AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Güzel sonlanmış hayret aghshd
Okurken bile sana öfkelendim terbiyesiz kadin
O niye
eliffdn hakaretini okurken de ben sana öfkelendim. Ne yapti ki terbiyesiz oluyor?
Ne olsa büyüğün senin
Aman aman aman kaynana
Dişleri gedik kaynana
Bizim ki daha kötü boşver kafana takma
Şirret gelin , annem babanneme böyle davransa saygılı ol derim...
İyyy iy boş ver kaynanayi
Belkide çocuğun ağlamasına dayanamıyor.
Evet fobilerin sorunu
Çok tatlısınız içim ısındı ❤️
Onun kafasida öyle calisiyordur
Allah bagislasin tanışmak isterim seninle
Beğendin takip et bari
Ev yakın mı
Evet
Uzağa gidin
Yanlış sın Canm biraz düşün bence
Sonunun tatlıya bağlanmasına sevindim🤗
Kendisi eğitmek istiyor olabilir
Haklı olan sensin
Evine kabul etme
Çok haksizsin sen çokta saygısız
Neden
Bu kadar büyük bir tepki vermeseydin keşke eşinin yerinde olmak istemezdim
Çocukların şefkate de ihtiyacı var neden kukla gibi yetistiriyorsun ki simarmayan çocuk olurmu katlabamadiginiz için böyle yapıyorsunuz çocuğun psikolojisini de bozuyosunuz saçma sapan. Taktiklerle eskiden bir evde 10 çocuk vardı kimin dedesi büyükleri böyle yapmış eski insanlar ne kadar olgun ve güçlüler hayat karşı şimdi bir baksana
1 yıldır uyarıyorum güzelce en sonunda patladım çünkü bundan anlıyor. Onun yüzünden sütüm kesilmişti sonra uyku eğitiminde yine kavga tartışma yasadık sürekli karışıyor ve eşim beni destekliyor çünkü annem çocuğu aşırı etkiliyor sürekli uyarıyoruz eşimde bende anlamıyor. Eşime gidip söylemiş oda bir süre gelme çocuğu etkiliyorsun başka bu durumdan eşim şikayetci zaten
Bence senin sorunun çocuğu kucağına alması değil onu size gelmesi olabilir mi?
Tamam eşin kizsin isterse kovsun sen yapma o senin annen olsa eşin aynı senin davrandigin gibi davransa ne dersin?
Hayır istediği zaman gelebilir aksine ben zaten gel sıkılıyorsan diyorum. Bende evde genelde tekim iyi oluyor ama çocuğumu yetiştirmemde aşırı karışması işte bu sinirlendiriyor
Sen kendi annene kizabilirsin ama eşin kızsa zoruna gider
Onunda torunu bunu degistiremezsin insanlar torunlarını çocuklarından çok seviyor
Bak anlamıyorsan benim kızım hiperaktif bir çocuk ve zekasıda yüksek bir çocuk bizde bu sebepten pedagog eşliğinde ilgileniyoruz ve doğduğundan beri 6aydır çok rahatız çocukta keyifli bu şekilde güzel vakit geçiriyor konuşuyor bize kendini anlatıyor uykusu düzenli sevecen oldu yani kötülük yapmıyoruz iyiliğine yararına yönelik uğraşıyoruz. Kayınvalidemin tek sorunu ağlamasına katlanamaması biz diyoruz ki ağlasın usanıp düzgünce konuşarak anlatmaya çalışacak ama o buna fırsat vermiyor. Normalde eski insanlar söyler bunu bırakın ağlasın çok pışpışlamayın diye bizde tam tersi.
Bak işte bunu yazıda söylediğin zaman tam kendini ifade edemedigin için yanlış anladık kusura bakma Allah yardımcın olsun ama. yinede sen güzel davran 😊😊
Ben anneme 2 defa uyarıda bunuldum vr asls tekrarlamadı ve asla karışmaz aksine güvenerek işim varsa emanet edebiliyorum çünkü direk beni arıyor bunu demeye çalışıyor ne yapmalıyım diye ama kayınvalide de bu yok baktım ben şöyle yaptık böyle yaptık ee yemek yedi mi yok yemedi istemedi diyo çünkü çocuğun yemek programı bile uyku saatide belirli uyku saatinde yemek verirsen tabi ki yemez uyku ister düzen kalmıyor anlatamıyorum anne baba olunca anlarsın
Bekar oldugumu nerden anladın 😊😊
Ben sana yanlissin demiyorum ama bazen öyle birşey olur ki ne kadar doğru olsanda yanlış olursun bırak eşin halletsin bunu
Tabi ki sen haklısın
Çek çizgini abla 😐
Sen hatalısın
sen hatalısın
Neden peki
Anlayışlı olmalı
sorunu çözdüğüne göre şimdi sıra eşinde
Ayrı eve geç