Pantene'in içinde bir sürü kimyasal var kimyasal içermeyen en iyi şampuan markaları neler? söyleyin çıldırmak üzereyim ..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pantene'in içinde bir sürü kimyasal var kimyasal içermeyen en iyi şampuan markaları neler? söyleyin çıldırmak üzereyim ..

Saçlarımızın sağlığını korumak, yıpranmaları önlemek hepimizin ortak isteğidir. Bunun için de saç tipimize uygun bakım ürünleri seçmeye çalışıyoruz. Fakat bir yerde yetersiz kalıyorlar ve içerisindeki kimyasallardan saçlarımız daha çok zarar görebiliyor. Bunun önüne geçmek için kimyasalsız şampuan çeşitlerine yönelebiliriz.

Dermatolojik olarak test edilmiş, kimyasal olmayan şampuan markaları arasındadır. Paraben, mineral, hayvansal yağlar, insan ve çevre sağlığına zararlı sentetik bileşenler içermiyor. İçeriğindeki doğal zeytinyağı sayesinde saçları nemlendiriyor ve sağlıklı kalmasını sağlıyor.

Bee Beauty organik sertifikalı şampuanının sarımsak özü seçeneği de bulunuyor. Dilerseniz onu da tercih edebilirsiniz. Kimyasal içermiyor, içeriğindeki ısırgan otu sayesinde saçları tüm zorluklara meydan okuyacak kadar güçlü hale getiriyor.

Doğal bitkiler içeren farklı çeşitleri de bulunuyor. İçeriğindeki Aloe Vera sayesinde saçların nem oranını dengede tutuyor, saçları besliyor. Aynı zamanda içeriğinde salatalık özü, avokado yağı, yeşil çay özü gibi doğal içerikler bulunuyor.

Renklendirici, parafin ve paraben içermiyor, aynı zamanda boyalı saçların kullanımına da uygundur. İçeriğindeki Hindistan Cevizi sütü sayesinde saçlara nem kazandırır, sağlıklı bir şekilde uzamasına destek olur.

Sarımsaklı şampuan kullanımı son günlerde çok yaygın hale geldi. Çünkü her derdin devası sarımsak saçlarımızı korumak için de elinden geleni ardına koymuyor :) Otacı Naturway Sarımsaklı Şampuan tüm saç tiplerinin kullanımına uygun, kimyasal içermeyen şampuanlar arasındadır. Boyar madde ve paraben içermiyor, saç dökülmesinin önüne geçiyor ve saçları güçlendiriyor.
link kısacası zeytinyağından şampuanlar sabunlar cilt bakım ürünleri her şeyi kullanabilirsin saçı harika yapıyor . özellikle dalan'ın ürünlerisüper :) kremi şampuanı her şeyi var.
zeytinyağlı sabun da bile kimyasal varken kimyasalsız şampuan bulmak imkansız.
zeytinyağlı sabun saçımı mahfederse :((
Sebamed'in ürünleri temiz içerikli. Ben çok memnunum.
Şampuan kimyasal bir karışımdır. Bulamazsın :D
Dalin en zararsızıdır.. ama o da kokusundan dolayı sosyal çevren tarafından "bebekmisin ulan sen" tepkisi almanı sağlayabilir :D
Dalinde sls var, bu madde hemen hemen her şampuanda var.
Aktarda satılan şampuanlar kimyasal içermiyor. Mesela Sarımsak şampuanı, ısırgan şampuanı gibi şampuanları tercih edebilirsin.
Cevap
19Cevap
Saç bakımına çok önem veriyorum, saçlarımı korumak ve bakımlı olmasını sağlamak için tercihim hep temiz içerikli saç bakım ürünlerinden yana oluyor. Yeni temiz içerikli şampuan keşfim ise Maruderm oldu. Sülfatsız ve vegan içerikli formülleriyle saç bakım rutinimin yeni bebekleri oldu! 🎀
Ben Siveno 7li fitoterapi kullanıyorum uzun zamandır. Aşırı saç dökülme problemim vardı ve saçlarımın üstü açılmıştı, erkek tipi dökülmeden. 3 aydır saçımda inanılmaz değişim oldu. Başta zorlandım %100 doğal olduğu için biraz kurutur gibi oldu ama krem sürünce uçlarına hemen açılıyor yine de. Yıllardır yaşadığım dökülmem de çok azaldı, hem de yeni saçlar çıkmaya başladı. Saçım kendine geldi yıllardır yanlış şeyler kullanmışım.
Zeytinyağlı sabun..
Kımyasal ıcermeyen şampuan yoktur.
zeytinyağluı sabunun içeriği nedir acaba ? yararı olacak mı saçımaa off :(((
Bebe şampuanlarının haricinde bütün yetişkin şampuanlarında kimyasal var!
Urban care de saçı yıpratan zararlı kimyasallar yoktu ama ne kadar doğal bilmiyorum
Bebek şampuanları olabilir, bir de Dermokil'i denedim güzeldi.
bebe sampuanı al kullan onlarda hıle yapamıyorlar cunku hemde daha kalıtelı ıyıler
Ben bebe şampuanları kullanıyorum^^
içinde doğal gübre varmış şampuanın biliyomuydun ^^
şampuanların altına bak eğer yeşilse kimyasal değildir
Mutluluk hacışakir de 😎
Rise And Shine At Kuyruğu Özlü Şampuan
aktara git bulursun orda
Down And Under Nude Serisi... %98 doğal içerik...
eyüp sabri tunceri öneririm
Öyle bisey yok malesef
dalin var mesela ::)))
hakıkı arap sabunu kullan bu kadar titizsen
Doğal sabunları kullan.
zeytinyalı sabun kimyasal içeriyor mu:((((
hayır içermez defne sabunuda kullanabilirsin ben kokusunu daha cok seviyorum
Tursil
yok kanka
Bebek şampuanları, en guzeli
Sebamed
kımyasal olmyan sampo yok hacışakir sabuna devam