Çocuk & Ebeveyn Bebeklerde el titremesii? AlErss Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bebeklerde el titremesi neden olur bilgi sahibi olan var mı? Sıçramak değil elleri titriyor. 🤔 Bebeklerde el titremesii? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Melikeadaliii Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Yaa çok tatlı elleri 😄 maşAllah umarım bir şey yoktur bir uzmana sormanızı öneririm Allah uzun ömür versin 🌸 1 2 Yorumla AlErss +1 yıl Teşekkürler 😇❤️ Yorumla Melikeadaliii +1 yıl Thenk you 🙏🏻🙏🏻❤️ Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ciddi bir rahatsızlık belirtisi olabilir gadası. En kısa zamanda doktor desteği almalısın. 1 1 Yorumla AlErss +1 yıl Bende bu yüzden korkuyorum aslında heyecanlanıyor diye de düşünüyorum 🙄Teşekkürler yprum yaptığınız için 😇❤️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üşüyor olabilir yeni doğan bebeklerin vücut ısısı normal bir insan gibi olmaz o yüzden eldiven takman iyi olur. 1 1 Yorumla AlErss +1 yıl Öncelikle cevap verdiğin teşekkürler. 5aylık olacak 1 hafta sonra bu aralar çok sık yapmaya başladı o yüzden biraz tedirginleştim sadece ama iyi düşünmeye odaklıyım 😇 Yorumla
En İyi Cevaplar