Türk adetimize yakışmaz kendini güya geliştirmiş yurtdışı görmüş ünlülerden özenti olarak alan cahil zihniyetlerimizi geçtim daha çocuğuna sevgi vermeyen ilgilenmeyen insanların internete medyaya açık serbest kalmış çocukları bilmeden kendinden büyük abi amca çocukları vs. Bunları örnek gösterip bak annesi oğlunu babası kızını opuyor normal yanlış bişe yok diye güven kazandırırip enseste zemin hazırlıyor doğru değil bunlar
Tövbe estağfurullah daha neler duyacağız! Avrupai olmak bizi bozar bize ters, ne mreaklı bir halk Avrupada var olan ahlaksızlıkları taklit etmeye adı ise "modernlik" denilecek bir sey yok igrenclik!!!
Insan kendi cocugunu bile bebekken dudagindan opmesinden rahatsiz olur. Oda su sekilde gerceklesir : opecegin anda bebek basini cevirip yanlislikla dudagina denk gelirse dudaktan opmus olursun. rahatsiz edici sonucta
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yanlis bence... Sibel Can ne demis acaba bu duruma onuda ekleseydin iyi olurdu
Abim yurtdışında cocuklarıda orada doğdu yigenim ilk geldiğinde türkiyede beni dudağımdan öpmüştü cok şaşırdım abim açıklama getirmişti avrupada bu bir alışkanlık
En İyi Cevaplar