Kirli bebek bezleri çöpte bekleyince çok kokuyor sayın anne ve babalar, buna bir çözüm bulmam lazım. Çöpleri ben atıyorum zaten ama beklemiş bebek bezi kokusuna dayanamıyorum. Bir tane çöp kovası çıkmış kokuyu hapsediyor, dışarıya koku vermiyor diye. Korbell olması lazım markası. Bu çöp kovasından kullanan var mı, Korbell işe yarıyor mu? Başka çözüm öneriniz var mı yoksa bu çöp kovasından mı alayım?Korbell işe yarıyor mu?
Kızımın doğduğu ilk günlerde küçük poşetlere bezini biriktiriyordum, sonra onları büyük çöp kovasına koyup öyle atıyordum ve eşim de aynı şekilde kokudan çok şikayetçiydi. Çünkü bekleyen bezlerin kokusu değişiyor ve evin her yerine dağılıyordu.
Daha sonra bu kovalardan gördüm ebebek'te, Korbell adı, doğru biliyorsun. O zamanlar ülkeye yeni gelmişti bu Korbell çöp kovası ve fiyatı çok yüksekti. Aynı şekilde kendine has çöp poşetleri de var, onlar da pahalıydı, bu yüzden almamıştık.
Korbell bebek bezi çöp kovasının videolarını izledim sonra, "acaba almadığıma pişman olur muyum?" dedim ve öyle de oldu. Keşke alsaymışım, aylarca bezlere çözüm aradık, oda parfümü de sıkamazdık kızım küçük, alerji olur diye.
Kullananlara göre bebek bezi için çöp kovası olan Korbell işe yarıyor, deneyimler bunu gösteriyor. Şu sıralar fiyatı da gayet uygun, ilk çıktığı zamanki kadar pahalı değil, alıp tecrübe etmeni tavsiye ederim.
Ise yariyor, ama pahali filan gelirse soyle yap: Bir balkonunuz varsa oraya ayni kapakli bir coo kutusu koyun ve bezleri balkondaki cop kutusuna atarsiniz, kapak acilmadifi surece bir koku olmuyor ve acik havadq oldugu icinde sorun olmuyor.
En İyi Cevaplar