Evliliğin ilk aylarında borçlar, düğün stresi, iş yoğunluğu, ev taşıma.. derken çiftler genellikle çocuk konusunu erteliyor.Siz böyle bir durumdayken ve eşiniz bu süreçte çocuk istemediğini açıkca dile getirmişken hamile olduğunuzu öğrenseniz ne yapardınız? Hamile olduğunuzu ilk kime söylerdiniz?
Daha yeni evlisin ve hiç planlamadığın bir an da hamile olduğunu öğrendin, ne yaparsın?
Hamile olursam öyle olurum zaten kazayla olur, bilerek çocuk yapacağımı zannetmiyorum ne yaparım durumu ise yapacak birşey yok madem bir halt yedik artık bizimle olur o ponçik şey yalnız burda eşime acıyorum çünku çok çilemi çekecek 😅😅
İlk şoku atlattıktan sonra havalara uçardım herhalde, sonra eşime söylerdim. Tek başıma yapmadığıma göre bal gibi isteyecek. Olmuş bir kere seve seve kabul edeceğiz.🤷♀️
Günümüzde mevcut olan hiç-bir aile planlaması yöntemi %100 koruyucu değil. Bir çok çift doğru şekilde bir korunma yöntemi kullansa da gebelik gerçekleşebilir.
Öğrendiğimde çok mutlu olurum endiselenirim biraz eşimin ne tepkide olucagını ama soylerim yapıcak bır sey yok..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aldırırim diyenler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Yıllarca bebek isteyip de bebek sahibi olamayan binlerce insan var.😡 Sonrasında istediğiniz zaman bebek sahibi olacağınız ne malum?
En İyi Cevaplar