İnternet & Teknoloji Twitter hesabında profil fotoğrafına bir bebek fotoğrafı koymak saçma mı? Umutlu-suz-birGüneş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Garip karşılanır mı tanıdığım bir bebek değil internetten gördüğüm çok güzel bir bebek 👶 Ya da bir koyun var üstüne kuzusu yatmış onu mu yapsam ki pp Twitter hesabında profil fotoğrafına bir bebek fotoğrafı koymak saçma mı? Cevapla Bebek Soruları İnternet Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Bokvarkardeşim Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Kanka bence yaşlı işi ya da ergen işi öyle bir şey yapma koy gitsin kendi fotonu ya da daha cool ppler var 1 7 Yorumla Umutlu-suz-birGüneş +1 yıl Daha cool ppler ne gibi kanka pinterestteki olanlar mı Yorumla Bokvarkardeşim +1 yıl Benim ilk ppyi hatırlıyor musun? Kendi fotom olmadan önceki Yorumla Umutlu-suz-birGüneş +1 yıl Eveeet sen nerden bulmuştun Yorumla Bokvarkardeşim +1 yıl Öyle karşıma çıkmıştı o tarz şeyler olabilir. Siyah üstüne beyaz çizgilerle çizilmiş ppler var onlarda olabilir. Yorumla Umutlu-suz-birGüneş +1 yıl Hmm tamam sağol kankaa Yorumla Bokvarkardeşim +1 yıl Rica ederim 💮 Yorumla Umutlu-suz-birGüneş +1 yıl ❤️ Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bebek mi istiyorsun? Kişi neyi sever, neyi isterse onu paylaşır. 1 2 Yorumla Umutlu-suz-birGüneş +1 yıl Paylaşma değil profil foroğrafı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam işte, profil fotoğrafı koyuyorsun. Kişi ne isterse onu paylaşır.Araba hayali kuran çocuğa bak, profilinde araba vardır. Sende bebek hayali kuruyor olabilirsin Yorumla
HappyHalloween Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 425 cevap paylaştı. Benim ters dönmüş bir ördek yavrusu var bence saçma değil :D 1 0 Yorumla
nenguzum Takip Et Yoda Yaş: 118 , eic 100% +1 yıl Bence bebek saçma değil. O kadar saçma hesaplar var ve pp leri var. 1 0 Yorumla
dolelsldllslsks Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Son zamanlarda herkes bebeklik fotosunu pp felan yapio yeni moda oldu 0 2 Yorumla Umutlu-suz-birGüneş +1 yıl Ama benim bebeklik halin değil internetteki bir bebeğin fotosu Yorumla dolelsldllslsks +1 yıl Saçma ama zevkler tartışılmaz Yorumla
sevisgenkukla Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl Sendeki dert de kimse de yok. 😭 0 2 Yorumla Umutlu-suz-birGüneş +1 yıl Bu dert değil sevdiğim çocuğa istek atıcam geri takip yapacağını yazmış instadan o yüzden takıyorum bu kadar Yorumla sevisgenkukla +1 yıl Ne önemi var hangi fotonun olduğunun. Ne istiyorsan onu koy. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kanka bence yaşlı işi ya da ergen işi öyle bir şey yapma koy gitsin kendi fotonu ya da daha cool ppler var
Daha cool ppler ne gibi kanka pinterestteki olanlar mı
Benim ilk ppyi hatırlıyor musun? Kendi fotom olmadan önceki
Eveeet sen nerden bulmuştun
Öyle karşıma çıkmıştı o tarz şeyler olabilir. Siyah üstüne beyaz çizgilerle çizilmiş ppler var onlarda olabilir.
Hmm tamam sağol kankaa
Rica ederim 💮
❤️
Bebek mi istiyorsun?
Kişi neyi sever, neyi isterse onu paylaşır.
Paylaşma değil profil foroğrafı
Tamam işte, profil fotoğrafı koyuyorsun.
Kişi ne isterse onu paylaşır.
Araba hayali kuran çocuğa bak, profilinde araba vardır.
Sende bebek hayali kuruyor olabilirsin
Benim ters dönmüş bir ördek yavrusu var bence saçma değil :D
Bence bebek saçma değil. O kadar saçma hesaplar var ve pp leri var.
Son zamanlarda herkes bebeklik fotosunu pp felan yapio yeni moda oldu
Ama benim bebeklik halin değil internetteki bir bebeğin fotosu
Saçma ama zevkler tartışılmaz
Evet biraz saçma olmuş
Sendeki dert de kimse de yok. 😭
Bu dert değil sevdiğim çocuğa istek atıcam geri takip yapacağını yazmış instadan o yüzden takıyorum bu kadar
Ne önemi var hangi fotonun olduğunun. Ne istiyorsan onu koy.