Güncellemeler
1 yıl
Görsele bakmadan cevaplayanlar olmasın. Ben inandım demedim yorum alıyorum burada , ne yordunuz be
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
kalınmaz tabi ki de
Türkiye'deki kizlarda dokunmadan girmeden bosalma olmadan prezervatif kullanarak elbiseli sürtünme ile ve sonrasında da ertesi gün hapi kullanarak ayrica hazır test yapıp negatif kan tahlili yaptirip negatif cikarak hamile kalındığını biliyoruz
Onu bilmem ama ben küçükken öpüşünce hamile kalınıyo sanıp insanları öpmekten kaçıyordum jshsjwodbs 😃😁.
Kalınır sperm 4gun boyunca canlılığını koruyabiliyo ama muhtemelen kadın sprermi orasina koymuş ve hamile olmuştur 😂
Bi tanıdık üniversite okuduğu zaman arkadaşının evine kalmaya gitmişti tabi çamaşırlar falan filan da ailesi yıkadı. Meğer oradaki ya arkadaşının kardeşi ya da dedesi yıkanmış kulotuna mi ne bosaldi. Bu da giymiş onu hamile kalmış biraz uğraşmış sanırım
Millet yıllarca uğraşıyo bebek sahibi olabilmek için aslında bu kadar kolaymış demekki 🤣
Sanki biraz ugrassalar yeni bir din dogacakmis kiyisindan donmusler yazik olmus :))
Dokundugunu kim demiski 🤭🤭🤭
Olabilir gayet dogal
İşe geç kaldığımda benim müdüre bahane uydurma seviyem...
Sacmalik diycemde 5 dk icinde kadin rahmine ulastirmasi lazim nasil olacaksa artık
Olmuyacak birsey degilki
@Jakabo01 olurda zaman kisitli
Yo demekki kitabina uydurmuslarki olmuş. Minareyi calan kılıfını hazırlar planlı olmus demekki
@Jakabo01 haklisinn tabiki
Klozette ki spermden hamile kalan bir kadın var.
Zıkkımın kökü kargo ile gönderseydi 😃
Yok ebesininki
Kuscam beee puh Allah kahretsin
Denemek lazım bilemeyiz 🤷😅
Mümkansızz
Wvettt
Yok daha neler 🤣
Mümkün değil
Zarf bebek
Kalınırmış😅
Hahahahahaha sence
Kalinir