Allah kimseye bu durumu yaşatmasın çok zor bir karar. Birgün doktor size çıkıp riskli bir gebelik olduğunu kurtarılacak ya anne ya bebek olacağını söylüyor siz hangisini seçersiniz? 

ben eşimi seçerim. bekara karı boşamak kolay derler ama yine de eşim diyorum. umarım Allah beni bu cevap yüzünden gelecekte beni sınamaz.
Merhaba,
İkisi olur ise daha iyi olur aksi halde eşimi kurtarmak isterim! Yine bebek yaparız ama aşkımı yeniden yapamam!
Hiçbir bebek annesiz büyümesin o yüzden anne. Ama hiçbir anne de evlat acısı yaşamasın ooff cok tuhaf bir soru ya🥺
İkisi de çok zor
cooook :/ kac kadın kendinden gecip bebeğinin iyi olmasını yaşamasını ister ama bu da kötü ya
Allah kimseye yaşatmasın ya hem anne hem baba için büyük travma
Amiiiiin
Anne kesinlikle, bebeği kurtarsalar ne olacak? Onun büyüme sürecinde yanında olması gereken kişi anne zaten.
Cevap
21Cevap
Annenin kurtarılmasından yanayım. Annenin arkasında bıraktığı bir çok şey var oysaki henüz dünyaya gelmemiş bir bebeğin gidişi annenin gidişi kadar üzmez diye düşünüyorum. Allah kimseye böyle bir acıyı yaşamasın inşallah.
Çok zor bir karar ama kesinlikle anne olmalı anne olmadan o bebek nasıl büyüyecek..
İkiside yaşasın
İlla biri yaşıyacaksa
Anne diyorum
Çünkü çocuk bir daha yapılabilir
anne tabıkı ane olmadan bebek olmaz .. bebek herzaman olur
Ben eşimi seçerdim
Evlat edinme yoluyla da anne baba olunabilir sonuçta
Oyle kolay degil ya anne olmzsa zaten o cocuk nasil buyuyecek ben kararsiz kaldim giden can sonucta
Bebek. ben vazgecerim kendimden o yaşasın.
Anne kesinlikle..
anne olmalı.
Bir bebek annesiz yapamaz
İkisi de..
Ama tek bir seçenek var
Ben ikisine de kıyamam ya.. başka cevap veremem..
Anne tabiki anne oldumu bida yaparsin
annen omadan bebek büyümesi sağlıklı olmas zor
Allah seçtirmek zorunda bırakmasın
Anasiz cocuk nasil yasar ki zaten sacma
Kadın kurtarılmalı çocuk yapılır tekrar
Anne
Elbette anne
Annedir
Anne tabiki
Anme kurtarılmalı.
Anne*
Anne tabiiki