Anne ve babanın, çocuklarının yanında birbirini dudaktan öpmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu konuya bizzat evliler çocuk sahibi kimseler yazarsa fikir beyan ederlerse gayet iyi olur. Öncelikle ben kendi ailemden bahsedeyim. Benim annem de babam da genç evlenmişler. 1 sene çocuksuz kalmışlar sonra ben, 1-2 sene sonra da erkek kardeşim doğmuş. Annem evlendiğinde 18 babam 23 yaşındaymış. Ben 25 yaşındayım erkek kardeşim 23 yaşında annem hala babamı dudağından öper. Küçükken de öperlerdi. Ben bunu yadırgamıyorum. Kardeşim de yadırgamaz. Bu gayet normal bir şey. Öpüşmek derken öyle çok aşırı bir şeyler sanmayın. Babam eve gelir hoş geldin hayatın der öper. İşe gider öper. Canı sıkılır içinden gelir öper ben bunu küçükken de yadırgamazdım büyüdüm yine yadırgamıyorum. Annem biz küçükken de bizi dudağımızda öperek severdi. Büyüdükten sonra bu davranış ortadan kalktı. Bunun bana ve kardeşime yansıması ne oldu? Hiçbir şey olmadı. Kimsenin tacizine tecavüzüne uğramadık. Annem zaten bizi küçükken kimsenin kucağına vermezmiş öptürmezmiş. Büyüdük hala daha kimseyle samimi olmamızı istemez. Ben anneme küçükken (8-9 yaşında) biz nasıl dünyaya geldik diye sordum bunu net hatırlıyorum annem de baban beni öptü öyle doğdun dedi. Yani arı soktu, leylekler getirdi vs demedi. Biz de büyüdük diye ahlaksız insanlar da olmadık yani ben de kardeşim de ikimizin de öyle sevgilisi olmadı. Milletle aşna fişne yapmadık. İnsanlar bu konulara karşı çok katılar. Kadın ve erkeğin birbirini sevebileceğini, c1nsellik yaşayabileceğini ilk anne babalarından öğrenmeleri onlar için daha iyi olmaz mı? Çocukları böyle cinsellikten uzak yetiştirmek, sanki hiç öpüşmüyormuş sevişmiyormuş da topraktan bitmeymiş gibi yetiştirmek yanlış değil mi? Yine bunları abartılmış ve kirletilmiş bir şekilde okuldan internetten sokaktan öğrenmeleri daha mı iyi? Bir de ben öpüşüyorlardı deyince sanmayın ki mahremiyet yoktu. Bunlar yine var.
Asla olmaz kabul edilir şey değil.
Olur ne var bunda çok abartılmadığı sürece anne baba dudağından öpebilirler birbirini.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanların fikirlerini sorup, onların tartışabileceği bir konuda soru sorunca neden kimse cevap vermiyor. İyi veya kötü fikrini yazmıyor. Nerede trol bomboş soru var onlara yorum yapıyorlar. Bu arada Youtube’ta Porçay diye bir Youtuber’ın videolarına denk geldim demin yorumları okuyor bu yorumlar trol olsun diye mi yapılmış yoksa ciddi mi? Bir de YouTube kanalının sahibi aklı başında düzgün cümleler yorumlar görünce dalga geçiyor. Yine kanalında pedofili ensest olan bir sürü insan var.
Anne ve babanın, çocuklarının yanında birbirini dudaktan öpmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?