Biliyorum birçok bebek şampuan markasında cilde zarar verebilecek maddelere artık yer verilmiyor. Fakat size göre paraben ve sülfat içermeyen şampuan markaları arasından en iyisi, en güvendiğiniz olanı hangisi?

Biliyorum birçok bebek şampuan markasında cilde zarar verebilecek maddelere artık yer verilmiyor. Fakat size göre paraben ve sülfat içermeyen şampuan markaları arasından en iyisi, en güvendiğiniz olanı hangisi?

Şampuan ve diğer akla gelen tüm kişisel bakım ürünleri içerisinde paraben ve sülfatın olmamasına dikkat etmemiz gerekiyor. Çünkü bu maddeler ciltle temas ettiğinde zarar verici sonuçlar doğurabiliyor. Saç derisi gibi oldukça hassas bir yüzeyin bu maddelerle temas edilmemesi gerekiyor.

Çünkü Johnson's Baby şampuanlar paraben ve sülfat içermemekle beraber antialerjiktir. İçerisinde köpürmeyi sağlayan ama son derece zararlı olan SLS/SLES de içermez. Yeni doğandan itibaren bebeklerinize, çocuklarınıza ve kendinize gönül rahatlığıyla Johnson's Baby şampuan kullanabilirsiniz ;)
Ben hiçbirine güvenmiyorum. Ama mecburen kullanıyoruz çocuklar için.
Cevap
2Cevap
Johnson's Baby bebek şampuanı paraben, boya, sülfat, sls ve sles gibi bebeğe zarar verecek seyler içermez. #iyiliğiseç
Paralent içerneyen sabun kullanıyorum Bn 3 TL tanesi suruyom hemde dökülmez hiç
johnson baby tüm düyada kabul edilmiş bebek şampuanı.. dalin malin beş para etmez, son zamanlarda iyice berbat oldu
Memnun musun oldukça
Dalin kesinlikle🐥
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar