Arkadaşlar seneye inşallah nişanım var ve yavaştan büyük şeylere başladım tencere takımları için iki marka arasında kaldım Karaca mı Korkmaz mı? En iyi çeyiz seti hangi marka sizce?çeyiz seti
En iyi çeyiz seti hangi marka? Karaca mı Korkmaz mı?
Öncelikle tebrik ederim, umarım çok mutlu olursunuz :) Yeni ev kurmak oldukça yorucu bir süreç. Zaten evlilik hazırlığı yeterince stres doluyken üstüne bir de alışveriş telaşı insanı çileden çıkarıyor. Sen Karaca mı Korkmaz mı? diye arada kalmışsın ama ben bu iki marka dışında da birkaç öneride bulunayım sen karar ver. :)
Korkmaz
Korkmaz çeyiz seti
Benim en sevdiğim marka Korkmaz. Çeyiz setlerini çok beğendim. 14 parça'dan başlıyor, 18 parçaya kadar bulunuyor. 18 parçalığın içinde cezve seti de bulunuyor. Benim oyum bu markadan yana.
Karaca
Karaca çeyiz seti
Karaca'nın çeyiz setleri daha kapsamlı oluyor. Çeyiz setlerinde ev tekstili, küçük ev aletleri, çatal, kaşık, bıçak setleri, tabak setleri bulunuyor. Tasarımları güzel, ürünleri oldukça dayanıklı oluyor. Ben aldığım ürünlerinden genelde memnun kaldım, özellikle tencereleri.
Emsan
Emsan çeyiz seti
Emsan'ın minimal tasarımlarını ben çok beğeniyorum. Bir de dönem dönem çok güzel kampanyaları oluyor. Dillere destan evlilik paketi diye bir paketleri var. İçerisinde tencere seti, kahvaltı seti, çatal kaşık bıçak seti, yemek takımı bulunuyor. Ve normal satış fiyatından çok daha uygun bu set. Göz atmanda fayda var.
Hisar
Hisar çeyiz seti
Hisar köklü firmalardan birisi. Hisar'ın da çok kapsamlı çeyiz setleri bulunuyor. Çelik tencerelerden seramik tencerelere, çatal bıçak kaşık setlerinden çaydanlıklara kadar mutfakta ihtiyacın olacak her ürün bulunuyor.
4 tane marka aktardım sana yukarıda da dediğim gibi benim favorim Korkmaz. Gerçekten çok memnunuz. Sana da tavsiye ederim. Buradaki içerikte de küçük ev aletleri önerileri var. Çeyiz alışverişi yapacaksan küçük ev aletleri de ihtiyacın olacak. Burada yazılanlar da faydalı olacaktır sana. Kolaylıklar diliyorum, umarım tüm aldığın eşyandan memnun kalırsın. :)
kesinlikle karaca pişmanlıktır. Zaten internette ufak bir araştırma yaparsanız. Karaca'nın ne kadar kötü olduğunu göreceksiniz. Çeyizim karacaydı ama çok çok çok pişman oldum ve geri getirdiğimde hiç mi hiç ilgilenmediler. Daha sonra Gülsan Tencere'den alışveriş yaptım hem makul fiyatlar hem de çok kaliteli. Tavsiye ederim
En İyi Cevaplar