Kızımdan soğudum, onu hiç sevmiyorum. Kocam bana olan ilgisini yitirdi. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, abilerim ablalarım.
Ben 24 yaşında genç bir anneyim ve 1,5 yaşında bir kızım var. Ekim de 2 yaşına girecek.
Eşimle severek evlendik beni çok severdi. Çocuğumuz olmadan önce her akşam benimle ilgilenirdi, işten gelince de öyle çok sevedi beni. Gelirdi öperdi sarılırdı birden.
Kızım doğduktan sonra hastaneden eve geldiğimiz ilk günden itibaren bana ilgi göstermiyor. Gece yatarken bile öyle, düzenli ilişkilerimiz olurdu şimdi istemiyor. Bir gün İşten gelince sarilmaya çalıştım fakat itti beni, dur terledim dedi. Sonra gitti kızıma sarıldı. Kızıma çok düşkün ve neredeyse 1,5 yıldır eskiden yaptığı hiç bir şeyi kızım doğduktan sonra yapmıyor.
Bir gün sinirlenip, onu benden daha çok sev diye doğurmadım dedim.
Bana verdiği cevap şuydu ; sen başkasının kızıyken o benim öz kızım. Tabi ki onu senden ayırt edeceğim ne bekliyorsun ki dedi. Çok üzülüyorum ve kızımdan dolayı olduğu için artık kızımı sevmiyorum. Lütfen empati yapar mısınız?
Not olarak başka bir problem olmadığına eminim..
Güncellemeler
+1 yıl
Başınıza gelmedi, anne yok baba yok, bir tek eşiniz var size sahip çıkan. Onu da kaybetmeyi anlamadığınız için bu yargısız infazlar. Hakaret edenler bile var, kendi hem cinslerimden bahsediyorum Allahınızdan bulun.
Kızımdan soğudum, onu hiç sevmiyorum. Kocam bana olan ilgisini yitirdi. Ne yapmalıyım?