Herkes korkutuyor beni bu yuzden cok assagida diye
Doğum yaklaştığında ki kasılma nasıl olur?
Herkes korkutuyor beni bu yuzden cok assagida diye
Dönerken hissedersin bebeğin doguma hazirlanisini. Ve sancı başlar önce regli sancısı gibi sonra daha siddetli olmaya başlar. Tabi normal dogumsa. Doktorun bilgilendirmis olmasi gerek ve tahmini verdikleri zamanda genelde tutuyor.
Rabbim bir nefeste kurtarsın Insallah.
Hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına almanı Nasip etsin Rabbim inşallah.:)
Kac haftalik? Muhtemelen poposunu dayiyo ve kendini ittiriyo🙈🙈🙈 normal seyler bunlar ilkinde yasamadin ama nasil dogum yaptin? Dogum sancisiyla bu ikisini ayirt etmek cok basit de yani
Ilki kasilmalarim sancilarim baslamadan suni sanciyla oldu
Anladim simdi.. Kac haftaliksin peki? Dogum sancisi oyle kasilma seklinde olmaz zaten dogum sancin baslarsa anlarsin yani soyle tarif edeyim once belden vurur agri one karnina yayilir ardindan da gobek kismindan alt cati kemigine darbe seklinde gelir ki kasilma seklinde. Degil de darbe seklinde olur bu😊😊😊 Allah saglikla kucagina almak nasip etsin
33. Haftaligim
Ilki cok tecrubesiz oldu benim icin
Mecburi suni sanciyla dogurdum
Yani malesef oyle dogal bir surec beklenmedi
O yuzden bu ilk gibi
Tesekkur ederim insallah
Evet kendini dayiyor
Ama dirseklerini falan hissediyorum
Basiyla ya da poposuyla kendini ittirip dirsekleriyle kaziyor sanki
😂
Kiz :)
Erken dogum tehlikem var malesef 28. Haftadan beri
Hastanede vs yattim acilmam var bir cm
O yuzden hep tetikteyim
Ya anlamazsam evde gelirse diye korkuyorum
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattin :)
bence çok kötü bir keresinde bir bayanın çığlığını duydum hastahanede kadın bildiğin yırtınıyordu :D
@NazMavii şaka yaptım sadece biraz gül diye prenses doğum dedikleri bir şey var doğum yaklaştığında yarım saat 1 saat kaldığında belinize bir iğne yapıyorlar sonrasında sadece ıkın diyorlar ve hiç acı çekmiyorsunuz ama biraz maliyetli
Beyefendi kac kere dogum yaptiniz acaba
Cok tecrubelisiniz
Alin bunuda siz dogurun
Tamam Olur :) ama sinirlenmeyin sadece şakaydı yazdıklarım
prenses doğuma gelince gerçekten rahatmış hiç acısı yok çünkü bel altı uyuşturuluyor kemik tam açılınca o iş tamam
@NazMavii evet biliyorum hatta o iğne vurulurken kımıldamayacaksın çok kötü sonuçları var allah göstermesin felç felan ama şimdiden hayırlı kolay doğum versin rabbim o acıyı bilmesemde gördüm ama lütfen sende fazla kızma bana o kadar kötü biri değilim
Ayyy sorma ya boyle volkan patlamasi gibi oluyor...
Cevap
5Cevap
Aynisini bende yasadim sanki tirnak patiriyor gibi. Ama cok sükür birsey yoktu cocuk hareketliydi ve tirnaklari uzundu dogudugunda. Belkide seninkide seni tirnakliyor. Dogum sancisini anlarsin dediler hep bana ama benim sancilarim erken basladi dogumdan 3 hafta önce sancim oldu. Her 5 dk sanci olmaya basliyinca hastaneye gittim.
Daha önce doğum yaptıysan bunu bilmen gerekir. Doğum sancısı düzenli aralıklarla gelen şiddetli sancıdır ve bu aralıklar gittikçe kısalır. Sen sancıları takip et düzenli geliyorsa Büyük ihtimalle doğum sancısıdır
Kasılma otururken seni nefessiz bırakacak, ayağa kalkma isteği hissettirecek derecede rahatsız edicidir. Kasılma aralıklarını not al, düzenli olursa doktora gidebilirsin
Bebişe önlem amaçlı doktoruna görünmeni tavsiye ederim. O sana neyin ne oldugu konusunda en iyi yardimi yapar, burdaki yorumlar stres yapmana sebep olabilir kaldi ki bu da bebegi olumsuz etkiler
Ay benim son haftalarda belim çok ağrıyordu ölüyordum ağrıdan ayaklarım çok şişmişti arada kasık ağrımda oluyordu
Belden kasıklara doğru olur belli düzenli aralıklarla gelir
Kasılmalar baslayinca karnin yani rahmin taş gibi sertleşir ve beline sirtina baski hissi olur
Normal bebek hareketleri içerde rahat olduğu yere dönmeye çalışıyor
Bilmem hiç doğurmadım
Ha ha ha cok komik
5 dk da bir sanci geliyorsa.. diyorlar
Hareketli olabilir kız ayool
Hiç yaşamadım.
kacinci ayindasin
8aylik
sonlara yaklastigin icin normal degil mi
Iste kasilma mi onu anlayamiyorun
Zor olur
kaç aylık