AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Disiplinli olmasından
Belki
Tipinden anlaşılmaz heralde
Çok zekisin
bence anlasılmaz
O zaman kendinizi belli edin
olunca, yaşanarak öğreniliyor böyle şeyler.
Ya kötü baba çıkarsa ben ilerdeki çocuğum sevgisiz büyümesin istiyorm anlamıyor musunuz?
@GünahTanrısı senden mükemmel baba olur
Anlayamassınız
O zaman hiç doğurmiyaym yazık olmasın o bebeğe
Senin bileceğin iş 😏
Baba olduktan sonra yani işini şansa bırakıcan
Ohohooooo. Ya ilgisiz olursa benim çocuğum sevgisiz mi büyüsün?
Napayım ossurayımmı napayım 🤣🤣
Komik değil! Cidden değil!!
Öff tamam be illa yazdırıcan şunları bana
Yazma sen bir şey sus kapa çeneni
Çocuk en az evliliğin bir yıl sonra sın da yapılması gerek sen daha birşeyi oturmadan o çocugu cehenneme atmak istemezsin zaten o adam da o süre zarfın da seni seviyorsa sizin dünyaya getireceğiniz canlıyı da sevecektir senin dışarıdan takip etmen gereken şey insanlara çocuklara nasıl davrandığı evlenince bir köpek alın kedi değil bak köpek köpekle iyi anlaşan adam çocukla da iyi anlaşır hatta o köpek o çocuk doğar sa sizden daha iyi bakar köpeğin önemini şu an anlamış olman lazım köpek şart ya zaten insanoğlu sever be hele kendi çocugu tamam ara da ses den falan rahatsız olabilir de bana sonuçta
Kızma ya hemen
Bu adamın resmi ne alaka at hirsizi
KS koydu
Hmm anladın mı peki
Anlasam niye sorayım mal mısın
Eger sen bunu anla bende saçlarımı kestiricem
O zaman iş şansa kalıyor iyi o zaman çocuğuna çok düşmüş. Küçük çocuğu olan bir adamla evlenirim o çocuğa annelik yaparım üvey annelikte yapaeim ben hem çocuk sevgiden mahrum kalmamış olur
Bence seni ne bir çocuk ne de bir koca çeker :)
Neden böyle diyorsunuz üzüyorsunuz beni?
Ama sen iyi misin dedin bana ben üzülmedim :) neyse tamam sen iyi bir anne iyi bir eş olursun :)
Kıvırma lafı hemen kalbimi kırdın Bir kere
Ay ben o kırılan kalbini yerim yer :)
Hayır yeme hıh :(((( 💔 çit diye kırıldı minnoş kalbim
Nasıl anne olacan sen yav hemen kırılıyo kalbin
Kirmasaydin
Kırmışmıyım söyle benim yapabilecegim bir şey var mı
Ne alaka hemen hemen her erkek sever çocuklarıni
Yanılıyorsun! Hem de baya yanılıyorsun!
Anlayamaz
Eee o zaman iş şansa mi kalıyor benim iledeki çocuklarım sevgisiz büyümemeli
Binlerce kadin yillarca ciktigi erkekle evleniyor peki bekledigi gordugu sevgiyi mi buluyor ya da ayni adam mi kaliyor? Bir de bunu dusun sen bu iyi baba olmaz dersin bir bakarsin senden daha iyi bakiyor oynuyor
İşte o yüzden korkuyorum ya tam tersi olursa iyi baba olacağını düşündüğüm birisi çok kötü olursa
Diyorum sana anlayamazsin hayatta kriter yok istee
Anlayamam
Ben de anlayamam ama yanılıp da çocuğumu baba sevgisinden mahrum bırakmak istemiyorum
Hal hareketlerinden
Çok mantıklı hiç düşünmemiştim
Merhametinden
Numaraysa?
Yani onu bilemiyorum ben değilim mesela merhametli
Hwmm peki
Karakteri belli eder
Yoo etmez
Baba oldugu zaman
Bu kadar saçma cevap olamaz ya! Ya ilgisiz olursa benim çocuğum sevgiden mahrum mu büyüsün
Neden sacma cevapmış kotu babalar yok mu hayatta. Cocugun annesi kotu oldugunu bilerek mi evleniyor adamla. Zamanla taniyorsun bir insani aylarca beraber kaliyorsun yeni yeni seylere tanık oluyorsun. Oyle pat diye bu insan iyi baba olur ya da kotu baba olur diyemezsin.
Doğru diyorsun ama ben çocuğum sevgi dolu bir ailede büyüsn istiyorum anlamıyor musun
Ya zaten insan kendini belli eder. Vicdan yoksa iyi baba da olmaz mesela, karakter yoksa iyi baba da olmaz. Kotu aliskanliklari varsa iyi baba da olmaz mesela. Buna iliskiniz devam. ederken evlilik olmadan once sen karar vereceksin
Evet evet zaten kötü alışkanlıkları varsa baştan belli eder o kendini
Çocukları seviyorsa
Nasıl bir sevgi
Zaman gösterir onu
Saçma bir cevap
Niye saçma olsun ki iyinin de kötünün de ortaya çıkması için zamana ihtiyaç var bu çok açık değilmi? Yaşamadan görmeden adamın yüzüne bakarak mı anlayacaksın onun nasıl bir baba olacağını? Elbette tahminde bulunursun ya da fikir sahibi olabilirsin ama zamanla yaşayarak öğrenirsin. Ha yine de saçma diyorsan da canın sağolsun
Çocuğu olduğunda
Mal mısın sen o şans eseri oluyor ya iyi bir baba olmazsa benim çocuğum sevgisiz ya da babasız mi büyüsn anlamak istiyorum çünkü kötü babaya sahip olmamalı gelecekteki çocuklarım eğer böyle düşünmesem aman çocuğu olunca görürüm ztan derdim hiç mi kafan çalışmıyor
1-öncelikle nasıl konuştuğuna dikkat et şu üslubunu değiştir
2-bi anne çocuğunun olacağını öğrendiği anda anne olur baba ise de çocuğu doğduğu anda baba olur
öyle LAFTA BABA DEĞİL!!!
Bu benim görüşüm soru sormuşsun görüş yazmışsın demek sana adam gibi adam gelmemiş
B. k gibi görüş o zaman g. Zekali
Senden de adam akıllı anne olmayacağı belli iste ve su kellimelerine dikkat et
Senin gibi anda. valla neden düzgün konuşayim ki merak etme ben kendimi iyi biliyorum senn önce soruyu düzgün anla ona göre cevap ver ama. nerdeee
Bende kendimi biliyorum saygı çevresinde konuşmak zorundasın sorunu okudum anladım yazık görüş uzatma bir baba çocuğu olduğunda anlar baba olduğunu ama senin gibi böyle evliliği oyun sananlar anlamazlar iste evliliği toz pembe görenler anlamaz
Nerde inadına anlamayan var beni buluyor ya
Tamam hadi uzatmasanin mantigi yok iyi geceler