Merhaba, Hamilelik göbeği nasıl gider? Doğum sonrası göbek nasıl gider?Ben 4 ay önce doğum yaptım. Boyum 1.70 ve kilom da 52 Hamilelik süresince neredeyse hiç kilo almadım ama göbeğim var biraz ne yapmalıyım? Bu durumu yaşayıp sonuç alan var mı. ya da fikri olan? Canımı çok sıkıyor bu olay 😡😡😔😔
Hiç bir şekilde gitmez, sanatçıların gittiğini görürüz çünkü cerrahi işlem. Başka yolu yok. Aynı beni tarif etmişsin, kilolu değilim, kilo almadım ama azıcık göbeği sorun ettim hep. Spor da yaptım bir ara bölgesel gider diye ama kilo gitti diye bıraktım. Zaten zayıfım derdim kilo vermek değil, göbek gitmesiydi ama sonuç yok bıraktım. Tek yol bana göre cerrahi
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hah ayy kız korkutma beni daha fazla. Bende zayıfım ha fazlada yok göbeğim ama yinede takıntı yaptı bende
Ayrıca daha yeni doğum yapmışsın sayılır. Bunu dert etmek için çok erken. Cerrahi için bile uygun değilsin çünkü tekrar doğum yapınca yine aynı olacak. Bu yüzden kabullenip onunla yaşamayı ögren başka yolu yok
Doğru bir beslenme programı oluşturulması şart öncelikle.. Sonrasında ise düzenli olarak, yürüyüş, egzersiz ihmal edilmemeli. Gerçekten sonuç alınmak isteniyorsa.
Sıkma canını en az 1 seneye vücut kendini toparlıyor birde doğum yaptıktan sonra göbeğini sarsaydin fazla kalmazdı 1 sene sonra karın hareketleri ile toparlarsin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Karın sıkılaştırıcı hareketler yapın korse takmak iyi geliyor diyor ama sezeryanlı değilseniz
Sarı kantron yağı birde ismi aklıma gelmiyor birazdan sorar size yazarım o daha etkili siz beni takip edin en geç 10 dakika sonra bitki ismi elinizde geçmiş olsun 😊
Hayırlı olsun da kilon normal sadece sıklaştır kendini Spor yap
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
teşekkür ederm 😇çok hareketliyim e bebek oluncada gayet normal tabi😇 evde kendimce spor da yapıyorum ama hiç gitmeywck gibi ya ainir oluyrum gerçi az ama gözüme fena batıyo😡