Anne, baba ve çocukların hatta şöyle söyleyeyim, tüm aile bireyleri için saçların kolay taranmasını sağlayan en iyi saç spreyi hangisi? Saçları kolayca taramak için saç spreyi önerisi olan var mı?saç taramak
Tüm ailedeki saçların kolay taranması için en iyi saç spreyi hangisi?
Kıvır kıvır saçlarım var ve baş etmesi cidden zor saçlara sahibim. Ee benim saçlarım kıvırcık ve taranması zor da evdekilerin degil mi? Onlarında benden aşağı kalır yanları yok. Özellikle ben ve kız kardeşlerim çok zorlanıyoruz. Ama baş edebiliyoruz. Nasıl mı? Tabiki Johnson's Babykolaytarama spreyi ile. Yetişkinim ama bebek ve çocuklar için üretilen bu ürünü çok severek kullanıyorum. Evdekilere de ben kullandırttım 😁.
Çeşit çeşit mübarek
Öve öve bitiremediğim bu ürünü biraz tanıyalım mı?
🌟 Alkol, paraben içermiyor. 🌟Sls/sles içermiyor. 🌟 Boya içermiyor. 🌟Saçı yıpratmaz. 🌟Saçın kolay taranmasını sağlamanın yanında saçı yumuş yumuş yapıyor. 🌟Saçlar misler gibi kokuyor. Ve koku kalıcı. 🌟 Saçın yağlanmasına sebep olmaz. 🌟Islak bir görünüm bırakmaz. Saçın doğal yapısını bozmaz.
En çok bunu seviyorum
Nasıl kullanılır?
☄Valla bu soruyla çok karşılaştığım için yazayım dedim. ☄ Saçın yoğunluğuna göre fıs fıs fıs saçımıza sıkıyoruz ve seri bir şekilde tarıyoruz. ☄İşte bu kadar. ...
...
Yani Johnson's Baby kolay tarama spreyini kesinlikle öneriyorum. Ben de öneri üzerine kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Deneyimlerinizi ileriki zamanlarda benimle paylaşın lütfen. Merak ederim ben.
Çocukların saçları karıştığı zaman canı yanmasın diye kırk takla atıyoruz. İstiyoruz ki tarak saçlardan kayıp gitsin ama öyle olmuyor işte. Hem kendimiz için hem de çocuğumuz için saçları yumuşatan, kolay taranmasını sağlayan saç spreyi kullanmaya ihtiyaç duyuyoruz, ben de sizdenim :)
Saçlarınızın kolay taranması için saç spreyi önerim:
Johnson's Baby Işıldayan Parlaklık Saç Spreyi
saç spreyi
Johnson's Baby saç spreyini ben de çocuğumla beraber kullanabiliyorum. Kokusu çok güzel bir kere. Saça sıktığınız zaman saçı ıslak ıslak yapmıyor, tararken hemen kuruyor ve böylece saçları kolayca tarayıp istediğiniz şekli verebiliyorsunuz. Ayrıca saçları ışıl ışıl parlatıyor, argan yağı ile de saçlara bakım yapıyor, daha ne olsun.
Çocuklarda dahilse ve taramak dışında ekstra bir özellik beklenmiyorsa Dalin'in kolay tarama spreyi var kullanabilirsiniz. Ama büyükler için duş sonrası kremi tavsiye ederim, spreyler biraz kurutuyor gibime geldi.☺️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İlk kriter kısa olması. İkinci kriter kıvırcık olmaması. Zaten böyleyse kolay taranır 😅. Benimki hem uzun hem kıvırcık. Yumuşatıcı bakım kremi yapıyom, fön suyu yapıyorum hala çok zor oluyo. Ve saçımın yarısı tarakta kalıyo.
En İyi Cevaplar