Her yeni anne yaşadı bunu kimse istisna değil kimse mükemmel anne değil olmak zorunda da değil! Biz anneyim ve bir şekilde bebeğimizin her ihtiyacını anlarız biliriz ve karşılarız. Bazen kızacaksın biliyorum üzüleceksin nasıl bir anneyim diye kendini sorgulayacaksın. Kızım 9 yaşında ve ben hala bazı anlarda bunu düşünüyorum. Her şey saha iyiye gidecek merak etme😊 o his zamanla giderek azalacak. Ağlamak istersen ağla arkadaşlarınla konuş içini dök ama bebeğinin yanında sağlam dur. O seni ne olursa olsun koşulsuz sevecek sen de onu. Bunu asla unutma🥰. Sen kendi bebeğin için mükemmelsin.
Çocuklar için herşeyin mükemmeli olsun diye düşündüğümüz için zaman zaman eksiklik hissetmek normal. Mümkünse size yardım edecek birilerine ulaşın. Bir süre destek alın.
Yeni anne olan her kadın hissettiklerini hissediyor, sebebi öncelikle hormonlar, sonra annelik :) Annelik bir iki günle sınırlı değil, bir ömür süren bir iş. Sana bu endişeler bitecek demek isterdim ama hiç bitmeyecek, sadece alışacaksın, uyum sağlayacaksın.
Evet malesef bizimkide oyleydi. Artik gunduz neysede geceleri piskolojimiz bozuldu. Bana yazabilirsin dilersen acikprofil sana bir kac link atayim muzik uyumasi icin
Tamam o zaman o biraz daha elini koyacak taşın altına sendeki yıpranmaya görmeyi denesin biraz. Annelik görev değildir. En az babada anne kadar olmalı yedek ebeveynlik dönemi degil malesef. Sen en iyi anlayan olursun her zaman sadece seni biraz dinlendirse yeterli olucaktir.
olumsuz olma gazı vardır ondan sırıtnı sıvazla göğsündeuyut sakinleşir senden başka kimse onumutlu edemez senin vucut sıcklığın onu rahtlatır Sağlıklı analı babalı olsun