Selamm❤️
etrafımızda da gördüğümüz üzere çocukların dudaklarından çok fazla öpülüyor peki sizce bu doğru bir davranış mı?

Selamm❤️
etrafımızda da gördüğümüz üzere çocukların dudaklarından çok fazla öpülüyor peki sizce bu doğru bir davranış mı?

Bence çok yanlış bir davranış. Başımdan geçen bir olayı anlatayım size hemen. Yakın arkadaşımın evli bir arkadaşı var. Ben de tanıyorum kendisini ama öyle samimi değilim. Erkek çocuğu var onun ve arabayla bir yere bırakıcaz. Arka koltukta ben ve 5 yaşında ki çocuk oturuyoruz çocuk var ya tam deccal öyle yaramaz öyle yaramaz sormayın. Ulan diyorum şuna 2 tane çakayım sonra dönüp babasına 2 tane çakayım bu çocuk niye bu kadar şımarık diye. Çareyi telefondan çizgi film açmakla buldum ve babası teşekkür et bakalım amcaya dedi. Çocuk baktım dudaklarıma doğru geliyor lan dedim noluyo bi aduket çocuğa (şaka şaka) öpme öpme yok falan diyorum çocuk illa öpücek birader çocuğun beni arkada taciz ediyor dudağımdan öpecekmiş dedim eheheh ediyor. İçimden bi küfür ettim var ya çocuğun da seviyormuş gibi yanağından sıktım oy oy falan diyorum dozu ayarlayamadım galiba acıdı diye söylendi geç dedim çizgi filmini izle yoksa sxikini keserim senin dedim çıt yok.
Yanlış yani olmaz çocuklar dudaktan öpülmez
Evet çok yanlış bişey o çocuklar için gayet sıradan normal bişeymiş gibi gelecek ilerde hatta öpüşmeyenleri cahil ve geri kafalı bile bulabilirler. Çocuklari modern şekilde büyütecez diye ahlak duygularından yoksun büyütüyorlar haberleri yok
Selam gadası 🙃
Doğru demek yanlış olur. Çünkü çocukların nelerin iyi nelerin kötü olduğunu ayırt etmeleri gerekiyor.
aslında değil ama hem hijyenik değil hem de çocuk ilerde bunun aile bireyleri arasında değil romantik çiftler arasında olan bir şey olduğunu görecek ve normal gelmeyecek, istismar mağduru gibi bile hissedebilir (çünkü bunun sadece çiftler arasında olduğunu göre göre beni neden öpüyorlar diyebilir)
Cevap
12Cevap
Anneleri öpebilir bence
Çok küçükse sıkıntı yok
Zaten dayanamıyor insan
yemek istiyo
Bence yanlış bir şey çünkü çocuk için bu artık normalleşmeye başlar.
Anneleri öpebilir bence misal benim annem 4 çocuğunu küçükken dudaktan öperdi
Bence yanlış özellike kadının kız çoğunu, erkeğin erkek çocuğunu dudaktan öpmesi bence bilinç altındaki cinsel kimlik gelişimini olumsuz etkiliyor.
Bence çok yanlış bir davranış büyüyünce ensest eğilim li olabilirler
Yanlış bence. Basitleştirilmiş olur zamanla kıymeti kalmaz bence.
Ben yanlış olduğunu düşünüyorum. Özellikle babaların
Çok yanlış. Hijyenik bile değil. Çocuklar bakteri ve vürüsü en hızlı emen varlıklar.
Dışarda da milleti öper opturur öyle alıştırmak iyi değil tbik
Bilemedim bu konuda kimi öper diyor kimi öpemez
Hem yanlış hemde sağlıksız bir davranış
Ben doğru bulmuyorum
Ben beğenmiyorum
Doğru değil bence
Bence yanlış
Yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?