Fark ettiğim kadarıyla insanlar arkadaşlarının veya yakınlarının hamileliğinde izin almadan karnına dokunma eğilimi gösteriyorlar. Hatta hatırladığım kadarıyla üniversitedeyken bir arkadaşımız hamileydi ve sırf derslerde hamilelik konusunu işlediğimiz için teklifsizce neredeyse tüm sınıf karnına dokunmuştu. Sizce bu ne kadar doğru?
Hamile birinin karnına izin almadan dokunmak ne kadar doğrudur?
Cahillikten hep bunlar özelikle türk milletinde hepsinin bir dokunma isteği var sürekli üzerindeki çantaya olsun kıyafetine olsun telefonunu olsun herşeyine aaa ne aldın bakayim deyip saldırıyorlar nekadar terbiyesiz aile terbiyesi görmemiş cahil biri nefret ediyorum öyle insanlardan sormadan ne saldırıyorsun belki özel hizli bisey aldim nasıl gostereyim ya da senin dokümanı istemiyorum o pis ellerinle az önce belki burnunu karıştırdım niye dokunasan ki hadini bilmez insanlar dolu ya hayvan gibi sadece dünyaya getirmekle olmuyor üstte o kişiyi disiplinli ve terbiyeli biri olarak yetistirmedinmi dünyaya sadece gereksiz kalabalık yapan beyinsizlerle doluyor oksijen israfı yapıyorlar
En İyi Cevaplar