Kızlaaar herkes regl kaplarının çok kullanışlı olduğunu daha ekonomik olduğunu söylüyor sizce nasıl? O kap kızlık zarını bozuyor mu? Bir kaç kişi bozmayanı var demiş anlamadım içime girerek nasıl bozmayacak? Aslında mantıklı geliyor ama sonra o kabı temizlemek biraz iğrenç.. Sızıntı yapıyor mu? Denizde tampon yerine onu kullanmak daha iyi diyolar sizce?
Adet kabı kullan sızıntı derdin olmuyor, 12 saat kadar vücutta kalabiliyor gün içinde değiştirme derdin olmuyor, tamam sağlıklı tıpbi plastikten üretiliyor, hareket kabiliyetini kısıtlamıyor, rahat uyuyorsun, denize ve havuza girebiliyorsun, 10 yıl kullana biliyorsun maddi bir yükü olmuyor ekonomik, atık oluşturmadığı için çevre dostu... Vajina ilk bir kaç santiminden sonra hissizdir hiç bir şey hissetmiyorsun (tampon içinde aynı) o kadar rahat yani. İçeri kaçma gibi bir durum yok, orası kara delik değil biyolojik olarak imkansız.
Kullanmayan anlayamaz mucizevi bir ürün, temizlemek zorda değil.
Kullanırken kızlık zarı da pek umrumda olmamıştı, bakirelik kanıtladığı yok zaten. Kanıtlasaydı da bu rahatlık için feda ederdim. Evleneceğim kişi benim lafıma mı inanıcak bacak arama mı?
@Karizma_14_ kullanım alanları aynı, benzer değiller. Tampon emerken adet kabı hanede topluyor. Tampon 4 saat içinde kesinlikle değiştirilmeli ölüme kadar götürür yoksa adet kabı 12 saat kadar durabilir sağlık için sorun teşkil etmez... gibi gibi farkları var.
@Karizma_14_ çünkü bilmiyorlar, tür kadınına vajina içine yerleştiriliyor demen direkt ön yargı oluşturuyor. Biyoloji bilgilerinde yok "içine kaçar, hissedersin" filan diye zırvalıyorlar biyolojik olarak ikiside imkansız. Gerçekten hiç bir şekilde hissedilmediğine imandıramıyorsun Türk kadınına. Zaten genital organla ilgili her şey tabu. 😑 Ader kabı pedden bin kat iyidir.
Bence de ama ben evlendikten sonra düşünüyorum aslında karşımdakinin ilişki yaşamış olması beni ilgilendirmez ama herkes böyle düşünmüyor işte.. Ben biraz karşıyım tabularım var ama evlenir evlenmez pedi bırakıcam
Ped yazın çok rahatsız ediyor beni cildim çok hassas hem pede bir sürü para veriliyor bu kabı bir kere alıyorsun ayrıca pis kan konusu da gelmiyor beyaz giymiyim adetim korkusu da yok
Alışınca aşırı derecede rahat hissediyorsun diyolar takıyorsun 1 kere dolana kadar yok sızdı mı yok geçti mi yok adetim bunu gitmiyim derdi de yok evlendikten sonra mutlaka denerim sonuçta penisi içine alan kapı da alır..
Fotoğraflarda gördüğünüz gibi içinize sokuyorsunuz orda kalıyor ped değiştirmiyorsunuz zaten kan o kap kadar geliyor 1 hafta boyunca sonra alıyoruz döküyoruz onu
En İyi Cevaplar