AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Gayet doğal fotoğraf art niyetli olanlarda sorun var
Çok saçma insanlar çok cahil ya hele hele ortadoğu gibi yerde kadın olmak çok zordur ortadoğu kadınların baş belası olan coğrafi bölgedir yazmışlar edep neyin edebinden bahsediyorsun ç*marlar kadın ne yapmış gidip onun bunun altına yatmış bebeğini emziriyor siz onu bile cinsel obke olarak görüyorsunuz hayatınızda hiç mi yavsunu emziren kadın görmediniz görgösüzler tüh yazıklar olsun başka bir şey değil orta doğu kadınların baş belasıdır başka bir şey değil
Ben çay bardağı bile koymuyorum story e.. Anne olan var olamayan var. Annesi olan var olmayan var. Biraz düşünceli hareket etmek lazım diye düşünüyorum
Osayfa kadının sayfası. Rahatsız olan takip etmesin.
Ben burda gördüm mesela özellikle kadını takip edip laf atma çabası saçmalığın dik alası bence
isterse çıplak poz verir. size mi düştü yargılamak dediğim olaydır. annenin çocuğunu emzirirken çektiği fotoğrafa laf edenler sanki hiç hayatında meme görmemiş gibi... neyse.
Kadin mutlu olduğu bir anı paylaşmış ne bsr bunda gayetde güzel olmuş aslnda hiç sevmem bu kadını ama abartılacak bir durum yok.
Linç edenler zaten gizlice bakarlar çıplak videolara
ne isterse paylaşır kime ne her şeyi linç etmeye meraklı bir tayfa her daim var zaten eksik olmasınlar
Bu tarz kadinlarin gösteris icin sosyal medyada bunu yapmalarini hoş bulmuyorum ama bir kadinin acil bir durumda cocugunu emzirmesine de yobazca yaklaşmam, taşlamam.
İnsanlar kendilerine yakıştırıyor ve kimseye bu yaptıkları ile zarar vermiyor ise onları yargılamaya hakkı kimsede değildir. Herkesi yargılama hakkını kendinde bulmaya kıskançlık veya hadsizlik diyebiliriz.
Çok masum çok güzel bir fotoğraf. Hadise, ebru polat bilmem nasıl fotoğraflar paylaşırken alkış tutup, yorum ve iltifat yağmuruna tutanların böylesine masum bir fotoğrafı linç etmelerini aklım almıyor...
Fotoğraf için çocuğunu kullanan annenin ne anneliği olur. Bebek emzirme bahane göğüslerini teşhir etmiş bilerek ve artık sıkıldık şu tip insanlardan reziller gidip evinde falan emzirebilir sokakta veya toplum içinde göze soka soka yapması nedir. Bunları normal karşılayan insanların da böyle rahat geniş olduğunu düşünüyorum.
İnsanlar aşırı boş yapıyor kadıncağızın göğüsü bile gözükmemiş ki gözükse bile kime ne?
Bir annenin bebeğini emzirmesi kadar doğal bişey yok. Bundan tahrik olup saçma sapan yorum yapanlarda sıkıntı var bence. Ancak emzirirken fotoğraf çekip reklam yapmakta ne derece doğru sorgulanır.
Herkes istediği hayatı ve istediklerini paylaşmakta özgür
Çocuk beslenirken annenin birşey yememesi ve içmemesi gerekir.. Bu bebekte fazla gaz yapmaya neden olur.. Yanlış degil hatalı buldum..
Bunu bilmiyordum. Doğruysa haklisin o zaman
Hatali buldugun sey yanlis bilgiye sahip olmandan kaynakli, ben de bebek emerken annenin süt icmesinin sütü artırdıginı duymuştum mesela. Bebekte olusan gazin anenin emzirirken yiyip icmesiyle alakasi yok
Pardon annenin su ismesinin yazacaktim
Siz duydunuz.. Biz bunu ögrendik. 😉
Peki sen, yasadigini mi yazdin?
Hayır canım.. Herhangi bir bebek doktoruna sorup ögrene bilirsin bunu.. Senin duydugun ya da İnterneten okudugun bilgi yanlış.. Emzirirken degildir.. Bebegi emzirmeden hemen önce su içersen o zamanda sütü arttırabilirsin. 😉
Burda beni yanlışlamak için bir çok kişiyede yanlış bilgi paylaşımı yapma bence..
Bildiginden emin oldugun bilgileri paylaş
😉
yanlis biliyorsun cocugun gazinin emzirirken yeme icmeyle alakasi yok kimseye yanlis bilgi vermiyorum sen yanlis bilgi verme bence, internette de bunla alakali bilimsel hicbir bilgi bulamadim, cocuk doktorundan bol bisey yok cevremde sorarim.
Okey.. Burda paylaşırsın. 😉 Yararlı mı zararlı mı die.
Ben garip bulmuyorum. Fotoğrafın seviyesi var sonuçta.
O bir anne emzirebilir pozlayadabilir insanların mutluluklarıyla mutlu olmak lazım.. Bir annenin bebeğini besleyebiliyor olması mucizesi ne harikaa asla yargılamam
O teyzeler saldırmak için sosyal medya hesaplarında bekliyor 😂
Abazalar yine görünenin ötesine ulaşmış ayıp filan demiş kdkd
İnsanlara zararı olan mahlukatlara yorum yapsınlar.
bir bana mı normal geldi şu durum :D
Sanki kendilerine doğduktan white chocolate mocha verilmiş.
Ben fotoğrafta güzel bir anneyle güzel bir bebek görüyorum
Hayır ama gerekte yok. Kocasıyla yatakta sevişmeden saniyeler önceki resimlerini de paylaşsın ozmn. Bazı şeylere gerek yoktur bunada yoktu bence. Birazda konuşulacağını bildiği içindir. Ben bu kişiyi ilk defa gördüm mesela
Ya bunuda yargılayan bir ülke gelişmez de gelişemez de gittikçe kötüye gidiyoruz
belki de onlar doğru olanı yapıyor biz çok geride kalmışız - lakin ;
şahsen kendi adıma, uygun bulmuyorum, etik deİl ve özenti
insanlari anlamak zor gayet normal ve dogal olarak emziriyor buda mi suç yoksa? şaşırmış bu millet sanirim
Ülkece problem şu ki ,
Salak saçma insanları popüler hale getiriyoruz. Müge kim ya niye biz bunu konuşuyoruz?
Bazen merak ediyorum
Bu tip insanlar evlendik leri vakit ilk gece fotosunu sosyal medya ya koyuyormu dur
Lan doğal deyip bu fotoğrafı onaylayanlar biz erkeklerde de doğal olan şeyler var biz ortaya atıp geziyor muyuz? Veya fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaşıyor muyuz?
😂😂😂 Basın eksileri cicişler 🤭🤭
Hayır yadırgamam ülkede yadırganacak onca şey varken
Bence çok güzel, boş yapıp da her şeye atlamamak lazım.
bunu ahlak veya ahlaksızlık zeminde değerlendiriyorum ama gerek yok yani böyle bir görüntü vermeye...
hoş bulmadım.
Kimseyi ilgilendirmiyor ağzı olan konuşuyor anca sizene
Kendini doğru cetveli sanan pi.ç tayfası, kendine bakmaz bunu eleştirir.
Yadırgamıyorum ama bazı şeyler cidden özel kalmalı, bu denli göz önüne serilmemeli
Bu manzara sadece eşinin görebileceği bir manzara olması gerek.
Eleştirenleri kınıyorum. Emzirme en masum eylemdir ve hatta bana kalırsa kadın memesi de tabu olmaktan çıkmalı doğal bir organ gibi görülmelidir.
Peki ne gerek var bu foto ya. Hadi çekti millete göstermesi ne kadar doğru.
Ne isterse paylaşır lâkin millete ne isterse söyler. Zoruna gidiyorsa yapmamalı gitmiyorsada başkaları burnunu sokmamalı
Herkesin hayatı kendine. Kimseyi ilgilendirmez Müge Hanım'ın hayatı 🌺
Kardeşim onun bunun hayatına karışa karışa bir hal oldunuz ya sizene görmek istemeyen takip etmez bu kadar basit
Gayet doğal bir fotoğraf her şeyi de sorun etmemek lazım, görünen göğüs de yok, olsa da normal karşılanabilir.
Herkesin kendi hayatı uygun görmüş paylaşmış zaten onların hayatında bunlar normal bizim giyemedigimiz herşeyi rahatlıkla giyiyorlar ünlüler dünyasi
Bu kadının dikkat çekmek için yaptığı şeyler sıktı artık. Kendisini engelledim, hiç ilgilenmiyorum ama bebek emzirirken yemek yenmez, su dahi içilmez
Türkiye artık gücüyle değil saçma şeylerle gündem oluyor hadi hayırlısı böylelerine kuvvet batırın ülkeyi.✍️
Saçmalık. Ben orta yerde çocuğunu emziren kadını asla yadırgamam ama çocuğunu emzirirken fotoğraf çeken, buradan prim kasan kişiyi de asla mazur görmem.
Müge Boz da memesi de bebesi de hiç ilgi alanım değil şu an.
Bence emziren bir annede çıplaklık gören bir zihniyet kötüdür.
Saçma geliyor bana her anını paylaşmak bundan malzeme çıkarmak
Bana ne ki ben kendimi sevdiklerimi yakınlarımı bilir konuşurum
Takip etmesin millet sevmediğini
Insanların delikanlılığı , namusu, namus bekciligi bir sosyal medyada zaten
Benim en takildigim sey emzirirken baska seyle ilgilenmesi. Emzirilirken anne dalginligi yuzunden aniden bogulup olen cok bebek var.
iyice zıvannadan çıktı insanlar. bebeği nasıl yaptılar onuda atacaklar yakında
Bazilarimizin medeniyet çağdaşlık anlayışı cok farkli.. Bana göre bu doğru bir foto değil..
kepazeliktir psıkolojık sorunlu ınsanların yapacağı harekttird ki bu ülkede ondan çok en var yanlışlar doğru dooğrular yanlış olmuş yanlışa yanlış diyen de linç edilir olmuş
Muge boz dikkat çekmek için yapmış bizi ilgilendirmez
sanki memesi görünüyor dekolte giyince de aynısı oluyor herşeyi abartıyorlar sanki çıplakmış gibi
Aşırı gereksiz böyle şeyler. Sosyal medyanın b*kunu çıkarmak bu olsa gerek.
Hiç gereği yok bizi ne ilgilendirir de paylaşıyorlar ne sacma şeyler, gerek yok yani
Ya gerçekten ayıp ama fotoğrafta absürt bir görüntü yok olay ayıp