarak insan kendi kanından olanı daha çok sever ama kocam eğer dediğin gibi sana ilgiyi kestiyse bu yanlış bir davranış peki senin kocan yüzünden çocuğundan soğuduğunu söylemen insanlar tüm mallarını harcıyor bir evlat için bişey yaparken söylerken iyi düşünün bu kadar bencil olmayın
00 Yorumla
+1 yılOna itici gelen neyin varsa, onlara çözüm bul. Duygularında, onu sevmelerin de ilgin alakan da problem yoksa mutlaka görselliğinde itici gelen bişeyler vardır. Biraz özel olacak ama madem çözüm arıyorsun, belki de problem budur. Doğumdan sonra vücudunda ona tiksindirici gelen şekil ve görüntü çirkinliği olmuş olabilir ( mahrem bölge de dahil). Eğer böyle bişey varsa, imkanın derecesinde estetik müdahale düşünebilirsin. Ayrıca kıyafetlerle ve abartısız makyaj ile de yüzeysel görselliği çekici hale getirebilirsin
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle bir terapiste git lohusa dönemi gibi birşey yaşamışsın... kızın da senin bir canın ve eşinde onu seviyor sonuçta şeni de seviyor tabi ki ;) düzelmeyecek şey değil bir uzmandan yardım al ve çocuğuna da yansıtma çünkü onun sana da eşine de çok ihtiyacı var
00 Yorumla
+1 yılOmg🤦♂️sizin adınıza çok üzüldüm eşiniziniz verdiği cevaba daha da üzüldüm valla bilemiyorum bir psikolağa görünün isterseniz ikinizde yani yardım almak iyidir. Böyle durumlar da ama eşiniz bağnaz ve etrafına at gözlüğü ile bakan birisi anladığım kadarıyla gercekten üzücü Allah yardımcınız olsun ✂️
00 Yorumla
+1 yılKizinimi kiskaniyorsun babalar kizlarina duskun olur akisina birak sukret kimi babalarda erkek cocugum olsun der kizlari sevmez ne mutlu sanaki kizina duskun bir kocan var
Sen ilgilen kocanla
Bende bazen isten gelir gelemez kizimi oper dusa girerim esine temiz sarilmak ona verdigin deger ve saygidandir00 Yorumlaİşte erkenden evlenmelerin zararları büyümeden evlenmek böyle şeylere yol açar hatta daha fazlasına hele annelik herkes annelik yapamaz işte zaten karı koca Allaha emanet ipin üzerinde gidiyor o ip sağlam değilse veya zamanla ip kötü olmaya başlarsa bir müddet sonra dayanamaz kopar
00 YorumlaEşin çok saçma bir insanmış , ama eşin ilgisiz sana zevk vermiyor diye bir anne çocuğundan nasıl vazgeçer anlamadim , tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş iste
30 Yorumla
+1 yılAh be öküz adam şu laflara bak. Biraz da sen mesafeli dur bakalım. Dikkatini çeksin bu durum belki anlar yanlışlarını. Kızını asla kıskanma sen annesin o senin canın tamam mı oyle bak hep
40 YorumlaYani ne desem bilemedim bir insan kendi kızına kin duymamali erkekler kız çocuğuna düşkün olur evet ama o da biraz abartmis böyle kavgavari sözlerden ziyade düzgün bir şekilde derdini anlat ona.
20 Yorumlakizindan kesinlikle soguma o senin yavrum asil esinden sogumalisin bence esinle konus onun dikkatini cekmeye calis ama sakin evladini boslama.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bana göre eşinin seni el görmesi benimsememesi çok doğru gelmedi insan ister istemez bozulurda kocanın ettiği bişi bu kızına yansıtman doğru değil insan illaki bozulur fakat can o da senden çıktı seninde kızın baktın sana kaba saba yolunu güvene alıp ayrıl bilmiyorum yani ama kızının suçu yok burda onu doğuranda sensin o zaman hata kendinde olmuyormu 🤔
10 Yorumla
+1 yılNe guzel iyi bir baba eşin. Bunu onunla kızın uzerınden değil isteklerın uzerınden konus. Seni cok ozluyorum askım de. Eksrta yakınlas. Bekledıgın seyleri sen ona yap cekınme.
10 Yorumla
+1 yılKızından soğuma soğuyacağın sevmeyeceğin insan eşin, o öz kızı olabilir ama tek başına yapmadı tabii ki çocuk başka bişey olabilir çok başka bir his ama benim için ilk eşim gelir sonuçta sevmişiz evlenmişiz ikimizin meyvesi saçma düşünüyor eşin.
30 YorumlaSenin böyle davranman onu sıkmış olabilir belki. Ya da sadece işiyle alakalı bir şeydir ona zaman vermelisin bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhamilelikten sonra eşler arasında oluyor. bunlar seni sevmediğinden değil hamilelikte çocuk doğunca cinsellikten uzaklaşılıyor bir dönem belki bunun psikolojik etkisi eşinizdeki. birde kendine iyi bakmalısın kilo aldıysan vermeye çalış. yani kendine iyi bakman gerekir bunu aşabilirsiniz
00 YorumlaHaklısın bacım sorun kocanda ayırt etmeyi bilmiyor sanki duvarla yaptı kızı
30 Yorumla
+1 yılO minik can size Allah'ın emaneti bence bu düşünceleriniz çok zararlı, eşinize daha farklı yaklaşımlarda bulunun bence, belki de sizin kızınıza yeterince ilgili olmadığınızı düşünüp kendince bu açığı kapatmaya çalışıyor da olabilir
30 YorumlaÇocukla ilişkisi yok bir erkek itiyorsa eşini sevgidi zaten bitmiştir
Çocuk olmasaydı bir on yıl sonra yine aynını yapardı
Zate %90 erkek zamanla eşini sevmiyor seninkine benzer evlilik çok var30 Yorumla
+1 yılsaçma sapan konuşuyorsun kıskançlığı artık öyle bir boyutta getirdiniz ki artık millet yuh diyor kızını kıskanmak nedir önce kafandaki düşünceyi değiştirmen lazım o senin canın kanın 9 ay karnında taşıdın
30 Yorumla
+1 yılNe alaka sen başkasinin kizyken o benim kizim demesi. Eşisin sen onun kader arkadaşi sen olmasaydin kendi kizini kendimi doguracakti tövbe tövbe allah yardimcin olsun. Psikoloji bozulmuş belli
12 Yorumla
Soran+1 yılBozuldu evet, Allah razı olsun.
- +1 yıl
Bayagi gençsinde sabret yuce rabbimize bol bol dua et
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni anlıyorum benimde oğlum olduğunda eşimle ilişkiye girmek istemiyordum hani göğüslerini emersem bebeğe süt gelmez zarar veririm diye korktupum için ama bebek memeyi kestikten sonra düzeldim elinde düzelir merak etme. ama bebeğini asla suçlama o günahsız bir masum zamanla emin ol düzelecek ikişkiniz sabırlı ol olurmu üstüne gitme kocanın
00 Yorumla
+1 yılEşinin sıkıntıları var bence peki öz kızını doğuran başkasının öz kızı değilmi peki o çocuğu yaparken aklınız nerdeydi de şimdi bu sorunları yaşıyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç hamileliğimde bile böyle olmadı. Gelirdi karnımı öperdi, beni öperdi. Hayatımda senden ve çocuğumuzdan başka bir şey olmayacak derdi
Anlayacağınız hiç bozuntuya vermedi. Doğurunca böyle oldu
+1 yılSenin için annelik böyle bir şeyse yazık sana🙂bunun anne baban olmamasıyla da ilgisi yok benim de yok aksine çocuk sahiplenip tek başıma büyütmeyi çok istiyorum.
Tedavi olman lazım20 YorumlaLohusa depresyonu eğer eşiniz de size yardımcı olmazsa yıllarca sürebilir kızını sevmeme sebebin bu gayet normal bir durum. Eşinin sana destek olması lazımdı.
10 Yorumla
+1 yılözellikle sevinmelisin çünkü onu dünyaya sen getirdin öyle bir güzelliğin annesi sensin eğer başka biri yoksa zamanla herşey yerine oturur eeee sen de baştan çıkarıcı hareketlerle de eşine kendini göster
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni itiyorsa baska birisi olabilir dikkat et bence
50 Yorumla
+1 yılSizi ne yargılarım ne yadırgarım. insanlık hali. Hele ki anne olduktan sonra kadın çok değişiyor fiziken ruhen. en çok da ruhen değişiyor. Kızınızı sevin onun da size ihtiyacı var. profesyonel bir destek alsanız imkânınız varsa size çok iyi gelir. zaman zaman her kadına olur böyle durumlar. puuu ne biçim annesin denecek bişey yok. Lohusalık doğum yaşamayan bilemez bu durumu. hele lohusalık denen süreç belalı bir dönem adeta
10 Yorumla
+1 yılBabalar kızlarına çok düşkün olurlar, eşinizin bu düşkünlüğü biraz daha fazlaymış ama kızınızın yaşı ilerlediğinde kocanızın ona olan bu ilgide daha da çok mesafeli olacaktır.
10 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat