Liseden mezun olanı 8 yıl oldu bu yılla. Bakıyorum da eğitim ben mezun olmadan önce bir tık daha kaliteli imiş şimdi eğitimin ''E'' sinden söz edilemez oldu. Kaç tane bakan değiştirdiler dikiş tutmadı bu bakandan umutlu idim aslında olmadı. Bence ek takviye kitapları ve videoları izletmek lazım tek başına yeterli değil eba tv
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yapılan, uzaktan eğitim değil uzaktan öğretimdir. Böyle ruhsuz bir şeyler... karşındaki kımıl kımıl çocuklar hipnotize olmuş gibi ekrana bakıp sıralı bağımlı cümlenin ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Her ders 20, bilemedin 25 dakika olmalı. 40 dakika sürekli konuşmanın ama doğru düzgün iletişim kuramamanın mantığı yok. Ders saati sayısı artırılıp süre uzatılabilir. Online kitaplardan yararlanmak süreyi verimli kullanmayı sağlıyor ve işlevselliği artırıyor.
Bizi çok kötü dönem bekliyor. Özel okullardaki sistemi beğendim fena değil her sabah konferans yapılıyor cıktı alıyoruz hafta sonu ev ödevler olarak, 5 saat online dersleri. Hocamız her gün arıyor. Büyük oğlum Anadolu Lisede okuyor arayan soran sorgulayan yok. Eba da zaten 1 saat sürüyor. Ben büyük oğlumla matematik ve ıngilizce çalışıyorum. Arada tarih. Bu kadar. Ben öğretmen degilim ki her branşı vereyim.
Berbat. Uzaktan eğitim görmek istesek zaten açıköğretimde okurduk değil mi? Ha bir mecburiyet var eyvallah ama daha mantıklı şeyler yapılabilirdi. Daha yapılan sitelere giremedik, sürekli çöküyor.
Çok yetersiz malesef ama malesef hiç yokyan iyidir. Ben ayrıca YouTube den bölümleri, konuları, testleri indiriyorum. Eyitimhane gibi siteler den de yardım alıyorum
endustri 5.0 da buyuk ihtimal fiziki okullar gidecek onun yerine interaktif siber eğitim gelecek ki bence daha doğru bir adım hem eğitim maliyetleri düşecek hem de daha verimli olacak...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Eğer bundan şüphe ediyorsan buraya gireceğinize İnterneti açın test kitaplarını, ders kitaplarına bakın. Siz de dersleri ile ilgilenin. Çocukların dersleri mi daha önemli yoksa sağlığı mı?