Merak ettim acaba KS halkı kızlarına mektup yazacak olursa ortaya neler çıkacak.
Uzun veya kısa fark etmeksizin kızınıza bir mektup yazar mısınız?
#iyiliğiseç 💫

Sevgili kızım bu satırları sana evimin bahcesinde yazıyorum sana sebile ismini düsünüyorum biricik kızım bu hayat inisli çıkıslı olacak kah güleceksin kah aglayacaksin hayatina alacagin insanlari iyi secmeni istiyorum her zamam dikkatli olmaya bak hayat seni yorarsa sende hayati yor iyi yerlerde olmsm dilegiyle not kardesine iyi davran karismam sonra anne terligi yersin 😊😊😊
Seninde fikrin güzel
Aslinda Cok iyi fikir. Annesini bir hafta önce kaybetmiş biri olarak annemin bana bir mektup bırakmasını isterdim. Ben kızıma yazmaya karar verdim.
Sağol ablacigim yazınca paylasirim 😊
Basin sag olsun @Altinbasak annesizligi çok iyi biliyorum gercekten zor
@Birtebessumyeter çok sağol senin de basın sağolsun canim
Saol
Sevgili prensesim.
Sen bana Allahım verdiği en büyük hediyesin. Her ne okursa olsun baban seninle yavrum. Allah'a emanet ol herzaman
Baban
baba kız sahneleri beni hep duygulandırıyor ben yazamam.
Cevap
5Cevap
Evet ve ona hatıra olarak da adını tasıyann kolyemi bırakırım 😊💕
Henuz daha yazamadım ama yazdığım zaman paylasıcam soz😊💕
Sanırım kız annesisın sende 😊
Dılerım hersey gonlunce olur ama inan bana kız erkek ne olursa olsun anne olmak harika bir duygu.. İlk acımdan sonra tamda umudum un bitti yerde kızım geldi dunyam a o an sanki ucurumun kenarında beni kurtardı resmenn bunun ıcın kızıma minnettarım benı hayata baglayan yasama sebebim kızım bu hayatta onu cok seviyorum Rabbım e sukurler olsun bana ikincide kızımı bagısladı 🙏💕
Amın ınsallah canım benim 🙏😊
Annem bana yazmıştı yaklaşık 10 sene oluyor. Hala bende mektupları 😊
Yazarım ama hamile kaldığım zaman annelik iç güdüsüyle yazarım
Sevgili kızım yazdığım mektubu oku yeter 🤣🤣
Göz yaşartıcı gaz at🤣
Bilemiyorum kızıma da oğluma da yazamazdim
Ben o kadar uzun yaşamayı düşünmüyorum bu yıl kpss puan almazsan bir şeyler yaşamı sonlandırmayı düşünüyorum. Sen yürekteki acıları anlatamam ki?
Ben o kadar yaşamayacağım yani
Var olan birine mektup yazmışlığım yok henüz.
Aklın varsa doğma
Çok doğru bir yazı
yok çok saçma
Çok içli yazmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar