İnsanın karşıkine kanı kaynadımı onu kendine en yakın hissettiği ve daha fazla duyuya hitap eden dudak kısmına yöneltiriz bu daha çok iç güdüseldir. Fakat bunu ebeveynleri sadece yapmalıdır. yabancıysanız uzun zamandır ilk defa görüyorsanız o zaman onu sevcem diye ona zarar vermiş olursunuz çünkü ağız yoluyla mikroplar çok daha hızlı bulaşır ve onunda bağışıklığı güçlü olmadıgından hasta olur. Vicdanınızı ön plana çıkartıp öpmemeye çalışmak en doğrusu (Anne babası hariç)
Bence yanlış bir sevgi göstergesi ama uzmanlar ne diyor araştırmak lazım. Ponçik ponçik yanaklarını kollarını ısırırım sonra havalara atarım :) * Ponçik, pişiye benzeyen bir çeşit tatlıdır. İçine sarı veya kakaolu krema ya da reçel konulabilir. Polonya'nın geleneksel mutfağında yer alır. Rusya ve Ukrayna'da da yapılan çeşitleri vardır.
Çocukların bağışıklıkları tam gelişmediği için bir çok mikroba maruz kalıyolar bu tutum yüzünden ayrıca da çocuklara mahrem eğitimi verilmezse onlara diğer insanların kötü niyetli yaklaşımlarini anlamayip normal görebilirler ki artık pedofili saplantılı hastalar oldukça yaygın bunlardan korunmaları için vücutlarındaki özel noktaları bilmeleri gerekir.. Yani sağlık açısından da sosyal yaşam açısından da yanliş bir tutum..
Önceden biz de kızımızı öpüyorduk dudaktan ama yanlış olduğunu duyduktan sonra öpmedik hiç. Malum zaman kötü ve çocuklara nasıl davranıldığı çok önemli..
2 yaşına kadar ara sıra sevgi patlaması diye öpülürde. ilerki yaşlarda başka cocukları öpmeye kalkmasınlar diye sakıncalı bence. haberde görmedik az 2 yaşında davalık olan bebeleri :D
bence çok yanlış bir eylem çocuk her şeyi anne baba ve kardeşten görerek izleyerek öğrenir ve bunu herkese karşı yapabilecegini düşünür masum gibi görünür ama çocuk gelisimi için cok zararlıdır
Değil, yaşı ne olursa olsun. Burnundan öpersin, yanağından, alnından, gözünden falan. Dudak olmaz, resmi kurumlarda bunu onaylamıştır. Gidip araştırabilirsiniz.
Sağlık açısından hassasiyet önemli onu geçtim bunu normal algiladiginda kiz veya erkek evlat olsun bunu yapması hoş değil ve yüzünden öpmek bile hassasiyet gerektirirken dudaktan öpmek çok yanlış bence
Eşim beni öpüyor diye bir kere kızım da denedi de hayır doğru değil bu diye karşı çıktım doğru değil
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
çocukları dudaklarından öpmek yanlış erkek çocuklarının erkekliğine dokunmak yanlış göster amcana pipini demek yanlış kız çocuklarına şunu yapma bunu yapma ayıp demek yanlış çocuğun anlamayacağı her haltı yapmak yanlış
@Tfhgsg çünkü çocuk bunun normal birşey olduğunu düşünüyor dışarıda biri farklı bir niyetle bunu yapsa normal karşıladığı için tepki vermiyor bu bir çocuk istismarı
En İyi Cevaplar