Herkese iyi akşamlar... İsmen aşina olduğum bu Yoyko Luxury bebek arabasını kullanan var mı? Modelleri diğer markalara da benziyor ama kaliteli de görünüyor. Fiyat olarak da benzerlerinden daha uygun. Acaba Yoyko Luxury kullananlar, memnun musunuz ve tavsiye eder misiniz?Yoyko Luxury kullananlar
Yoyko Luxury kullananlara soruyorum, sizce kaliteli ve rahat mı?
Yoyko Luxury bebek arabasını ben de çok duydum, hatta gördüm epeyce. Piyasadaki standart travel sistem bebek arabalarına özellikleri bakımından benziyor. Katlanış tarzı, tentesi, alt sepetinin genişliği, tutma kolu ve ayaklığın ayarı gibi birçok özelliği ortak diyebilirim.
Bu bebek arabasını benzer modellerinden ayıran fark, tekerlekleri. Çünkü hem ön hem de arka tekerlekte süspansiyon var ve bu gerçekten etkili bir özellik. Doğumdan sonra kullandığımız bebek arabasında da aynı süspansiyon özelliği vardı, engebeli yolda şaşırtıcı şekilde sarsmadan sürüyorduk.
Hem ülkemize yenice geldiği hem de benzer modellere göre fiyatı uygun olduğu için Yoyko Luxury bebek arabasına şans verilebilir derim.
Bu arada, ön tekerlekleri arkadakilere göre küçük olduğu için yolda takılarak gidermiş gibi düşünülüyor. Ben de buna istinaden bir video ekliyorum ki takılmadan gittiğini görün diye ;)
Kullanışlı bir bebek arabasına benziyor. Bizimki de bu modele çok yakın. Yoyko Luxury kullanan tanıdıklarım da var, onlar gayet memnun, tabi memnuniyetlerini tam olarak sormam lazım ama genel olarak kaliteli ve rahat.
En İyi Cevaplar