Saçlarım son haftalarda bi basık duruyor anlamadım kesimle ilgilidir diye düşünüyordum ama yeni kestirmeme rağmen istediğim hacmi yakalayamadım. Şampuan olarak ne kullanmalıyım sizce?
Saça Hacim Veren En İyi Şampuan Hangisidir? Öneriniz Var mı?
Değişen havaları düşününce saçlarınızdaki kötü değişime pek şaşırmadım açıkçası. Ancak saçlarınızın tüm değişimlere hazır olması için bir an önce muhtemelen saçlarınıza iyi gelmeyen ürünleri kullanmayı bırakıp çok daha etkili ürünlere geçmenizi önereceğim.🤩 Eğer "Saçım nasıl hacim kazanır?" diye merak ediyorsanız aşağıda sizi bekliyorum.🎉
Saç Nasıl Hacim Kazanır?
Saç Nasıl Hacim Kazanır?
Saçlarınızın daha hacimli gözükmesi için yapmanız gereken ilk şey "hacim" vadeden ürünler kullanmak olmalı ama tabii ki her hacim vaadinde bulunan ürün de işe yarıyor diye bir şey düşünemeyiz. Bu yüzden bugün size kendi kullandığım ve bu zamana kadar denediğim saça hacim veren şampuanlar arasında en beğendiğim ürünü önereceğim. Hazırsanız başlıyorum anlatmaya.😍
Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Serisi ile Tanışın!
Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Serisi
Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Serisi, bu zamana kadar saçlarıma gerçekten hayalimdeki hacmi ve gücü kazandıran tek seri oldu. İnce telli saçlara sahip olduğum için saçlarım hem yağlanmış hem de çok basık duruyordur. Ama Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Serisi'ni denemeye başladığım birkaç kullanımda bile gerçekten farkı görebildim.
Ben anlattığım etkiyi tüm seriyi kullanırken gözlemlediğim için size de seri olarak kullanmanızı öneriyorum. O yüzden şimdi kısaca serideki ürünlerden bahsetmek istiyorum.😍
1- Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Şampuan & Bakım Kremi
Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Şampuan & Bakım Kremi
Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Şampuan & Bakım Kremi, formülündeki nar çekirdeği yağı ve C vitamini sayesinde saçlarınıza etkisi gün boyu sürecek bir dolgunluk kazandıracak.❤️
2- Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Süper Saç Kremi
Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Süper Saç Kremi
Duşta ıslak saçlarınıza şampuandan sonra uygulayabileceğiniz Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Süper Saç Kremi, 48 saat kalıcı kokusuyla saçlarınızda baharın tüm esintisini hissettirecek.❤️
3- Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Saç Bakım Yağı
Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Saç Bakım Yağı
Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Saç Bakım Yağı, ister kuru saçlarınıza isterseniz de duş sonrası nemli saçlarınıza uygulayabileceğiniz, yağlı bir his bırakmayan müthiş bir saç bakım yağı.❤️
4- Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Süper Saç Bakım Maskesi
Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Süper Saç Bakım Maskesi
Elidor By Elvin Levinler Gün Boyu Hacimli Saçlar Süper Saç Bakım Maskesi, duştan önce saçlarınıza uygulayabileceğiniz hem pratik hem de oldukça etkili bir saç maskesi. Eğer kendi maskenizi yapmaya üşenen biriyseniz bence kullanabileceğiniz en güzel maske kesinlikle budur.❤️