Nolur biriniz yardım etsin 5 aylık bebeğinin ayaklarında uyuz var ayakları çürümeküzere o derecede kötü yardım edin?

Nasıl başlasam bilemiyorum çok çaresizim nolursunuz yardım edin feryad ediyorum artık gitmediğimiz doktor kalmadı metrinnnn Mertrin metrin başka çaresi yok kullandık işe yaramadı kaç kez tedavi aldık yok. Daha da kötü oldu bebeğimin ayakları su gibi iltihaplı akıyorlar nolur bana bir çare ne yapabiliriz başına gelen oldu mu nolur yardım edin bu nasıl bir uyuzmuş bebeğim ayaklarını kaşımaktan ememiyor gece uyuyamıyor doktorların hepsi sözleşmiş gibi başka tedavi yok diyor ama bebeğimin sadece ayaklarında var çok kötü yara oldu geçmiyor bu işlet lütfen rica ediyorum bir bilen varsa yardım etsin çevrenize sorun herkese sorun bir çare yardım uyuz hakkında önerilen temizlikleri hep denedim denemeyi de devam ediyorum temizlik 90 derecede yıkama hepsi ama kurtaramadım bir türlü bir umut sizlerden medet umuyorum ve yorumlarınızı bekliyorum
Nolur biriniz yardım etsin 5 aylık bebeğinin ayaklarında uyuz var ayakları çürümeküzere o derecede kötü yardım edin?